Europain - Business en inspiratie voor alle ondernemers in de bakkerij- en banketbakkerijsector

Europain 2020

Europain in Parijs Porte de Versailles, van 11 tot 14 januari 2020, verschaft ondernemers in de bakkerij- en banketbakkerijsector een unieke mogelijkheid om de komende trends te ontdekken, opkomende markten te identificeren, nieuwe concepten uit te vinden, inspiratie te vinden voor hun komende creaties en de concurrentie een stapje voor te blijven.

Meer dan ooit stimuleert Europain business. Professionals kunnen dit jaar kennismaken met de Europain Business Meetings, die de kloof tussen de grote spelers in de sector overbruggen. Een Expert Advice-hub biedt een specialistische blik op projecten van de bezoekers, terwijl de startup-hub een volledige serie digitale oplossingen en Food Tech-innovaties presenteert. 

Komende januari worden tijdens de vier Europain-dagen stages georganiseerd:

  • Europain Forum is een Think Tank voor de sector die wegen voor overdenking en oplossingen voor groei voorstelt.
  • Europain Lab, een geheel nieuwe ruimte met een volledig operationele pop-upbakkerij.
  • ‘Bakery & Snacking’ en ‘Sweat creation’-podia introduceren demonstraties om professionals te helpen om de nieuwe mogelijkheden om hun activiteiten te ontwikkelen optimaal te benutten.
    Deze podia verwelkomen de beste zoete en hartige bakkers, die het dynamisme van hun beroep zullen illustreren via een serie demonstraties. Ze zullen hun technieken en recepten delen, die de evolutie van de voortdurende veranderende consumptiegewoontes volgen.
  • Tijdens de Wereldbeker bakkerij en Europese beker banketbakkerij, de continentale selectie voor de ‘Wereldbeker banketbakkerij’, kunnen de bezoekers de creativiteit en de uitmuntendheid van de opkomende generaties bewonderen!

Vraag uw gratis badge hier aan

https://www.europain.com/en

Lees ook
Dossche Mills helpt Australië met Koala brood

Dossche Mills helpt Australië met Koala brood

In Australië woedden de hevigste bosbranden uit de geschiedenis en al meer dan 10 miljoen hectare is verwoest. Niet alleen een ramp voor de Australiërs, er kwamen al 27 mensen om het leven, maar ook voor de natuur en de dieren. Dossche Mills komt daarom in actie met Koala brood.

Hans Som neemt afscheid als coach

Hans Som neemt afscheid als coach

Het WK Boulangerie was het laatste WK als teamcoach voor Hans Som. “Dit is de vijfde keer dat ik mee doe en het is mooi geweest. Volgende keer sta ik hier als toeschouwer.” Maar zijn deur blijft altijd open staan voor jonge vakmensen. “Kennis moet je delen om het te kunnen vermenigvuldigen.”

Nederland niet op het podium WK Boulangerie

Nederland niet op het podium WK Boulangerie

Het Nederlandse team is er niet in geslaagd om een medaille te winnen op het WK Boulangerie. De eerste plaats ging naar China, voor Japan en Denemarken. Dit kwam niet als verassing voor het team. “We hadden geen verwachtingen”, zegt coach Hans Som na afloop. Hij denkt dat alles heel dicht bij elkaar ligt en schat dat het team ergens op plaats 5, 6 of...