Boter, suiker, heel ei en water klontvrij mengen en vervolgens Damco kompleet kanopoeder toevoegen. Zodra het deeg gevormd is, de machine stoppen en het deeg 12 uur koelen.
Ingrediënten vulling:
1.500 gram Damco Hazelnootspijs
150 gram Heel ei
330 gram Pecannoten, grof gehakt
420 gram Frucaps caramelvulling
Werkwijze:
Stap 1
Damco hazelnootspijs afslappen met het ei. Deeg opnieuw aankneden, uitrollen op 4 mm en uitsteken met een sloffenring.
Stap 2
Een plakje deeg op de plaat leggen en daar 100 gram afgeslapte hazelnootspijs op spuiten.
Stap 3
Leg hier 20 gram grof gehakte pecannoten in en spuit 25 gram Frucaps caramelvulling over de nootjes.
Stap 4
Dek het geheel vervolgens af met een plak sloffendeeg van 4 mm. Bestrijk de slof eenmaal met heel ei, leg er 5 pecannoten bovenop en strijk het nog een keer af met heel ei. Voor het bakken de sloffenring er omheen plaatsen.