• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Facebook Instagram LinkedIn
Bakkers in bedrijf
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Grondstoffen & ingrediënten

Traditie met een moderne draai

26 juni 2023 Michelle de Koning Puratos
Featured image
PREMIUM

Een grote glazen wand met daarachter een ruime, lichte proefbakkerij is het eerste wat je ziet als je Puratos in Groot-Bijgaarden (België) binnenloopt. Ernaast zit onder meer het PuraDome FoodTech Center. Alles is hier gericht op productontwikkeling en innovatie.

Artikel voor abonnees

Dit artikel is alleen voor abonnees, bekijk onze abonnementen.


Abonnementen
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen op bakkersinbedrijf.nl
  • Ontvang 10x per jaar het Vakblad Bakkers in Bedrijf
  • Ontvang 1x onze special Slimmer werken in food
  • Ontvang 1x onze verpakkingsspecial
  • Ontvang 1x onze hygiënespecial
  • Ontvang 2x onze machinebouwspecial
Dossiers
  • Grondstoffen & ingrediënten
Meer over
  • Puratos
Lees ook

Agribusiness Award voor Nedertarwe

Graan van Nederlandse bodem. Dat is de gedachte achter Nedertarwe. Innovatief, lokaal, duurzaam vindt producent Royal Koopmans. En dat vindt ook de jury van de Agribusiness Award.
10 februari 2025Redactie Bakkers in bedrijf

Dossche Mills versterkt positie in het ambacht

Dossche Mills neemt de commerciële activiteiten ambacht over van grondstoffenleverancier Ceres. “De artisanale markt is van groot belang voor Dossche Mills, en deze overname biedt ons de kans om onze ...
29 januari 2025Redactie Bakkers in bedrijf

GoodMills introduceert plantaardige eiwitmix

Meer eiwitten in voeding is een trend. GoodMills Innovatie springt hier op in met de nieuwe plantaardige eiwitmix GoWell Tasty Protein. Voedselproducenten kunnen met deze mix claims als ‘rijk aan eiwi...
29 januari 2025
<<<12345>>>
Foodbanen

De beste banen in de brood- en banketsector

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.

Inschrijven

Superaanbieding!

Ontvang Bakkers in Bedrijf 2 nummers gratis inclusief digitale toegang

Aanvragen

Agenda

  • 2 SEP 09:30 - 16:30

    BAKathon

  • 8 SEP 08:00 - 14 SEP 21:00

    Verspillingsvrije Week

  • 22 SEP 09:00 - 24 SEP 20:00

    Gastvrij Rotterdam 2025

Bakkers in bedrijf © 2025 Bakkers in bedrijf.
Alle rechten voorbehouden.
Facebook Instagram LinkedIn

Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Bakkers in bedrijf

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bioprocessing News
    • EVMI
    • Industrial Cybersec
    • Vakblad IJs!
    • Vleesmagazine
    • Vismagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

Bakkers in Bedrijf
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - 3705MA Zeist
Nederland
info@bakkersinbedrijf.nl
+31 (0)85-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer