Proefpakket macaronconcept van Dutch Homemade

20 maart 2024 Dutch Homemade
BEDRIJFSINFORMATIE | Al meer dan 600 ondernemers zijn u voorgegaan! Met de verkoop van Premium XL-Macarons openden zich nieuwe mogelijkheden voor hen.

Het aantal tevreden klanten groeit gestaag! Talloze bakkers, ijssalons, chocolaterieën, speciaalzaken en diverse horecagelegenheden zijn aangenaam verrast door het succes van Dutch Homemade macarons! De extra omzet en de toename van nieuwe klanten die speciaal voor deze lekkernij komen, zijn een welkome aanvulling voor hun bedrijf.

Dutch Homemade heeft al meer dan tien jaar succes met haar unieke macaronconcept. Het aantal vestigingen groeit gestaag, momenteel zijn er 11 filialen en franchise-winkels in binnen- en buitenland. En het houdt niet op, want dit jaar opent er weer een nieuwe locatie in the Mall of the Netherlands! Naast de eigen winkels blijft Dutch Homemade haar samenwerking met wederverkopers in binnen- en buitenland uitbreiden. Speciaal voor de Benelux-markt biedt Dutch Homemade u de mogelijkheid om geheel vrijblijvend een proefpakket aan te vragen!

Altijd op de hoogte blijven?