Bedrijfsinformatie
Laagdrempelige patisserie voor de bakker

Laagdrempelige patisserie voor de bakker

Callebaut’s nieuwste ambassadeur Carlo Midiri is tevens lid van het Nederlands Patisserie Team. In samenwerking met Callebaut en Mona Lisa, ontwikkelde hij een nieuw concept, genaamd ‘Laagdrempelige Patisserie’.

Ieder gebak een eigen uitstraling met Prima Blanca Max

Ieder gebak een eigen uitstraling met Prima Blanca Max

René Lubach werkt al 33 jaar voor Echte Bakker Steehouder in Vianen. Hij is verantwoordelijk voor het gebak. Daarin is het zaak telkens te vernieuwen, om de klanten te kunnen blijven verrassen. De Prima Blanca Max, slagroom van Debic, helpt hem daarbij. “Dit is een hele fijne slagroom om mee te werken. Dankzij de vernieuwde afspuit- en decoratietechnieken...

Veiling van Bakkerijmachines

Veiling van Bakkerijmachines

Troostwijk Auctions organiseert t/m 13 maart een online veiling van bakkerijmachines, o.a.: kleinbroodstraat, remrijskasten, (spiraal)kneders, mengers, opbollers, broodsnijmachines, ovens, broodautomaten, grote hoeveelheid stapel-nestbare broodkratten, brood- en bakvormen, etc. Bezichtiging 12 maart. Voor meer info ga naar Troostwijkauctions.com...

Chocolade van (h)eerlijke cacaobonen

Chocolade van (h)eerlijke cacaobonen

Vertrouwen in duurzame chocolade begint met de cacaoboeren die bij de bron staan. De mensen die de ingrediënten verbouwen en respectvol met de natuur samenwerken. De chocoladeproducten van Callebaut zijn gemaakt van cacaobonen die door duizenden boeren rondom de evenaar worden geteeld. Voedselkwaliteit begint bij levenskwaliteit. Dat geldt ook...

Echte maxi roomboter twister van Vandemoortele

Echte maxi roomboter twister van Vandemoortele

Vandemoortele ziet groeipotentieel in de bakkerijbranche. Onze bakkers en ontwikkelaars hebben een klassieker in een nieuw jasje gemaakt: een heerlijke maxi roombotertwister die naturel gegeten kan worden, maar ook hartig of zoet belegd kan worden. Onze bakkers hebben reeds verschillende recepten gemaakt om u te inspireren. De bakkerijbranche is volop...

Bakkersvak 2.0

Bakkersvak 2.0

De voorbereidingen van Bakkersvak 2019 zijn in volle gang. Met deze 8e editie voor de deur is het tijd voor verandering. Bakkersvak 2.0 heeft een nieuwe, frissere uitstraling en volop nieuwe kennistheaters, waar de bezoeker vrijblijvend plaats kan nemen. Easyfairs, beursorganisator van Bakkersvak, wil content bieden die vooruitstrevend is, maar vooral...

Voor de bakker van nu, voor de bakker van morgen

Voor de bakker van nu, voor de bakker van morgen

De 8e editie van Bakkersvak staat alweer voor de deur. Het belangrijkste evenement voor de bakkerijsector is een nieuwe weg ingeslagen met een frisse uitstraling. Easyfairs, beursorganisator van Bakkersvak, wil content bieden die vooruitstrevend is, maar die de bezoeker vooral ook praktische handvaten biedt om de komende jaren tegemoet te gaan. De nieuwe...

Beleef de sensatie van Callebaut’s Ruby RB1!

Beleef de sensatie van Callebaut’s Ruby RB1!

Na puur, melk en wit ontdekte Callebaut een compleet nieuwe vierde chocoladesoort: de ruby chocolade. Het is de meest bijzondere chocolade ontdekking sinds 80 jaar, toen de witte chocolade werd ontdekt. Callebaut’s Ruby RB1 is wereldwijd slechts beperkt beschikbaar, maar vanaf nu te bestellen in Nederland. Geboren uit de cacaoboon Meer dan 10 jaar geleden...

Christmas is coming!

Christmas is coming!

Gratis siliconen vorm voor de mooiste kerstcreaties bij Royal Smilde Bakery. Met een heerlijke bavaroise, botercrème of andere vulling en decoratie tovert u zo sloffen en harde weners om tot prachtige kerstcreaties zoals op deze foto. Wij maken het een stukje gemakkelijker: bij twee dozen sloffen of harde weners ontvangt u gratis een siliconen vorm!...

Unieke chocoladeletters met Callebaut Ruby en Gold

Unieke chocoladeletters met Callebaut Ruby en Gold

Verras de Sint én jouw klanten met unieke chocoladeletters gemaakt met de chocolades Callebaut® Ruby en Callebaut® Gold. Geef je creaties snel & gemakkelijk een finishing touch met Mona Lisa® Decorations. Niet in de supermarkt verkrijgbaar en dus exclusief in jouw winkel! Ruby RB1: unieke chocolade De zorgvuldige selectie van...

Bakkers in bedrijf – editie 4
Bestel nu twee gratis proefnummers

Bent u nog niet bekend met Bakkers in bedrijf?
Vraag dan hier uw proefabonnement aan en ontvang 2 gratis proefnummers.

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.

Inschrijven
Evenementen

Bedrijfsbezoek MOC

7 mei 2019

Lees meer

Bedrijfsbezoek MOC

7 mei 2019 - 7 mei 2019

Lees meer

Bedrijfsbezoek MOC

8 mei 2019

Lees meer