Europain - Business en inspiratie voor alle ondernemers in de bakkerij- en banketbakkerijsector

Europain 2020

Europain in Parijs Porte de Versailles, van 11 tot 14 januari 2020, verschaft ondernemers in de bakkerij- en banketbakkerijsector een unieke mogelijkheid om de komende trends te ontdekken, opkomende markten te identificeren, nieuwe concepten uit te vinden, inspiratie te vinden voor hun komende creaties en de concurrentie een stapje voor te blijven.

Meer dan ooit stimuleert Europain business. Professionals kunnen dit jaar kennismaken met de Europain Business Meetings, die de kloof tussen de grote spelers in de sector overbruggen. Een Expert Advice-hub biedt een specialistische blik op projecten van de bezoekers, terwijl de startup-hub een volledige serie digitale oplossingen en Food Tech-innovaties presenteert. 

Komende januari worden tijdens de vier Europain-dagen stages georganiseerd:

  • Europain Forum is een Think Tank voor de sector die wegen voor overdenking en oplossingen voor groei voorstelt.
  • Europain Lab, een geheel nieuwe ruimte met een volledig operationele pop-upbakkerij.
  • ‘Bakery & Snacking’ en ‘Sweat creation’-podia introduceren demonstraties om professionals te helpen om de nieuwe mogelijkheden om hun activiteiten te ontwikkelen optimaal te benutten.
    Deze podia verwelkomen de beste zoete en hartige bakkers, die het dynamisme van hun beroep zullen illustreren via een serie demonstraties. Ze zullen hun technieken en recepten delen, die de evolutie van de voortdurende veranderende consumptiegewoontes volgen.
  • Tijdens de Wereldbeker bakkerij en Europese beker banketbakkerij, de continentale selectie voor de ‘Wereldbeker banketbakkerij’, kunnen de bezoekers de creativiteit en de uitmuntendheid van de opkomende generaties bewonderen!

Vraag uw gratis badge hier aan

https://www.europain.com/en

Lees ook
Oproep: Brood met zuurstofrijk water - Wie experimenteert mee?

Oproep: Brood met zuurstofrijk water - Wie experimenteert mee?

Bakker Gerard Hardeman van biologische bakkerij Gerard en Suus zoekt naar een goede methode om meer zuurstof toe te voegen aan leidingwater. In zijn ervaring zorgt het gebruik van zuurstofrijk water bij het brood bakken voor beter deeg en smaakvol brood. Wie experimenteert met hem mee?

Dekom presenteert digitale zomercatalogus

Dekom presenteert digitale zomercatalogus

De nieuwe zomercatalogus van Dekom is verschenen. Bakkers, patissiers en chocolatiers kunnen deze downloaden op de website van de decoratiespecialist. Dekom is leverancier van decoraties voor bakkerijen, horeca en industrie.

Consument blijft ook na coronacrisis online boodschappen doen

Consument blijft ook na coronacrisis online boodschappen doen

Uit onderzoek van Nielsen blijkt dat een groot deel van de Nederlandse consumenten ook na de coronacrisis online boodschappen blijft doen. Consumenten kopen vooral dranken, verse producten en verpakt voedsel vaker online dan voor de uitbraak van het virus.