Bedrijfsinformatie
Veiling van Bakkerijmachines

Veiling van Bakkerijmachines

Troostwijk Auctions organiseert t/m 13 maart een online veiling van bakkerijmachines, o.a.: kleinbroodstraat, remrijskasten, (spiraal)kneders, mengers, opbollers, broodsnijmachines, ovens, broodautomaten, grote hoeveelheid stapel-nestbare broodkratten, brood- en bakvormen, etc. Bezichtiging 12 maart. Voor meer info ga naar Troostwijkauctions.com...

Chocolade van (h)eerlijke cacaobonen

Chocolade van (h)eerlijke cacaobonen

Vertrouwen in duurzame chocolade begint met de cacaoboeren die bij de bron staan. De mensen die de ingrediënten verbouwen en respectvol met de natuur samenwerken. De chocoladeproducten van Callebaut zijn gemaakt van cacaobonen die door duizenden boeren rondom de evenaar worden geteeld. Voedselkwaliteit begint bij levenskwaliteit. Dat geldt ook...

Echte maxi roomboter twister van Vandemoortele

Echte maxi roomboter twister van Vandemoortele

Vandemoortele ziet groeipotentieel in de bakkerijbranche. Onze bakkers en ontwikkelaars hebben een klassieker in een nieuw jasje gemaakt: een heerlijke maxi roombotertwister die naturel gegeten kan worden, maar ook hartig of zoet belegd kan worden. Onze bakkers hebben reeds verschillende recepten gemaakt om u te inspireren. De bakkerijbranche is volop...

Bakkersvak 2.0

Bakkersvak 2.0

De voorbereidingen van Bakkersvak 2019 zijn in volle gang. Met deze 8e editie voor de deur is het tijd voor verandering. Bakkersvak 2.0 heeft een nieuwe, frissere uitstraling en volop nieuwe kennistheaters, waar de bezoeker vrijblijvend plaats kan nemen. Easyfairs, beursorganisator van Bakkersvak, wil content bieden die vooruitstrevend is, maar vooral...

Voor de bakker van nu, voor de bakker van morgen

Voor de bakker van nu, voor de bakker van morgen

De 8e editie van Bakkersvak staat alweer voor de deur. Het belangrijkste evenement voor de bakkerijsector is een nieuwe weg ingeslagen met een frisse uitstraling. Easyfairs, beursorganisator van Bakkersvak, wil content bieden die vooruitstrevend is, maar die de bezoeker vooral ook praktische handvaten biedt om de komende jaren tegemoet te gaan. De nieuwe...

Beleef de sensatie van Callebaut’s Ruby RB1!

Beleef de sensatie van Callebaut’s Ruby RB1!

Na puur, melk en wit ontdekte Callebaut een compleet nieuwe vierde chocoladesoort: de ruby chocolade. Het is de meest bijzondere chocolade ontdekking sinds 80 jaar, toen de witte chocolade werd ontdekt. Callebaut’s Ruby RB1 is wereldwijd slechts beperkt beschikbaar, maar vanaf nu te bestellen in Nederland. Geboren uit de cacaoboon Meer dan 10 jaar geleden...

Christmas is coming!

Christmas is coming!

Gratis siliconen vorm voor de mooiste kerstcreaties bij Royal Smilde Bakery. Met een heerlijke bavaroise, botercrème of andere vulling en decoratie tovert u zo sloffen en harde weners om tot prachtige kerstcreaties zoals op deze foto. Wij maken het een stukje gemakkelijker: bij twee dozen sloffen of harde weners ontvangt u gratis een siliconen vorm!...

Unieke chocoladeletters met Callebaut Ruby en Gold

Unieke chocoladeletters met Callebaut Ruby en Gold

Verras de Sint én jouw klanten met unieke chocoladeletters gemaakt met de chocolades Callebaut® Ruby en Callebaut® Gold. Geef je creaties snel & gemakkelijk een finishing touch met Mona Lisa® Decorations. Niet in de supermarkt verkrijgbaar en dus exclusief in jouw winkel! Ruby RB1: unieke chocolade De zorgvuldige selectie van...

Digitaal magazine: Alles over boter

Digitaal magazine: Alles over boter

Wat je precies kunt met de banketbakkersboters van Debic en welke voordelen dat voor je producten heeft, vertellen Dré Eversteijn, Michel Schröder en Reinier van Doorn (Crème de la Crème Patisserie) in het nieuwe digitale magazine ‘Alles over boter’. Aangevuld met recepten, how to’s en video’s is het een overzichtelijk naslagwerk vol inspiratie. “Wij...

Royal Smilde Bakery lanceert vernieuwde gevulde koek

Royal Smilde Bakery lanceert vernieuwde gevulde koek

De Hollandse klassieker vernieuwd én verbeterd In de bakkerij mag de gevulde koek natuurlijk niet ontbreken. Met deze Hollandse klassieker maakt u iedereen blij. Royal Smilde Bakery heeft onder het merk Pruvé, in samenwerking met bakkers en consumenten, een vernieuwde én verbeterde gevulde koek ontwikkeld. De gevulde koeken worden diepgevroren geleverd...

Bakkers in bedrijf – editie 1

Bakkers in bedrijf editie 1 2019 cover
Bakkers in bedrijf is vernieuwd. Het thema van dit eerste nummer is bedrijfsvoering.

Bekijk de inhoud
Bestel nu twee gratis proefnummers

Bent u nog niet bekend met Bakkers in bedrijf?
Vraag dan hier uw proefabonnement aan en ontvang 2 gratis proefnummers.

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.

Inschrijven
Evenementen

Startersdag

27 maart 2019

Lees meer

Workshop Dürüm

28 maart 2019 - 28 maart 2019

Lees meer

Workshop Dürüm

4 april 2019 - 4 april 2019

Lees meer