Nieuwe directeur Bakery Institute

ZAANDAM -  Tamara Hoogerwaard is per 1 december aangetrden als nieuwe directeur van Bakery Institute The Netherlands BV. Zij volgt Vicky Littlejohn en Jaco Schippers op. Hoogerwaard is opleidingskundige en was hiervoor werkzaam bij Savant Learning Partners waar zij leertrajecten ontwikkelde voor verschillende doelgroepen en organisaties zoals ING, Rijkswaterstaat en de Belastingdienst. Hoogerwaard was eerder bestuurslid binnen Bakery Institute en pakte met het docententeam verschillende opleidingskundige projecten op. Ze heeft veel kennis op het gebied van leren en beschikt hierin over een uitgebreid netwerk.

Littlejohn

Vicky Littlejohn blijft verbonden aan het Bakery Institute en gaat verder in de functie van corporate development. Doel is om een aantal projecten op te starten die meerwaarde voor de school brengen.

Schippers

Jaco Schippers is drie jaar op projectbasis werkzaam geweest bij Bakery Institute, in een ad interim leidinggevende functie. Schippers is per 1 december toegetreden tot het bestuur. Tevens is hij sinds oktober 2016 mede-exploitant van de Bakery Institute Winkel BV; een gemeenschappelijk initiatief van Bakery Institute binnen de Verskade.

Lees ook
Proof Bakery opent de nieuwe Scoops IJsbar

Proof Bakery opent de nieuwe Scoops IJsbar

Proof Bakery in Vathorst opent de nieuwe Scoops IJsbar. In het zicht van de klanten bereiden de medewerkers twaalf tot twintig verschillende soorten vers ambachtelijk schepijs. In een aantal soorten, zoals het appeltaart- en chocolate chip cookie-ijs, zijn banketspecialiteiten van de bakkerij verwerkt.

'Hier ligt onze passie'

'Hier ligt onze passie'

Bakkerszonen die hun ouders achternagaan, of buitenstaanders die plotseling gegrepen worden door het vak: de bakkers in Nederland zijn van zeer wisselende komaf. Of ze komen erachter dat ze liever iets anders doen dan bakken. Gelukkig kan dat ook binnen de branche: die biedt een breed scala aan carrièrekansen. Vandaag deel 1 met Sean en Suri Fonseca.

Startersdag bakkerij in teken van ondernemerschap en vakmanschap

Startersdag bakkerij in teken van ondernemerschap en vakmanschap

NBOV en het Bakery Institute organiseren op 19 oktober 2020 een bijeenkomst voor jonge ambachtelijke bakkerondernemers. Startende ondernemers kunnen deze dag kennis opdoen rondom het starten van eigen zaak of het overnemen van een bedrijf.