Europain - Business en inspiratie voor alle ondernemers in de bakkerij- en banketbakkerijsector

Europain 2020

Europain in Parijs Porte de Versailles, van 11 tot 14 januari 2020, verschaft ondernemers in de bakkerij- en banketbakkerijsector een unieke mogelijkheid om de komende trends te ontdekken, opkomende markten te identificeren, nieuwe concepten uit te vinden, inspiratie te vinden voor hun komende creaties en de concurrentie een stapje voor te blijven.

Meer dan ooit stimuleert Europain business. Professionals kunnen dit jaar kennismaken met de Europain Business Meetings, die de kloof tussen de grote spelers in de sector overbruggen. Een Expert Advice-hub biedt een specialistische blik op projecten van de bezoekers, terwijl de startup-hub een volledige serie digitale oplossingen en Food Tech-innovaties presenteert. 

Komende januari worden tijdens de vier Europain-dagen stages georganiseerd:

  • Europain Forum is een Think Tank voor de sector die wegen voor overdenking en oplossingen voor groei voorstelt.
  • Europain Lab, een geheel nieuwe ruimte met een volledig operationele pop-upbakkerij.
  • ‘Bakery & Snacking’ en ‘Sweat creation’-podia introduceren demonstraties om professionals te helpen om de nieuwe mogelijkheden om hun activiteiten te ontwikkelen optimaal te benutten.
    Deze podia verwelkomen de beste zoete en hartige bakkers, die het dynamisme van hun beroep zullen illustreren via een serie demonstraties. Ze zullen hun technieken en recepten delen, die de evolutie van de voortdurende veranderende consumptiegewoontes volgen.
  • Tijdens de Wereldbeker bakkerij en Europese beker banketbakkerij, de continentale selectie voor de ‘Wereldbeker banketbakkerij’, kunnen de bezoekers de creativiteit en de uitmuntendheid van de opkomende generaties bewonderen!

Vraag uw gratis badge hier aan

https://www.europain.com/en

Lees ook
Op naar de 23.000

Op naar de 23.000

Met een baguette in mijn tas en de Franse klanken van Stromae op de radio rijd ik van de Europain terug naar Utrecht. ‘Ik wil geïnspireerd worden’, is het antwoord dat ik by far het meest hoor op mijn vraag wat men op een beurs zoekt. Inspiratie betekent voor mij dat je op een andere manier gaat kijken en je een nieuw inzicht krijgt. Dat gaat verder...

EUROPAIN 2018: U komt toch ook naar Parijs?

EUROPAIN 2018: U komt toch ook naar Parijs?

De aankomende editie van de Parijse vakbeurzen Europain & Intersuc vindt plaats van 3 t/m 6 februari 2018. De Europain is de leukste en meest inspirerende internationale vakbeurs voor de brood- en banketsector, met natuurlijk de bekende wedstrijden zoals de Masters de la Boulangerie (Bakery Masters). U komt toch ook naar Parijs? De Europain &...

Europain 2018

Europain 2018

De internationale vakbeurs Europain presenteert van 3 tot en 6 februari in Parijs alle actualiteiten en noviteiten van de brood- en banketbakkersbranche. Professionals kunnen op de vakbeurs terecht voor een compleet en passend aanbod van oplossingen. Dit jaar krijgt de beurs een nieuwe indeling: productie, verkoop en management. Daarnaast worden op...