Verleid je klanten met luxe koeken

Debic_grote koeken

Koeken zo groot als je hand, gemaakt met chocoladestukjes of havermout. Consumenten zijn er dol op! En betalen er in supermarkten of koffiebarretjes met gemak één à twee euro voor. Hoog tijd dus om de consument te verleiden met echte, ambachtelijke koeken op formaat. En die koop je natuurlijk bij de bakker.

Grotere koeken zijn een onmiskenbare trend. Lekker bij een goede kop koffie of als snack om af te halen. Ze zijn makkelijk mee te nemen bij de kassa en eenvoudig te verpakken voor één persoon. Een mooie kans voor de bakker, want die flinke ambachtelijke koeken zijn margemakers bij uitstek.

In samenwerking met Beko heeft Debic dit koekenconcept ontwikkeld. In de brochure adviseert Debic je over welke boter, bloem en suiker je per koeksoort het beste kunt gebruiken. Wil je een vloeiend koekje, kies dan voor zachte boter en Zeeuwse bloem. Wil je juist een stevige koek, gebruik dan harde boter en patentbloem.

Beko adviseert een verpakking die de houdbaarheid en versheid van je product waarborgt en die tegelijkertijd je koeken van hun beste kant laat zien. Impulsaankopen spoor je aan met een mooi kraftzakje, waaruit je al lopend lekker kunt snoepen. Of maak bijvoorbeeld een combinatie met een koffie-to-go. Bied ze samen aan voor een vaste, aantrekkelijke prijs.

Interesse? Laat je inspireren door deze drie heerlijke koekrecepten om zelf te maken, neem contact op met jouw Debic- of Beko-accountmanager of ga voor meer informatie naar: www.beko-groothandel.nl/koeken.

Bekijk hier de recepten voor chocolate chipkoeken, passiekoeken en espressokoeken.

Logo Debic

Lees ook
Nieuw: Debic Slagroom met 8% suiker

Nieuw: Debic Slagroom met 8% suiker

Debic is trots op de Nederlandse banketcultuur waar heerlijke producten gemaakt worden, waarin veel slagroom wordt verwerkt. Dat is niet zo gek in een land met volop koeien in de wei! Opvallend is dat Nederlandse banketbakkers in tegenstelling tot hun Europese collega’s vaak gezoete slagroom gebruiken. Echter vraagt de Nederlandse consument steeds vaker...

1-2-3 Patisserie: De kortste weg naar eigentijds gebak met Debic en Bakeplus

1-2-3 Patisserie: De kortste weg naar eigentijds gebak met Debic en Bakeplus

Eigentijdse patisserie is gebak met een moderne uitstraling, meer texturen en meer smaak. De vraag ernaar wordt steeds groter. Daarom helpt Debic je, samen met Bakeplus, graag een selectie trendy patisserie te ontwikkelen. Met behulp van ons 1-2-3 patisserieconcept kun je eenvoudig aan de slag met het uitbreiden van je bestaande assortiment.

Inschrijving Beko Speculaaskeuring van start

Inschrijving Beko Speculaaskeuring van start

De inschrijvingen voor de jaarlijkse Beko Speculaaskeuring zijn weer van start gegaan. Bakkers en banketbakkers kunnen hun speculaas laten keuren en zo wellicht een kwaliteitscertificaat ontvangen. Deelnemende (banket)bakkers kunnen op 4 en 5 oktober hun speculaas inleveren bij vestigingen van Beko Groothandel in Meppel, Utrecht, Veghel en ’s-Gravenzande....