Bedrijfsinformatie
Vacatures bij Bakery Institute

Vacatures bij Bakery Institute

Het Bakery Institute zoekt nieuwe collega's. Het opleidingsinstituut zoekt een nieuwe docent patisserie en een allround assistent. Lijkt het je wat? Bekijk dan de vacatures op Foodbanen en reageer voor 17 mei.

Desembrood met ­stabiele kwaliteit

Desembrood met ­stabiele kwaliteit

Vorig jaar trad het nieuwe Warenwetbesluit Meel en brood in werking. Hoewel bakkers tot 1 juli 2022 de tijd hebben om eraan te voldoen, is het slim er vast mee te beginnen. Zo dacht ook bakker Patrick Pijpers: Met O-tentic Tradizione van Puratos maakt hij heerlijk desembrood dat voldoet aan de nieuwe regels. “Sinds vorig jaar is de verkoop van desembrood...

Callebaut zet weer een stap vooruit in duurzaam geteelde cacao

Callebaut zet weer een stap vooruit in duurzaam geteelde cacao

We houden allemaal van chocolade en we willen dat die voor altijd blijft bestaan. Daarvoor moet duurzame chocolade de norm worden. Callebaut loopt al sinds 2012 voorop in duurzaam geteelde cacao. Maar onze ambities gaan verder. Wij nemen onze verantwoordelijkheid met gedurfde doelen die we tegen 2025 bereikt willen hebben.

Bakels-Senior presenteert Puur Korenbrood

Bakels-Senior presenteert Puur Korenbrood

Puur Korenbrood van Bakels-Senior is vegan, brood zonder gist en tarwe en zonder toevoegingen. Daarnaast is het een bron van natuurlijke proteïnen, zeer éénvoudig te maken, en binnen anderhalf uur klaar. Door de aanwezigheid van volkoren spelt zuurdeeg is het super lekker. Recept Ingrediënten Bakels Puur Koren Broodmix 1.000...

Nijenhuis maakt bakkers wegwijs in ijs

Nijenhuis maakt bakkers wegwijs in ijs

IJs is populair en biedt kansen voor bakkers. Veel bakkers overwegen dan ook om ijs erbij te gaan doen. Maar waar moet je beginnen? IJsexpert Arjan Nijenhuis helpt bedrijven op weg. Klanten worden door hem volledig ontzorgd, van machines en grondstoffen tot het bijbrengen van basiskennis over ijs.

Berjan Ten Brinke draaide een recordomzet dankzij producten van Pruvé

Berjan Ten Brinke draaide een recordomzet dankzij producten van Pruvé

Een tompouce-drive-in, broodabonnementen, en high tea-pakketten: bakker Berjan ten Brinke gaat met creatief ondernemerschap soepel de coronacrisis door. Om dat bij te benen zijn de basisproducten van Pruvé een uitkomst. “Ik verkocht op een normale Koningsdag 2.000 tompoucen, nu bijna 5.000. Daar valt niet tegenaan te bakken, die capaciteit heb ik niet.”

Nederlandse vanillespecialist gaat samenwerking aan met Vipam

Nederlandse vanillespecialist gaat samenwerking aan met Vipam

De Nederlandse vanillespecialist Vanille BV ziet volop groeikansen in de bakkersbranche en wil deze markt samen met grondstoffenleverancier Vipam bedienen. Banketbakkers, chocolatiers, en ijsmakers zoeken steeds meer naar een eerlijk verhaal achter hun grondstoffen. En dat heeft het familiebedrijf te bieden.

Vier tips om je vaste klanten te behouden... En nieuwe klanten aan te trekken

Vier tips om je vaste klanten te behouden... En nieuwe klanten aan te trekken

In coronatijd is het belangrijker dan ooit om je vaste klanten te behouden én nieuwe klanten aan te trekken. Daarbij zijn creativiteit en ondernemingslust sleutelwoorden. Om je te stimuleren eruit te halen wat erin zit vind je hieronder een aantal tips. Doe er je voordeel mee!

Flexibeler en efficiënter werken met Proson Cool

Flexibeler en efficiënter werken met Proson Cool

Bakkers werken veelal ’s nachts, maar medewer­kers hebben daar steeds minder zin in. niet zo gek, want nachtwerk beïnvloedt je gezondheid en je sociale leven. Als ondernemer wil je zuinig zijn op je medewerkers, maar je wilt ook dat er op tijd goed en vers brood in de winkel(s) ligt. Grond­stoffenleverancier Sonneveld komt daarom met een innovatie!

Verleid je klanten met luxe koeken

Verleid je klanten met luxe koeken

Koeken zo groot als je hand, gemaakt met chocoladestukjes of havermout. Consumenten zijn er dol op! En betalen er in supermarkten of koffiebarretjes met gemak één à twee euro voor. Hoog tijd dus om de consument te verleiden met echte, ambachtelijke koeken op formaat. En die koop je natuurlijk bij de bakker.

Bakkers in bedrijf – editie 3-2021
Bakkers in bedrijf – editie 3-2021

Het thema van dit nummer van Bakkers in bedrijf is chocolade. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Bekijk de inhoud
Verpakkingsspecial 2020
Verpakkingsspecial 2020

De EVMI Verpakkingsspecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Vakblad IJs Digitaal
Vakblad IJs Digitaal

Lees hier de eerste editie van Vakblad IJs Digitaal.

Lees verder
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts € 39,99  ex. btw. 

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.

Inschrijven
Evenementen

Training VITAL allergenen klassikaal

18 mei 2021

Lees meer

Cursus allergenen management

10 juni 2021

Lees meer

Opfristraining VITAL allergenen web-based

15 juni 2021

Lees meer
Bakkers in bedrijf op Social

Social Logo Facebook AleaSocial Logo Instagram AleaSocial Logo Twitter Alea

Social Logo Linkedin Alea