Bedrijfsinformatie
‘Goed kneden is de basis van je product’

‘Goed kneden is de basis van je product’

Wat Hans Voordijk betreft, mag het de hele zomer door in de twintig graden Celsius zijn. Mooi genoeg om naar Zeeland te trekken, maar niet zo warm dat mensen de hele dag op het strand liggen. Wie de Zeeuwse stadjes intrekt, stuit namelijk al gauw op een filiaal van Den Soeten Inval.

Cappuccinocrèmegebakje

Cappuccinocrèmegebakje

De juiste boter kiezen, als banketbakker weet je hoe belangrijk dat is. Met Debic Crème boter haal je het perfecte product in huis om je creaties af te werken. Lekker gebak en de smeuïgste botercrème: je creëert steeds een perfect eindresultaat! En dankzij het extra lage smeltpunt (26 – 28 °C) krijg je een extra rijke botersensatie.

Europain - Business en inspiratie voor alle ondernemers in de bakkerij- en banketbakkerijsector

Europain - Business en inspiratie voor alle ondernemers in de bakkerij- en banketbakkerijsector

Europain in Parijs Porte de Versailles, van 11 tot 14 januari 2020, verschaft ondernemers in de bakkerij- en banketbakkerijsector een unieke mogelijkheid om de komende trends te ontdekken, opkomende markten te identificeren, nieuwe concepten uit te vinden, inspiratie te vinden voor hun komende creaties en de concurrentie een stapje voor te blijven.

Amaretto-crèmegebakje met Debic Crème boter

Amaretto-crèmegebakje met Debic Crème boter

De juiste boter kiezen, als banketbakker weet je hoe belangrijk dat is. Met Debic Crème boter haal je het perfecte product in huis. Lekker gebak, heerlijke koekjes en de smeuïgste botercrème om je creaties af te werken: Debic Crème boter zorgt keer op keer voor een perfect eindresultaat! En dankzij het extra lage smeltpunt (26 – 28 °C) krijg je een...

Debic Crème boter voor het fijnste banketgebak

Debic Crème boter voor het fijnste banketgebak

Doordat de botersmaak in Debic Crème boter sneller vrijkomt krijg je een rijkere botersensatie. Ideaal dus voor de bereiding van botercrème, luchtige vullingen, beslagen of spuitdegen. Dankzij zijn optimale plasticiteit is Debic Crème boter bovendien makkelijk te mengen tot een homogene, gladde massa.

Bakker Vliegendehond bakt met Natura Oliebollenolie

Bakker Vliegendehond bakt met Natura Oliebollenolie

Tachtigduizend oliebollen worden er in de decembermaand gebakken bij Bakkerij Vliegendehond in Wolvega. Een recordaantal voor een ambachtelijke bakkerij met slechts één winkel. En ze mogen er zijn. “Daar steek ik veel tijd, geld, energie én olie in”, aldus de Friese bakker.

Royal Steensma werkt aan fundament

Royal Steensma werkt aan fundament

De ontwikkelingen volgen elkaar snel op bij Royal Steensma. Onlangs maakte de producent van bakkerijgrondstoffen de overname van Bak Speciaal bekend. Binnenkort opent Royal Steensma twee moderne opleidingscentra waar jongeren worden klaargestoomd voor een carrière in de voedingsmiddelenindustrie. En ondertussen viert het bedrijf ook nog zijn 180-jarig...

Onbezorgd oliebollen bakken: Beko Techniek zorgt ervoor

Onbezorgd oliebollen bakken: Beko Techniek zorgt ervoor

De herfst is begonnen en de donkere dagen naderen. Belangrijke maanden voor u als warme bakker, uw winkel ligt vol met unieke najaarsproducten.

Slob Koudetechniek verder onder de vleugels van Veenhuizen Groep

Slob Koudetechniek verder onder de vleugels van Veenhuizen Groep

Slob Koudetechniek is met 69 jaar expertise dé betrouwbare en logische partij voor wie producten wil vriezen of koelen of klimaatbeheersing voor thuis zoekt. Aan het roer van dit familiebedrijf staat Wouter Slob (62). Een vakman in hart en nieren die altijd het beste voor zijn klanten wil. Nu én in de toekomst. En juist met het oog op die toekomst heeft...

Dat botert goed! - De kwaliteit van Debic Crème

Dat botert goed! - De kwaliteit van Debic Crème

Zoals je ongetwijfeld al vaak gemerkt hebt, hecht de consument van vandaag enorm veel belang aan natuurlijke en duurzame producten. Boter hoort zeker thuis in het rijtje van producten die onder die noemer vallen. Want het is een natuurlijk ingrediënt met een onnavolgbare smaakgarantie.

Bakkers in bedrijf – editie 9
Bakkers in bedrijf – editie 9

Met onder andere: De Gouden Gard, The Real Baker, Zuivel - de stand van zaken, Transvetzuren, Cargill en 150 jaar Delftse Gist

Bekijk de inhoud
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 39,99  ex. BTW

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.

Inschrijven
Evenementen

BakkersVakWedstrijden 2019

13 november 2019

Lees meer

Bedrijfsbezoek MOC

14:00

Lees meer

Training VITAL2 risicobeoordeling allergenen

19 november 2019 - 19 november 2019

Lees meer
Bakkers in bedrijf op Social

Social Logo Facebook AleaSocial Logo Instagram AleaSocial Logo Twitter Alea