BakkersVisie brengt klantsafari!

11 oktober 2019

De wereld om ons heen verandert in rap tempo. Om bakkersbedrijven te inspireren om voldoende en snel genoeg mee te kunnen veranderen hebben Puratos, Bakkerij Support en BakkerijMonitor de handen ineen geslagen voor BakkersVisie 2020, een inspirerend event op 11 februari.

BakkerVisie 2020 staat in het teken van een klantsafari, de zoektocht naar de klant van de toekomst. “Bij de opzet van BakkersVisie 2020 hebben we gekozen voor een volledig andere opzet”, vertelt Joep Gommans van Bakkerij Support. “Geen presentaties of workshops dit keer, er zal zelfs geen beamer aan te pas komen deze dag. We gaan uit van het principe Ervaren – Leren – Inspireren, het zal een actieve dag zijn waarop de deelnemers met name zelf gaan ontdekken hoe de wereld om ons heen verandert.”

BakkersVisie plaatst kwaliteit vóór kwantiteit. Friso Berghuis, BakkerijMonitor: “We willen niet dat de groep te groot wordt, want dan ga je al snel weer naar het ‘oude, bekende model’ van presentaties in een zaaltje. Daarom zijn plaatsen beperkt, we gaan uit van zo’n 40 deelnemers, zo kunnen we het lekker actief houden.

De dag gaat van start in Lent. Vanuit daar gaat de safari naar Nijmegen waar de deelnemers in groepen  gaan ontdekken wat de hedendaagse consument beweegt, wie de klant van de toekomst is en hoe daarop in te spelen. Bart van Gelder van Puratos: “Het zal een actieve dag worden waarop de bakkers zelf zullen gaan ervaren wat er gaande is in de markt. We zijn met elkaar teveel bezig met kosten besparen, efficiënter produceren en de dagelijkse beslommeringen om af en toe eens goed om ons heen te kijken. Wij trekken die bakkersondernemers uit hun bedrijf en geven hen figuurlijk een vergrootglas, spiegel en verrekijker. Zelf ervaren is de beste leerschool!”. 

Inschrijven voor deze inspirerende dag kan via www.bakkersvisie.nl. Tip: Neem je wandelschoenen mee.

Altijd op de hoogte blijven?