Royal Steensma viert 180-jarig bestaan op Bakkersvak

Royal Steensma_-Voorjaarsmagazine 180jaar COVER 3

Grondstoffenleverancier Royal Steensma bestaat in 2019 180 jaar. Dit jubileum wordt gevierd tijdens Bakkersvak van 10 tot 12 maart in Gorinchem met een receptenboek en ludieke jubileumactie met een officieel Winmau-dartbord met een Royal Steensma-pijlenset. Ook lanceert de grondstoffenlevancier de nieuwe innovatie Jelleasy.

Royal Steensma is al 180 jaar van en voor de bakker. En dat wil de grondstofleverancier delen met de mensen die het bedrijf groot hebben gemaakt: de bakkers. Op Bakkersvak krijgen klanten en relaties daarom het jubileum-receptenboek. Het boek staat boordevol inspiratie en past bij de manier waarom de grondstoffenleveranciers bakkers probeert te prikkelen met stijlvolle magazine. Daarnaast krijgen bakkers die op Bakkersvak specifieke grondstoffen kopen een professioneel Winmau-dartbord cadeau, inclusief pijlenset in Royal Steensma-stijl.

Bakkersvak

Op Bakkersvak introduceert Royal Steensma Jelleasy. Met deze kant-en-klare gebakspray, verpakt in een spuitflesje, kunnen bakkers gemakkelijk een smakelijke en glanzende laag aanbrengen op banketproducten. Jelleasy is geschikt voor koude en warme producten, zoals vruchtenschelpen en appeltaart. Voor later dit jaar staan er nog meer innovatieve introducties op de planning.

Royal-Steensma_180-jaar-Receptenboek-taart-229x300 Bij de stand kunnen bakkers terecht met al hun vaktechnische vragen over brood en banket bij de accountmanagers van Team Ambacht. Ook zijn Meester Boulanger Hiljo Hillebrand van Royal Steensma en partners Meester Boulanger Daan Hesseling en Meester Patissier Hidde de Brabander aanwezig op de stand. Zij nemen de bakker verder mee in hun eigen specialismen. Zo etaleren Hillebrand en Hesseling de mogelijkheden van brood en andere lekkernijen. De Brabander showt nougat, in combinatie met gekonfijt product en notenmix. Die laatste twee grondstoffen komen uit de keuken van Royal Steensma.

Volop in ontwikkeling

Ook grijpt Royal Steensma Bakkersvak aan om haar klanten bij te praten over alle ontwikkelingen die het bedrijf momenteel ondergaat, met nieuwbouw op alle drie de vestigingen en de realisatie van de Food Innovation Academy in Vlaardingen. “Ons bedrijf is duidelijk volop in ontwikkeling”, besluit Evert-Jan van Egteren,  sales manager MKB. “Maar we verliezen daarbij onze filosofie niet uit het oog: Royal Steensma is en blijft een no-nonsense totaalleverancier voor brood en banket. Gewoon een goede tent waar de prijs-kwaliteitverhouding dik in orde is. En dat willen we graag zo houden.”

Lees ook
Lockdown met drie weken verlengd

Lockdown met drie weken verlengd

Zondag 10 januari vond er overleg plaats in het Catshuis over de stand van zaken rondom het coronavirus. De huidige lockdown wordt waarschijnlijk met drie weken verlengd en voor bepaalde sectoren wordt het steunpakket uitgebreid. Dat meldt NOS.

Tim Toonen nieuwe Director Marketing & Sales Zeelandia

Tim Toonen nieuwe Director Marketing & Sales Zeelandia

Zeelandia Nederland heeft een nieuwe Director Marketing & Sales. Tim Toonen vervult deze functie vanaf 1 januari 2021. Als Director Marketing & Sales is hij is verantwoordelijk voor alle sales- en marketingactiviteiten binnen het MKB in de Nederlandse markt.

Te kust en te keuring

Te kust en te keuring

Regelmatig zie ik ze op sociale media voorbijkomen: foto’s met uitslagen van productkeuringen bij ambachtelijke bakkerijen. De bakker in kwestie houdt trots een certificaat of een waardebon met een tegoed voor een leverancier omhoog, vertegenwoordigers van de organiserende partij staan er glunderend naast met de duimen omhoog.

Zelfstandig werkend bakker omgeving Almelo

Zelfstandig werkend bakker omgeving Almelo

Wat ga je doen?Voor een koekbakkerij in de omgeving van Almelo zijn we per direct op zoek naar een ervaren zelfstandig werkend bakker. Je komt te werken in een team...

Ambachtelijk broodbakker omgeving Hardenberg

Ambachtelijk broodbakker omgeving Hardenberg

Wat ga je doen?Je zal je bezig houden met de productie van diverse soorten groot en klein brood. Hierbij werk je veelal op de traditionele manier. Je werkt zelfstandig...

Ambachtelijk broodbakker omgeving Den Haag

Ambachtelijk broodbakker omgeving Den Haag

Wat ga je doen?Voor deze kleine ambachtelijke bakkerij zijn we per direct op zoek naar een zelfstandig werkend broodbakker. Je zal je bezighouden met het totale...