Bedrijfsinformatie
Rijck & Eerlijck nu volledig palmolievrij

Rijck & Eerlijck nu volledig palmolievrij

Een groeiende groep consumenten zoekt naar eerlijk en verantwoord voedsel, dat met respect voor de planeet is bereid. Daarom heeft Puratos haar Rijck & Eerlijck-­producten, die al jarenlang E-nummervrij, lactosevrij en clean label zijn, nu ook ­volledig palmolievrij gemaakt.

Bakkerij Nagelkerke aan de slag met nieuwste producten van Debic

Bakkerij Nagelkerke aan de slag met nieuwste producten van Debic

Debic maakt al meer dan honderd jaar roomproducten voor chefs en patissiers en bezorgt foodprofessionals innovaties en gemak. Recent voegde Debic een slagroom met slechts 8% suiker toe aan het assortiment én een volledig plantaardige topping als vegan alternatief voor room.

Unieke smaken van Lubeca!

Unieke smaken van Lubeca!

Vanaf januari 2022 is Vipam exclusief verdeler voor Lubeca. Deze Duitse producten staan in Nederland vooral bekend om haar kwalitatief hoogwaardige marsepein, geliefd bij veel professionals.

Burgemeestersontbijt dit jaar exclusief voor ambacht

Burgemeestersontbijt dit jaar exclusief voor ambacht

Dit jaar wordt het ontbijt niet tijdens de week van het Nationaal Schoolontbijt gehouden, maar van 4 tot en met 7 oktober. Nieuw is ook dat het Burgemeestersontbijt dit jaar uitsluitend voor en met ambachtelijke bakkers wordt georganiseerd.

Wat is het verschil tussen privé- en zakelijk rijden?

Wat is het verschil tussen privé- en zakelijk rijden?

Als ondernemer houd je niet van stilstaan. Niet met jouw bedrijf, maar zeker ook niet onderweg. Je hebt vervoer nodig om flexibel te kunnen werken, materialen te kunnen vervoeren en het bezoeken van klanten. Een auto of bedrijfsbus die past bij jou en je bedrijf kan al snel veel geld kosten, dus geven we je in dit artikel inzicht in de verschillen van...

Nieuwe key accountmanager EverBake

Nieuwe key accountmanager EverBake

EverBake heeft een nieuwe key accountmanager. Sinds 1 juli 2022 vervult Tijs van Bragt deze functie. Tijs heeft veel ervaring in de bakkersbranche, zowel in de bakkerij als in de sales.

Sonneveld zoekt Key Account Manager met passie voor de bakkerij

Sonneveld zoekt Key Account Manager met passie voor de bakkerij

Als Key Account Manager Industrie inspireer je onze klanten met onze kwaliteitsproducten en ondersteun jij de realisatie van commerciële doelstellingen van de organisatie. Dit doe je door het beheren van het netwerk, verstrekken van advies en inspiratie en het realiseren van verkoopdoelstellingen. Je voelt je thuis in een professioneel team met collega’s.

Vergheten Graenen; voor momenten die je bijblijven

Vergheten Graenen; voor momenten die je bijblijven

Het lekkerste brood maak je met de beste natuurlijke ingrediënten. Royal Koopmans introduceert Vergheten Graenen: eeuwenoude granen met een oude historie binnen de broodcultuur, in een modern jasje gestoken. Het is dé nieuwe generatie brood om een onderscheidend en smaakvol assortiment neer te zetten voor de ambachtelijke bakker. En dat proef je!

Ontdek de vele mogelijkheden met BOLINO RSPO SG!

Ontdek de vele mogelijkheden met BOLINO RSPO SG!

IREKS introduceert een nieuwe brochure waarin een aantal veelzijdige hartige recepten voor u gese-lecteerd zijn waarbij het water je in de mond loopt. BOLINO RSPO SG is een product waarbij uw eigen ideeën en creativiteit qua recepten en vullingen werkelijkheid worden.

Zwitserse klasse en gemak in drukke tijden!

Zwitserse klasse en gemak in drukke tijden!

De kant-en-klare HUG tartelette is een geliefde alleskunner van Zwitserse klasse. Zeker in deze tijden van personeelsschaarste, biedt dit zalige halffabricaat uitkomst. Steeds vaker worden ze gebruikt in de banketbakkerij maar ze zijn inmiddels ook populair in de horeca.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.

Inschrijven
Bakkers in bedrijf – editie 6/7-2022
Bakkers in bedrijf – editie 6/7-2022

In dit nummer van Bakkers in bedrijf staan de thema's bakkerijmachines en feestdagen centraal. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Bekijk de inhoud
Slimmer werken in Food
Slimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Vakblad IJs Digitaal
Vakblad IJs Digitaal

Lees hier de tweede editie van Vakblad IJs Digitaal.

Lees verder
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts € 39,99  ex. btw. 

Aanvragen
Evenementen

Beko Najaarsdagen

5 september 2022 - 6 september 2022

Lees meer

Vakbeurs Foodspecialiteiten 2022

26 september 2022 - 00:00

Lees meer

BBB Maastricht 2022

10 oktober 2022 - 12 oktober 2022

Lees meer
Bakkers in bedrijf op Social

Social Logo Facebook AleaSocial Logo Instagram AleaSocial Logo Twitter Alea

Social Logo Linkedin Alea