Bedrijfsinformatie
Bezoek PreGel Benelux op Bakkersvak 2020

Bezoek PreGel Benelux op Bakkersvak 2020

Ook dit jaar is PreGel Benelux weer vertegenwoordigd op de Bakkersvak 2020. Deze gezellige en informatieve beurs wordt gehouden van zondag 1 tot en met dinsdag 3 maart in de Evenementenhal in Gorinchem. U bent iedere dag vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur welkom op onze stand D154 om onze noviteiten te proeven en kennis te maken met onze producten. Niet...

KeyBAKE Key to Efficiency!

KeyBAKE Key to Efficiency!

KeyBAKE, één bedrijf voor advies, het ontwerp, de productie en levering van hoogwaardige bakeware voor de (semi)industriële bakkerij. De kennis en ervaring van KeyBAKE leidt tot een compleet aanbod van productdragers, met of zonder coating, met hygiëne, verhoging van efficiëntie, duurzaamheid en rendementsverbetering in...

3W Makelaars wederom met goed gevolg gecertificeerd

3W Makelaars wederom met goed gevolg gecertificeerd

Peter Wortman mag zich de komende vijf jaar weer Gecertificeerd Register Taxateur Bakkerij-inventarissen noemen. Hobéon SKO, de certificeringsinstelling, heeft hiertoe positief besloten.

Gelatissimo biedt twee topwedstrijden voor ijsbereiders

Gelatissimo biedt twee topwedstrijden voor ijsbereiders

Met twee spannende wedstrijden biedt Gelatissimo (van 15 tot 19 februari in Stuttgart) een speciale ervaring in de ijsindustrie. “Als je het ambacht van ijsproductie wilt leren kennen, vind je hier het juiste netwerk. Bovendien geven Italiaanse ijsprofessionals voor het eerst hun expertise door in liveshows tijdens de beurs”, vertelt Markus Tischberger,...

Puratos viert een eeuw van innovatie

Puratos viert een eeuw van innovatie

Puratos, producent van bakkerij-, patisserie- en chocoladeproducten viert zijn 100e verjaardag. Om te onderstrepen dat Puratos al een eeuw lang inzet op innovatie, opent het bedrijf dit jaar drie nieuwe innovatiecentra op drie continenten.

Bakkersvak dé plek voor makers én inkopers

Bakkersvak dé plek voor makers én inkopers

Wil je in de foodbranche onderscheidend zijn met de lekkerste, meest smaakvolle producten voor je klant? Wil jij het beste en het lekkerste brood, banket, fijne patisserie, ambachtelijk ijs of chocolade maken óf inkopen? Dan is er gelukkig één landelijk moment om inspiratie op te doen: vakbeurs Bakkersvak en IJs-Vak. Dit jaar vindt...

Marketingrapport Bakkerijbranche 2019

Marketingrapport Bakkerijbranche 2019

Het Marketingrapport Bakkerijbranche 2019 biedt een actueel en compleet overzicht van het inkoopgedrag, de leveranciers en hun marktposities, het mediagebruik en de ontwikkelingen in de bakkerijbranche in Nederland.

De ‘zoetste’ beurs ter wereld - AB Tech Expo maakt Sigep 2020 voor bakkers nog interessanter

De ‘zoetste’ beurs ter wereld - AB Tech Expo maakt Sigep 2020 voor bakkers nog interessanter

van 18 tot 22 januari 2020 opent Sigep voor de 41e keer de deuren. In het Expo Center in het Italiaanse Rimini ontdekken bezoekers toekomstige trends en nieuwe formats, al het nieuws uit de sector en de beste innovaties. Dit jaar vindt tijdens de beurs tevens AB Tech Expo plaats, de internationale beurs voor brood, banket en zoetwaren. Dat maakt de...

Laat van je horen, juist in december!

Laat van je horen, juist in december!

December: de drukste maand van het jaar. Zowel in de bakkerij als in de winkels is het deze weken flink aanpoten geblazen. Daardoor schiet het gebruik van social media er wellicht bij in. Zonde! Want juist in deze maand kun je met al die heerlijke decemberlekkernijen de klant verleiden, informeren én naar je winkel(s) lokken! Laat je daarom ondersteunen...

Klaar voor de start - GO! Het is tijd voor de Callebaut Kerst Adventkalender!

Klaar voor de start - GO! Het is tijd voor de Callebaut Kerst Adventkalender!

Talloze prachtige prijzen liggen klaar voor wie de uitdaging aangaat! Open alle 24 vakjes en maak dagelijks kans op een van de 24 Callebaut Kerstprijzen. We geven iedere dag 5kg Callebaut chocolade (Gold en Ruby) weg en andere leuke en handige goodies! De kans om verrukkelijke chocolade te winnen is nog nooit zo groot geweest!

Bakkers in bedrijf – editie 1
Bakkers in bedrijf – editie 1

Met onder andere: Zoeken naar nieuwe vakmensen, Bakkerij Mama, beurzen Europain en Sigep en beursmagazine Bakkersvak 2020.

Bekijk de inhoud
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 39,99  ex. BTW

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.

Inschrijven
Evenementen

Cursus Voedselveiligheid en Houdbaarheid

11 februari 2020

Lees meer

Cursus Productontwikkeling en Ingredienten

13 februari 2020

Lees meer

Bakkersvak 2020

1 maart 2020 - 3 maart 2020

Lees meer
Bakkers in bedrijf op Social

Social Logo Facebook AleaSocial Logo Instagram AleaSocial Logo Twitter Alea

Social Logo Linkedin Alea