Bedrijfsinformatie
Banketbakkerij Oonk in Glanerbrug verbouwt winkel en lunchroom en opent open chocolaterie

Banketbakkerij Oonk in Glanerbrug verbouwt winkel en lunchroom en opent open chocolaterie

Marc en Remien Oonk van Banketbakkerij Oonk hebben hun winkel en lunchroom in Glanerbrug verbouwd. Het echtpaar heeft een open chocolaterie/ ijsmakerij aan het pand toegevoegd en in de winkel is zelfbediening ingevoerd. Sinds de heropening is de omzet met meer dan dertig procent gestegen.

Video oliebollensysteem Beko Techniek

Video oliebollensysteem Beko Techniek

Onlangs breidde Beko Techniek de traditionele lijn oliebollenbakapparaten uit met een geautomatiseerd doorschuif- en manden-uitneem-systeem. Samen met Royal Smilde (Natura Olie) en AB Mauri (oliebollenmix) maakte de organisatie een video over het oliebollenbakproces, techniek, grondstoffen en tips.

HETHON: van pomp tot feeder

HETHON: van pomp tot feeder

Machinebouw zit Hethon in de genen. Sinds 1973 fabriceert het bedrijf uit Doetinchem machines voor diverse industriële toepassingen. In 1988 volgde de specialisatie in het doseren van moeilijk doseerbare droge stoffen. In eigen huis ontwikkelde het bedrijf maatwerkoplossingen voor de meest uiteenlopende toepassingen en recepten.

Jong bedrijf SVM Bakery Machines timmert aan de weg

Jong bedrijf SVM Bakery Machines timmert aan de weg

Er zijn in Nederland veel gevestigde namen die bakkermachines leveren, zo ook SVM Bakery Machines uit Barneveld, waarvan we de naam steeds vaker horen rondzingen boven de markt.

Maak het verschil met Mood Chocolates van Callebaut

Maak het verschil met Mood Chocolates van Callebaut

Kleur bekennen. Daar draait het om bij de Mood Chocolates. Het is een nieuw concept van Callebaut, dat aansluit op de behoeften van de nieuwe generatie consumenten en is gebaseerd op de trend Mood Food.

Meer tijd voor creativiteit en experimenteerlust met basisproducten van Pruvé

Meer tijd voor creativiteit en experimenteerlust met basisproducten van Pruvé

Gwenn Danis (34) was van kinds af aan vaak in de keuken te vinden, maar naar eigen zeggen was hij meer kok dan bakker. Dat veranderde toen hij in 2010 in Parijs ging wonen. “Patisserie is daar veel meer met de cultuur verweven”, vertelt hij. Zijn carrière als banketbakker nam pas echt een vlucht toen hij het in 2017 schopte tot de finale van ‘Heel Holland...

Bakeplus en Sonneveld lanceren Smaakmakers campagne

Bakeplus en Sonneveld lanceren Smaakmakers campagne

BEDRIJFSINFORMATIE - Samen lanceren Bakeplus en Sonneveld de campagne Smaakmakers, waarin zij acht inspirerende, smaakvolle producten presenteren voor het na- en voorjaar. Met deze samenwerking komen twee specialisten bij elkaar. Sonneveld met de kennis van broodverbetermiddelen voor vruchtenbrood in combinatie met de juiste meel- of bloemkwaliteit...

Nieuwe ZELA tijgerpap- en glansmiddelmachines

Nieuwe ZELA tijgerpap- en glansmiddelmachines

ZELA is een bekend merk in de bakkerijbranche. Het merk blijft innoveren om op de wensen van de klant in te spelen. De nieuwste ontwikkeling voor de ambachtelijke bakker zijn de ZELA 10 en 30 tijgerpapmachine en de ZELA Fill & Spray Glaze voor het aanbrengen van glansmiddel.

KRAS EN WIN

KRAS EN WIN

Vind 3 dezelfde chocolades en maak kans op hele mooie Callebaut prijzen. Zoals bijvoorbeeld gratis CHOCOLADE!

Zeelandia nieuwe partner van Patisserie College

Zeelandia nieuwe partner van Patisserie College

Patisserie College en Zeelandia gaan samenwerken om elkaar te inspireren en sterker te maken. “Zeelandia heeft patissiers over de hele wereld en onze wereldwijd vergaarde kennis en ervaring willen we graag delen met de leden van Patisserie college”, vertelt Reginald Weeber, verkoopleider MKB bij Zeelandia.

Bakkers in bedrijf – editie 9
Bakkers in bedrijf – editie 9

Het thema van dit nummer van Bakkers in bedrijf is carrière.

Bekijk de inhoud
Verpakkingsspecial 2020
Verpakkingsspecial 2020

De EVMI Verpakkingsspecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts € 39,99  ex. btw. 

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.

Inschrijven
Evenementen

MOC bijeenkomst Groep Beko Noord

3 november 2020

Lees meer

Horecava 2021

25 januari 2021

Lees meer

Open Huis Bakeplus

1 maart 2021

Lees meer
Bakkers in bedrijf op Social

Social Logo Facebook AleaSocial Logo Instagram AleaSocial Logo Twitter Alea

Social Logo Linkedin Alea