Bedrijfsinformatie
Ireks introduceert spelt cakes met Golden Spelt Fantasie

Ireks introduceert spelt cakes met Golden Spelt Fantasie

Eindeloos variëren met cake in hippe bakvormen? Dat kan met dit nieuwe cake concept van Ireks. Deze spelt cakes worden gemaakt met Golden Spelt Fantasie, een compleet mix die makkelijk in gebruik is en waaraan geen ei toegevoegd dient te worden. Deze cakes zijn rationeel te maken met 1 basisbeslag waar u eenvoudig diverse soorten vullingen aan...

Familie Breimer opent derde vestiging in Sneek

Familie Breimer opent derde vestiging in Sneek

Breimer’s Bakkerij heeft op 1 mei haar derde vestiging geopend in het centrum van Sneek. Het gaat om een zeer ruime winkel van 500 vierkante meter met een grote lunchroom én een ijssalon. In het nieuwe filiaal, dat een nautische, industriële uitstraling heeft gekregen, zijn allerlei bijzondere details te vinden. Zoals een getekend kunstwerk van De Oosterpoort,...

1-2-3 Patisserie: De kortste weg naar eigentijds gebak met Debic en Bakeplus

1-2-3 Patisserie: De kortste weg naar eigentijds gebak met Debic en Bakeplus

Eigentijdse patisserie is gebak met een moderne uitstraling, meer texturen en meer smaak. De vraag ernaar wordt steeds groter. Daarom helpt Debic je, samen met Bakeplus, graag een selectie trendy patisserie te ontwikkelen. Met behulp van ons 1-2-3 patisserieconcept kun je eenvoudig aan de slag met het uitbreiden van je bestaande assortiment.

Op naar 10 jaar Bakkersvak in 2022

Op naar 10 jaar Bakkersvak in 2022

In deze editie van Bakkers in Bedrijf trappen we eindelijk af met beursnieuws uit de sector. Corine Visser, Head of Cluster bij Easyfairs en daarmee eindverantwoordelijke van Bakkersvak, neemt ons mee in het laatste nieuws rondom de beurs: “Eindelijk mogen we weer, en wat is het bijzonder om te zien wat een beurs aan emoties bij mensen teweegbrengt.”

Persoonlijke aandacht staat centraal in de winkels van Bakkerij van der Grijn

Persoonlijke aandacht staat centraal in de winkels van Bakkerij van der Grijn

Service en klantvriendelijkheid zijn heel belangrijk voor Bakkerij Van der Grijn. Dat was in de jaren vijftig al zo, toen de producten met de transportfiets werden bezorgd, en dat is nog steeds het geval. De winkelinrichting moet daar volgens Arto van der Grijn op aansluiten. “Onze winkels zijn zo open mogelijk en het zelf pakken van diverse producten...

Callebaut presenteert inpiratiemagazine voor de feestdagen

Callebaut presenteert inpiratiemagazine voor de feestdagen

Chocolade is en blijft hot, en mag dus niet ontbreken in de bakkerijvitrine. zeker niet nu de feestdagen in zicht zijn. Callebaut komt met een nieuw bakkerij-inspiratiemagazine om je te helpen aan de hoge eisen van (ook jonge) klanten te voldoen. Daarnaast kun je een webinar volgen over de geheimen van de chocoladetaart en -tartelette, eersteklas bestsellers.

Vandemoortele biedt inspiratie voor luxe verwenmomenten

Vandemoortele biedt inspiratie voor luxe verwenmomenten

Na lang op de rem te hebben gestaan, willen consumenten er dit jaar met kerst uithalen wat erin zit. Eindelijk weer ongecompliceerd samen zijn en genieten van culinaire verwennerij, ook van de bakker! Het mag dit jaar daarom allemaal extra feestelijk.

Efficiënt oliebollen bakken met Natura Oliebollenolie

Efficiënt oliebollen bakken met Natura Oliebollenolie

Snel, gemakkelijk en efficiënt oliebollen bakken. Gebruik Natura Oliebollenolie in 150 liter grootverpakking. Rij de grootverpakking naar je frituur, steek de stekker in het stopcontact en haal de hendel over. Even wachten en bakken maar.

Brood opnieuw in de picture

Brood opnieuw in de picture

Europese Commissie keurt campagneaanvraag goedVanaf 2022 zal in heel Nederland én België het goede verhaal van brood weer te horen zijn in een nieuwe imagocampagne. De Europese Commissie heeft de subsidieaanvraag goedgekeurd die was ingediend door het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) en Instituut Brood & Gezondheid, namens maar liefst...

Patisserie en chocolaterie De Roset opent vierde filiaal in Alkmaar

Patisserie en chocolaterie De Roset opent vierde filiaal in Alkmaar

Vince Spijkerman gaat geen uitdaging uit de weg. Toen hij vlak voor de coronapandemie banketbakkerij De Roset kon overnemen, besloot hij samen met zijn vrouw Krista die kans te grijpen. En toen er een vierde filiaal in Alkmaar op hun pad kwam, deden ze hetzelfde. “Je moet het jezelf niet te makkelijk maken: stilstand is achteruitgang.”

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.

Inschrijven
Bakkers in bedrijf – editie 8-2021
Bakkers in bedrijf – editie 8-2021

Het thema van dit nummer van Bakkers in bedrijf is feestdagen. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Bekijk de inhoud
Hygiënespecial 2021
Hygiënespecial 2021

De Hygiënespecial 2021 is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Vakblad IJs Digitaal
Vakblad IJs Digitaal

Lees hier de tweede editie van Vakblad IJs Digitaal.

Lees verder
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts € 39,99  ex. btw. 

Aanvragen
Evenementen

Gouden Gard

12 oktober 2021

Lees meer

iba 2021

24 oktober 2021 - 28 oktober 2021

Lees meer

Intrafood

00:00 - 28 oktober 2021

Lees meer
Bakkers in bedrijf op Social

Social Logo Facebook AleaSocial Logo Instagram AleaSocial Logo Twitter Alea

Social Logo Linkedin Alea