Nieuwe directeur Bakery Institute

2 december 2016

ZAANDAM -  Tamara Hoogerwaard is per 1 december aangetrden als nieuwe directeur van Bakery Institute The Netherlands BV. Zij volgt Vicky Littlejohn en Jaco Schippers op. Hoogerwaard is opleidingskundige en was hiervoor werkzaam bij Savant Learning Partners waar zij leertrajecten ontwikkelde voor verschillende doelgroepen en organisaties zoals ING, Rijkswaterstaat en de Belastingdienst. Hoogerwaard was eerder bestuurslid binnen Bakery Institute en pakte met het docententeam verschillende opleidingskundige projecten op. Ze heeft veel kennis op het gebied van leren en beschikt hierin over een uitgebreid netwerk.

Littlejohn

Vicky Littlejohn blijft verbonden aan het Bakery Institute en gaat verder in de functie van corporate development. Doel is om een aantal projecten op te starten die meerwaarde voor de school brengen.

Schippers

Jaco Schippers is drie jaar op projectbasis werkzaam geweest bij Bakery Institute, in een ad interim leidinggevende functie. Schippers is per 1 december toegetreden tot het bestuur. Tevens is hij sinds oktober 2016 mede-exploitant van de Bakery Institute Winkel BV; een gemeenschappelijk initiatief van Bakery Institute binnen de Verskade.

Altijd op de hoogte blijven?