Nieuwe directeur Bakery Institute

ZAANDAM -  Tamara Hoogerwaard is per 1 december aangetrden als nieuwe directeur van Bakery Institute The Netherlands BV. Zij volgt Vicky Littlejohn en Jaco Schippers op. Hoogerwaard is opleidingskundige en was hiervoor werkzaam bij Savant Learning Partners waar zij leertrajecten ontwikkelde voor verschillende doelgroepen en organisaties zoals ING, Rijkswaterstaat en de Belastingdienst. Hoogerwaard was eerder bestuurslid binnen Bakery Institute en pakte met het docententeam verschillende opleidingskundige projecten op. Ze heeft veel kennis op het gebied van leren en beschikt hierin over een uitgebreid netwerk.

Littlejohn

Vicky Littlejohn blijft verbonden aan het Bakery Institute en gaat verder in de functie van corporate development. Doel is om een aantal projecten op te starten die meerwaarde voor de school brengen.

Schippers

Jaco Schippers is drie jaar op projectbasis werkzaam geweest bij Bakery Institute, in een ad interim leidinggevende functie. Schippers is per 1 december toegetreden tot het bestuur. Tevens is hij sinds oktober 2016 mede-exploitant van de Bakery Institute Winkel BV; een gemeenschappelijk initiatief van Bakery Institute binnen de Verskade.

Lees ook
Frank Haasnoot versterkt team Bakery Institute

Frank Haasnoot versterkt team Bakery Institute

De bekende patissier Frank Haasnoot gaat het team van het Bakery Institute versterken. Dat maakt het opleidingsinstituut bekend op de Facebookpagina.

Vacatures bij Bakery Institute

Vacatures bij Bakery Institute

Het Bakery Institute zoekt nieuwe collega's. Het opleidingsinstituut zoekt een nieuwe docent patisserie en een allround assistent. Lijkt het je wat? Bekijk dan de vacatures op Foodbanen en reageer voor 17 mei.

SVH en Bakery Institute slaan handen ineen voor nieuw lesmateriaal

SVH en Bakery Institute slaan handen ineen voor nieuw lesmateriaal

Horeca en de bakkerijsector smelten steeds meer samen.Brood en patisserie spelen een grotere rol in de horeca en er komen steeds meer formules met horeca in de bakkerijsector. Daarom bundelen SVH en Bakery Institute de krachten om nieuwe leermiddelen te ontwikkelen die voorzien in de behoeften van beide branches.