Koeken zo groot als je hand, gemaakt met chocoladestukjes of havermout. Consumenten zijn er dol op! En betalen er in supermarkten of koffiebarretjes met gemak één à twee euro voor. Hoog tijd dus om de consument te verleiden met echte, ambachtelijke koeken op formaat. En die koop je natuurlijk bij de bakker.

Grotere koeken zijn een onmiskenbare trend. Lekker bij een goede kop koffie of als snack om af te halen. Ze zijn makkelijk mee te nemen bij de kassa en eenvoudig te verpakken voor één persoon. Een mooie kans voor de bakker, want die flinke ambachtelijke koeken zijn margemakers bij uitstek.

In samenwerking met Beko heeft Debic dit koekenconcept ontwikkeld. In de brochure adviseert Debic je over welke boter, bloem en suiker je per koeksoort het beste kunt gebruiken. Wil je een vloeiend koekje, kies dan voor zachte boter en Zeeuwse bloem. Wil je juist een stevige koek, gebruik dan harde boter en patentbloem.

Beko adviseert een verpakking die de houdbaarheid en versheid van je product waarborgt en die tegelijkertijd je koeken van hun beste kant laat zien. Impulsaankopen spoor je aan met een mooi kraftzakje, waaruit je al lopend lekker kunt snoepen. Of maak bijvoorbeeld een combinatie met een koffie-to-go. Bied ze samen aan voor een vaste, aantrekkelijke prijs.

Interesse? Laat je inspireren door deze drie heerlijke koekrecepten om zelf te maken, neem contact op met jouw Debic- of Beko-accountmanager of ga voor meer informatie naar: www.beko-groothandel.nl/koeken.

Bekijk hier de recepten voor chocolate chipkoeken, passiekoeken en espressokoeken.

Logo Debic

Altijd op de hoogte blijven?