• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Facebook Instagram LinkedIn
Bakkers in bedrijf
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Grondstoffen & ingrediënten

Traditie met een moderne draai

26 juni 2023 Michelle de Koning Puratos
Featured image
PREMIUM

Een grote glazen wand met daarachter een ruime, lichte proefbakkerij is het eerste wat je ziet als je Puratos in Groot-Bijgaarden (België) binnenloopt. Ernaast zit onder meer het PuraDome FoodTech Center. Alles is hier gericht op productontwikkeling en innovatie.

Artikel voor abonnees

Dit artikel is alleen voor abonnees, bekijk onze abonnementen.


Abonnementen
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen op bakkersinbedrijf.nl
  • Ontvang 10x per jaar het Vakblad Bakkers in Bedrijf
  • Ontvang 1x onze special Slimmer werken in food
  • Ontvang 1x onze verpakkingsspecial
  • Ontvang 1x onze hygiënespecial
  • Ontvang 2x onze machinebouwspecial
Dossiers
  • Grondstoffen & ingrediënten
Meer over
  • Puratos
Lees ook

REX DELICATESSE - brood met karakter en een volle smaak!

REX DELICATESSE is een pre-mix zonder zout voor het typisch Deens rogge-tarwebrood, maar ook voor het traditionele bus- en vloerbrood, krokante broodjes of  een desemvariant. Allen met ingrediënten di...
30 oktober 2024partner content

Trends 2025 voor brood, patisserie en chocolade

Met welke trends moet de bakker, patissier en chocolatier rekening houden in 2025? Volgens grondstoffenleverancier Puratos wil de consument volgend jaar desem, culinaire fusie en voedingsbalans.
30 oktober 2024Redactie Bakkers in bedrijf

‘De toekomst van brood is desem’

Workshops, proeven, de geschiedenis van brood en de desembibliotheek. Dat waren de ingrediënten van de deseminspiratietour van Puratos. “Brood is een van de meest geweldige uitvindingen ooit. En de to...
23 oktober 2024Marieke Pols
<<<34567>>>
Foodbanen

De beste banen in de brood- en banketsector

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.

Inschrijven

Superaanbieding!

Ontvang Bakkers in Bedrijf 2 nummers gratis inclusief digitale toegang

Aanvragen

Agenda

  • 2 SEP 09:30 - 16:30

    BAKathon

  • 8 SEP 08:00 - 14 SEP 21:00

    Verspillingsvrije Week

  • 22 SEP 09:00 - 24 SEP 20:00

    Gastvrij Rotterdam 2025

Bakkers in bedrijf © 2025 Bakkers in bedrijf.
Alle rechten voorbehouden.
Facebook Instagram LinkedIn

Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Bakkers in bedrijf

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bioprocessing News
    • EVMI
    • Industrial Cybersec
    • Vakblad IJs!
    • Vleesmagazine
    • Vismagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

Bakkers in Bedrijf
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - 3705MA Zeist
Nederland
info@bakkersinbedrijf.nl
+31 (0)85-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer