Nieuwe directeur Bakery Institute
ZAANDAM - Tamara Hoogerwaard is per 1 december aangetrden als nieuwe directeur van Bakery Institute The Netherlands BV. Zij volgt Vicky Littlejohn en Jaco Schippers op. Hoogerwaard is opleidingskundige en was hiervoor werkzaam bij Savant Learning Partners waar zij leertrajecten ontwikkelde voor verschillende doelgroepen en organisaties zoals ING, Rijkswaterstaat en de Belastingdienst. Hoogerwaard was eerder bestuurslid binnen Bakery Institute en pakte met het docententeam verschillende opleidingskundige projecten op. Ze heeft veel kennis op het gebied van leren en beschikt hierin over een uitgebreid netwerk.
Littlejohn
Vicky Littlejohn blijft verbonden aan het Bakery Institute en gaat verder in de functie van corporate development. Doel is om een aantal projecten op te starten die meerwaarde voor de school brengen.
Schippers
Jaco Schippers is drie jaar op projectbasis werkzaam geweest bij Bakery Institute, in een ad interim leidinggevende functie. Schippers is per 1 december toegetreden tot het bestuur. Tevens is hij sinds oktober 2016 mede-exploitant van de Bakery Institute Winkel BV; een gemeenschappelijk initiatief van Bakery Institute binnen de Verskade.
Meer over
Lees ook
‘Moderne studenten vragen om fris lesmateriaal’
De student van vandaag is anders dan vroeger. Dat vraagt om gemoderniseerd lesmateriaal. Bakery Institute werkt momenteel samen met horeca-expert en uitgeverij SVH aan een compleet nieuw lespakket voor het mbo.
Tim Brett nieuwe Managing Director West-Europa bij pladis
Het zoetwarenbedrijf pladis, moederbedrijf van onder andere Verkade, benoemt Tim Brett als Managing Director van West-Europa en opkomende markten. Dit volgt op de beslissing om West-Europa en opkomende markten te combineren in één regio.
Startersdag bij Bakery Institute helpt ondernemers op weg
De Startersdag die de NBOV met Bakery Institute en Stichting Bedrijfsopvolging Bakkerij op woensdag 30 maart organiseerde, heeft een diverse groep ondernemers flink op weg geholpen, schrijven de organisaties. Tijdens Startersdag bij Bakery Institute in Zaandam kwamen allerlei kanten van het (beginnende) ondernemen aan bod.