Bedrijfsinformatie
Recept Lemon Swirl

Recept Lemon Swirl

De Prima Blanca Max is de nieuwe slagroom van Debic. Deze hoogwaardige slagroom biedt een mooie witte kleur, hogere opslag, maximale stand en stevigheid en een romige smaak. Met de verschillende afspuit- en decoratietechnieken kunnen bakkers met de Debic Prima Blanca Max verschillende gebakssoorten een eigen uitstraling geven. Zoals in dit recept voor...

Chocolade Compleet biedt totaalconcept op maat

Chocolade Compleet biedt totaalconcept op maat

Chocolade blijft een geliefd product dat door een groot publiek wordt gekocht en gegeten. Steeds meer mensen kopen het graag bij een speciaalzaak, zoals de bakker. Daar is het aanbod vaak groot. Maar veel bakkers kopen hun chocolade producten in, waardoor zij een aanzienlijk deel van de marge op dit product mislopen. Met Chocolade Compleet maakt u gemakkelijk...

Puur kwaliteitsfruit voor de bakker

Puur kwaliteitsfruit voor de bakker

Een bakker maakt het verschil met een onovertroffen kwaliteit van zijn gebak en patisserie. De smaak van patisserie gemaakt met vakmanschap en een uitgelezen keuze van fruit doet uw klanten met plezier terugkomen.

Vacature: Leidinggevende BAKKER (38u)

Vacature: Leidinggevende BAKKER (38u)

Op bio-dynamische boerderij Hoeve Biesland zijn we op zoek naar dé bakker met liefde voor zijn vak. Onze biologische bakkerij is sinds 2016 in de oude melkstal gevestigd en nu zoeken we een ervaren bakker die leiding gaat geven over een team van vakkundige bakkers. De nadruk ligt in onze bakkerij op maatwerk, vakmanschap en het werken met streekgebonden...

Bak Speciaal: ambachtelijke nieuwkomer in Royal Steensma-familie

Bak Speciaal: ambachtelijke nieuwkomer in Royal Steensma-familie

Met Bak Speciaal heeft Royal Steensma begin dit jaar een ambachtelijke specialist in exclusieve bakkerijgrondstoffen voor bijzondere broodsoorten overgenomen. Een welkome aanvulling op het bestaande aanbod van voornamelijk banketgrondstoffen. Portret van een nieuwkomer in de Royal Steensma-familie.

De Kuyper en Vipam vinden elkaar in Creative Kitchen

De Kuyper en Vipam vinden elkaar in Creative Kitchen

Distilleerder De Kuyper uit Schiedam maakt al honderden jaren op ambachtelijke wijze distillaten en extracties Met Creative Kitchen heeft De Kuyper een nieuwe lijn op de markt gebracht speciaal voor de Nederlandse patisserie, chocolaterie en (ijs)keuken. Vipam is exclusief leverancier van het nieuwe merk.

Laagdrempelige patisserie voor de bakker

Laagdrempelige patisserie voor de bakker

Callebaut’s nieuwste ambassadeur Carlo Midiri is tevens lid van het Nederlands Patisserie Team. In samenwerking met Callebaut en Mona Lisa, ontwikkelde hij een nieuw concept, genaamd ‘Laagdrempelige Patisserie’.

Ieder gebak een eigen uitstraling met Prima Blanca Max

Ieder gebak een eigen uitstraling met Prima Blanca Max

René Lubach werkt al 33 jaar voor Echte Bakker Steehouder in Vianen. Hij is verantwoordelijk voor het gebak. Daarin is het zaak telkens te vernieuwen, om de klanten te kunnen blijven verrassen. De Prima Blanca Max, slagroom van Debic, helpt hem daarbij. “Dit is een hele fijne slagroom om mee te werken. Dankzij de vernieuwde afspuit- en decoratietechnieken...

Veiling van Bakkerijmachines

Veiling van Bakkerijmachines

Troostwijk Auctions organiseert t/m 13 maart een online veiling van bakkerijmachines, o.a.: kleinbroodstraat, remrijskasten, (spiraal)kneders, mengers, opbollers, broodsnijmachines, ovens, broodautomaten, grote hoeveelheid stapel-nestbare broodkratten, brood- en bakvormen, etc. Bezichtiging 12 maart. Voor meer info ga naar Troostwijkauctions.com...

Chocolade van (h)eerlijke cacaobonen

Chocolade van (h)eerlijke cacaobonen

Vertrouwen in duurzame chocolade begint met de cacaoboeren die bij de bron staan. De mensen die de ingrediënten verbouwen en respectvol met de natuur samenwerken. De chocoladeproducten van Callebaut zijn gemaakt van cacaobonen die door duizenden boeren rondom de evenaar worden geteeld. Voedselkwaliteit begint bij levenskwaliteit. Dat geldt ook...

Bakkers in bedrijf – editie 6
Bestel nu twee gratis proefnummers

Bent u nog niet bekend met Bakkers in bedrijf?
Vraag dan hier uw proefabonnement aan en ontvang 2 gratis proefnummers.

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.

Inschrijven
Evenementen

Cursus allergenen management

25 juni 2019 - 25 juni 2019

Lees meer

Annapoorna ANUFOOD India

29 augustus 2019 - 31 augustus 2019

Lees meer

Horeca beurs Noord-Brabant

9 september 2019 - 10 oktober 2019

Lees meer