• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Bakkers in bedrijf
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Grondstoffen & ingrediënten

Traditie met een moderne draai

26 juni 2023 Michelle de Koning Puratos
Featured image
PREMIUM

Een grote glazen wand met daarachter een ruime, lichte proefbakkerij is het eerste wat je ziet als je Puratos in Groot-Bijgaarden (België) binnenloopt. Ernaast zit onder meer het PuraDome FoodTech Center. Alles is hier gericht op productontwikkeling en innovatie.

Artikel voor abonnees

Dit artikel is alleen voor abonnees, bekijk onze abonnementen.


Abonnementen
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen op bakkersinbedrijf.nl
  • Ontvang 10x per jaar het Vakblad Bakkers in Bedrijf
  • Ontvang 1x onze special Slimmer werken in food
  • Ontvang 1x onze verpakkingsspecial
  • Ontvang 1x onze hygiënespecial
  • Ontvang 2x onze machinebouwspecial
Dossiers
  • Grondstoffen & ingrediënten
Meer over
  • Puratos
Lees ook

Duurzaamheidsprogramma Cacao-Trace

Cacao blijft een uitdagende markt. De oogst is arbeidsintensief, het werk zwaar en de opbrengst laag. Om niet alleen de kwaliteit van cacao maar ook het leven van cacaoboeren op de plantages te verbet...
31 maart 2025Linda van 't Land

Puratos neemt Franse bakkerijschool over

Puratos stapt in het onderwijs en neemt de Franse bakkerijschool École Bellouet Conseil over. Niet om zelf les te geven. Maar om het erfgoed en de traditie van de Franse bakkerij te behouden.
18 februari 2025Redactie Bakkers in bedrijf

Nieuwe directeur voor Bakels

Na 25 jaar neemt Ronald Menting afscheid als directeur van Bakels Senior NV. Zijn opvolger Roderik de Harder is geen onbekende van het bedrijf. Hij liep ooit als ‘jongste bediende’ stage in de proefba...
12 februari 2025Redactie Food
12345>>>
Foodbanen

De beste banen in de brood- en banketsector

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.

Inschrijven

Superaanbieding!

Ontvang Bakkers in Bedrijf 2 nummers gratis inclusief digitale toegang

Aanvragen

Agenda

  • 18 MEI 04:00 - 22 MEI 23:00

    IBA Trade fair 2025

  • 11 JUN 10:00 - 12 JUN 22:00

    Vision, Robotics & Motions

  • 2 SEP 09:30 - 16:30

    BAKathon

Bakkers in bedrijf © 2025 Bakkers in bedrijf.
Alle rechten voorbehouden.
Facebook Instagram LinkedIn
Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Bakkers in bedrijf

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bioprocessing News
    • EVMI
    • Industrial Cybersec
    • Vakblad IJs!
    • Vleesmagazine
    • Vismagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

Bakkers in Bedrijf
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - 3705MA Zeist
Nederland
info@bakkersinbedrijf.nl
+31 (0)85-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer