De broodbijbel

broodbijbel 2

Het boek De broodbijbel, geschreven door Meester Boulanger Hiljo Hillebrand, verschijnt op 26 maart. In het boek komen alle belangrijke basistechnieken voorbij met daarnaast tips, praktische aanwijzingen en originele variaties. In het boek staan heldere constructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's.

Het boek bevat veel recepten zoals ambachtelijke desembroden, krokante kaasbolletjes, feestelijk paasbrood en hot cross buns. Het boek is niet alleen interessant voor de beginnende broodbakker. Ook voor de ervaren broodbakker is het boek interessant met recepten als bienenstich, chapati, injera en simit.

Het boek verschijnt bij uitgeverij Carrera. Bij deze culinaire uitgever verschenen al meer bijbels zoals de vleesbijbel, de visbijbel en de bbq-bijbel.

  • Gegevens boek
  • Titel: De broodbijbel
  • ISBN: 9789048834839
  • Omvang: 496
  • Prijs: 29,99
Lees ook
Recept: Tropical Summer

Recept: Tropical Summer

Dit product heb ik ontworpen voor het internationaal online-event ‘Masters of Pastry’ van onze sponsor Zeelandia. Mijn onderwerp was texturen. Graag deel ik dit recept, enigszins aangepast, met jullie.

Alles over ijsbereiding in -12°C Gelato

Alles over ijsbereiding in -12°C Gelato

Binnenkort verschijnt er een nieuw boek over ijsbereiden, -12°C Gelato van Bas van Haaren en Nils Hendrikse. Het boek biedt een schat aan informatie voor de professionele ijsbereider, met techniek, recepten en de mooiste desserts.

Vijf Meesters presenteren hun ’table of honour’

Vijf Meesters presenteren hun ’table of honour’

De Meestertitel is in principe voor het leven. Nieuw is nu dat de Meesters iedere vijf jaar een 'table of honour' presenteren. Ze maken daarvoor producten waaruit hun ontwikkeling blijkt en ze laten zien met welke activiteiten ze de afgelopen jaren het ambacht hebben ondersteund.