BakkersVisie brengt klantsafari!

Bakkersvisie 2020

De wereld om ons heen verandert in rap tempo. Om bakkersbedrijven te inspireren om voldoende en snel genoeg mee te kunnen veranderen hebben Puratos, Bakkerij Support en BakkerijMonitor de handen ineen geslagen voor BakkersVisie 2020, een inspirerend event op 11 februari.

BakkerVisie 2020 staat in het teken van een klantsafari, de zoektocht naar de klant van de toekomst. “Bij de opzet van BakkersVisie 2020 hebben we gekozen voor een volledig andere opzet”, vertelt Joep Gommans van Bakkerij Support. “Geen presentaties of workshops dit keer, er zal zelfs geen beamer aan te pas komen deze dag. We gaan uit van het principe Ervaren – Leren – Inspireren, het zal een actieve dag zijn waarop de deelnemers met name zelf gaan ontdekken hoe de wereld om ons heen verandert.”

BakkersVisie plaatst kwaliteit vóór kwantiteit. Friso Berghuis, BakkerijMonitor: “We willen niet dat de groep te groot wordt, want dan ga je al snel weer naar het ‘oude, bekende model’ van presentaties in een zaaltje. Daarom zijn plaatsen beperkt, we gaan uit van zo’n 40 deelnemers, zo kunnen we het lekker actief houden.

De dag gaat van start in Lent. Vanuit daar gaat de safari naar Nijmegen waar de deelnemers in groepen  gaan ontdekken wat de hedendaagse consument beweegt, wie de klant van de toekomst is en hoe daarop in te spelen. Bart van Gelder van Puratos: “Het zal een actieve dag worden waarop de bakkers zelf zullen gaan ervaren wat er gaande is in de markt. We zijn met elkaar teveel bezig met kosten besparen, efficiënter produceren en de dagelijkse beslommeringen om af en toe eens goed om ons heen te kijken. Wij trekken die bakkersondernemers uit hun bedrijf en geven hen figuurlijk een vergrootglas, spiegel en verrekijker. Zelf ervaren is de beste leerschool!”. 

Inschrijven voor deze inspirerende dag kan via www.bakkersvisie.nl. Tip: Neem je wandelschoenen mee.

Dossiers
Lees ook
Finale Lekkerste Brabantse Worstenbroodje 2020 gaat niet door

Finale Lekkerste Brabantse Worstenbroodje 2020 gaat niet door

Vanwege de coronacrisis gaat de finale van het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje niet door. Dat maakt de Stichting Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje bekend.

Oproep: Brood met zuurstofrijk water - Wie experimenteert mee?

Oproep: Brood met zuurstofrijk water - Wie experimenteert mee?

Bakker Gerard Hardeman van biologische bakkerij Gerard en Suus zoekt naar een goede methode om meer zuurstof toe te voegen aan leidingwater. In zijn ervaring zorgt het gebruik van zuurstofrijk water bij het brood bakken voor beter deeg en smaakvol brood. Wie experimenteert met hem mee?

Dekom presenteert digitale zomercatalogus

Dekom presenteert digitale zomercatalogus

De nieuwe zomercatalogus van Dekom is verschenen. Bakkers, patissiers en chocolatiers kunnen deze downloaden op de website van de decoratiespecialist. Dekom is leverancier van decoraties voor bakkerijen, horeca en industrie.

Zelfstandig werkend broodbakker omgeving Arnhem gezocht

Zelfstandig werkend broodbakker omgeving Arnhem gezocht

Wat ga je doen?Voor een ambachtelijke bakkerij in de omgeving van Arnhem zijn op korte termijn op zoek naar een zelfstandig werkend broodbakker. De werkzaamheden...

Deegmaker productie omgeving Zoetermeer

Deegmaker productie omgeving Zoetermeer

Wat ga je doen?Voor een bakkerij in de omgeving van Zoetermeer zijn wij op zoek naar deegmakers in de productie. Werkzaamheden: > Afwegen, mengen en kneden van de(hulp)grondstoffen...

Broodbakker ambachtelijk omgeving Zwolle

Broodbakker ambachtelijk omgeving Zwolle

Wat ga je doen?In deze functie voor de lange termijn ga je als zelfstandig werkend broodbakker ga jij samen met je collega's het perfecte brood maken. Dit doe je...