Wandelend inspiratie opdoen tijdens de BakkersSafari op 10 oktober

28 augustus 2023 Redactie Bakkers in bedrijf

Op dinsdag 10 oktober organiseren Puratos, BakkerijMonitor en Bakkerij Support de BakkersSafari, een inspirerende wandeltocht van ongeveer 5 kilometer langs verschillende locaties in Tilburg. Het is een dag vol verrassingen en opdrachten in groepjes met andere ondernemers, zodat je van elkaar kunt leren en je netwerk kunt vergroten.

“Met de BakkersSafari willen we bakkerijondernemers inspireren om hun bakkerij klaar te maken voor de toekomst”, aldus Bart van Gelder, Sales Manager MKB ambachtelijke Bakkerij bij Puratos. Bij de BakkersSafari komt kwaliteit voor kwantiteit. Daarom zijn er beperkte plaatsen. “We willen niet dat de groep te groot wordt, want dan ga je al snel weer naar het oude, bekende model van presentaties in een zaaltje”, legt Friso Berghuis van BakkerijMonitor uit. “Zo kunnen we het lekker actief houden.”

Deelnemers van de BakkersSafari melden zich in Stadspark Tilburg. Van daaruit zet de safari zich voort naar het centrum van Tilburg. Ze krijgen tijdens de wandeltocht de kans om te netwerken met andere ondernemers of commerciële medewerkers uit de bakkerijbranche. Ontdek bijvoorbeeld wat je kunt leren van een alcoholvrije slijter. Hoe je kunstmatige intelligentie gebruikt om wekelijks veel tijd te besparen. Of de trends op het gebied van consumentengedrag bij de aankoop van brood en gebak. Het wordt een dag vol verrassingen, zonder saaie presentaties of slides. Tip: Trek je wandelschoenen aan!

De kosten per deelnemer zijn € 99,-. De plaatsen zijn beperkt en vol = vol. Inschrijven is vanaf nu mogelijk op www.bakkerssafari.nl.

Altijd op de hoogte blijven?