Bedrijfsinformatie
Meer beeld en minder klikken op nieuwe website Royal Steensma

Meer beeld en minder klikken op nieuwe website Royal Steensma

Royal Steensma heeft haar website volledig vernieuwd en uitgebreid. De look & feel is compleet anders: veel meer beeldend, meer passend bij waar het bedrijf nu staat. De site navigeert verder veel gemakkelijker, steekt simpeler en logischer in elkaar en is overzichtelijker. Bezoekers vinden nu veel sneller wat ze zoeken, zonder veelvuldig te moeten...

Koel-vriesopleggers en mobiele koel-vriescellen voor opslag en transport van levensmiddelen

Koel-vriesopleggers en mobiele koel-vriescellen voor opslag en transport van levensmiddelen

Door de toegenomen vraag naar levensmiddelen en medicijnen groeit de behoefte naar geconditioneerde transport- en opslagfaciliteiten. Dawsongroup heeft verschillende koelopleggers en mobiele koel-vriescellen beschikbaar. In het bijzonder voor de ondernemers binnen de vitale processen.

Puratos helpt om uw klanten online te laten bestellen

Puratos helpt om uw klanten online te laten bestellen

Terwijl de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) doorgaat, zien we de gewoonten van uw klanten veranderen; ze kiezen voor oplossingen waarmee ze de huidige gezondheidsadviezen en aanbevelingen voor sociale afstand mee kunnen respecteren. In plaats van naar uw winkel te gaan, geven ze meer en meer de voorkeur aan online bestellen en betalen.

Bladerdeegrolletjes zijn echte eye-catcher

Bladerdeegrolletjes zijn echte eye-catcher

Ronald Timmer heeft, samen met zijn broer Willem en diens vrouw Henriette, Bakkerij Timmer van zijn ouders overgenomen. Willem verzorgt het brood, Ronalds hart ligt bij het banket. Daar kan hij al zijn creativiteit in kwijt. “Van iets heel simpels, kun je iets heel moois maken.” Hij deelt twee Koningsdag-recepten met producten van Pruvé.

Bakkerijklassiekers in een nieuw jasje

Bakkerijklassiekers in een nieuw jasje

Bakkerijen met brood als primaire productgroep bieden vaak een gebaksassortiment met traditionele klassiekers zoals tompouces, slagroom en appeltaart, cake en moorkoppen. Deze klassiekers zijn niet voor niets nog steeds populair, er zit zeker potentieel in voor de toekomst. Maar doen jouw huidige creaties ook toekomstige klanten watertanden?

Dit was Bakkersvak én IJs-Vak 2020

Dit was Bakkersvak én IJs-Vak 2020

Op 1, 2 en 3 maart 2020 vond de negende editie van de meest toonaangevende vakbeurs voor de Nederlandse bakkerij- en ijssector plaats: vakbeurs Bakkersvak. Net als in 2019 hadden vakprofessionals drie dagen de tijd om met elkaar in gesprek te gaan. Deze editie was de eerste officiële samensmelting tussen Bakkersvak en IJs-Vak als eigen titels.

Vakwerk in RVS

Vakwerk in RVS

Bij Bosgraaf Food & Hygiënetechniek kunt u terecht voor uw RVS bedrijfsinrichting die bijdraagt aan een hygiënische, veilige en ergonomische werkomgeving. Wij stellen hoge eisen aan onze producten en zodoende zijn wij op brede wijze actief in de voedingsmiddelenindustrie, laboratoria en cleanrooms. RVS is op vele wijzen toepasbaar in uw bedrijfsinrichting.

75 jaar bevrijding: Nederlandse bakkers zijn belangrijke kartrekkers!

75 jaar bevrijding: Nederlandse bakkers zijn belangrijke kartrekkers!

Dit jaar vieren wij 75 jaar bevrijding na de Tweede Wereldoorlog. Een feestelijke gebeurtenis die landelijk groots wordt gevierd en herdacht, onder andere met een Zweeds wittebrood campagne. In de aanloop naar de bevrijding, tijdens de hongerwinter van 1944/1945, waren Nederlandse bakkers namelijk onmisbaar.

Royal Steensma: alle aandacht voor brood

Royal Steensma: alle aandacht voor brood

2020 wordt het jaar van het brood. Tenminste, als het aan Royal Steensma ligt. Met de slogan ‘Brood, elke dag speciaal’ vestigt het bedrijf alle aandacht op brood. Tijdens Bakkersvak laat Royal Steensma onder meer innovaties zien op het gebied van broodingrediënten. Er wordt live brood gebakken en natuurlijk kan er geproefd worden.

Bakkersvak 2020: durf te kiezen!

Bakkersvak 2020: durf te kiezen!

Wil je in de foodbranche onderscheidend zijn met de lekkerste, meest smaakvolle producten voor je klant? Wil jij het beste en het lekkerste brood, banket, fijne patisserie, ambachtelijk ijs of chocolade maken óf inkopen? Dan is er gelukkig één landelijk moment om inspiratie op te doen: vakbeurs Bakkersvak en IJs-Vak. Dit jaar vindt het evenement voor...

Bakkers in bedrijf – editie 2
Bakkers in bedrijf – editie 2

Het thema van dit nummer is ijs. Met onder andere: Luux, verslag Bakkersvak en IJs-Vak 2020 en een interview met Piet Tamminga

Bekijk de inhoud
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 39,99  ex. BTW

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.

Inschrijven
Evenementen

Training VITAL risicobeoordeling allergenen Eindhoven Airport

2 april 2020

Lees meer

Cursus Kwaliteit in Bedrijf

7 mei 2020

Lees meer

Training VITAL risicobeoordeling allergenen Geertruidenberg

14 mei 2020

Lees meer
Bakkers in bedrijf op Social

Social Logo Facebook AleaSocial Logo Instagram AleaSocial Logo Twitter Alea

Social Logo Linkedin Alea