Europain - Business en inspiratie voor alle ondernemers in de bakkerij- en banketbakkerijsector

Europain 2020

Europain in Parijs Porte de Versailles, van 11 tot 14 januari 2020, verschaft ondernemers in de bakkerij- en banketbakkerijsector een unieke mogelijkheid om de komende trends te ontdekken, opkomende markten te identificeren, nieuwe concepten uit te vinden, inspiratie te vinden voor hun komende creaties en de concurrentie een stapje voor te blijven.

Meer dan ooit stimuleert Europain business. Professionals kunnen dit jaar kennismaken met de Europain Business Meetings, die de kloof tussen de grote spelers in de sector overbruggen. Een Expert Advice-hub biedt een specialistische blik op projecten van de bezoekers, terwijl de startup-hub een volledige serie digitale oplossingen en Food Tech-innovaties presenteert. 

Komende januari worden tijdens de vier Europain-dagen stages georganiseerd:

  • Europain Forum is een Think Tank voor de sector die wegen voor overdenking en oplossingen voor groei voorstelt.
  • Europain Lab, een geheel nieuwe ruimte met een volledig operationele pop-upbakkerij.
  • ‘Bakery & Snacking’ en ‘Sweat creation’-podia introduceren demonstraties om professionals te helpen om de nieuwe mogelijkheden om hun activiteiten te ontwikkelen optimaal te benutten.
    Deze podia verwelkomen de beste zoete en hartige bakkers, die het dynamisme van hun beroep zullen illustreren via een serie demonstraties. Ze zullen hun technieken en recepten delen, die de evolutie van de voortdurende veranderende consumptiegewoontes volgen.
  • Tijdens de Wereldbeker bakkerij en Europese beker banketbakkerij, de continentale selectie voor de ‘Wereldbeker banketbakkerij’, kunnen de bezoekers de creativiteit en de uitmuntendheid van de opkomende generaties bewonderen!

Vraag uw gratis badge hier aan

https://www.europain.com/en

Lees ook
Circulair kippenvoer gemaakt van reststromen uit voedingsindustrie

Circulair kippenvoer gemaakt van reststromen uit voedingsindustrie

Kipster brengt circulair voer voor hobbykippen op de markt. Nijsen Company maakt het uit de resstromen uit de voedselindustrie, zoals gebroken crackers, haverdoppen en overschotten uit bakkerijen. "Wat de consument niet bereikt en waar niets mis mee is, zit in dit voer", aldus Kipster.

Bakker en slager slaan handen ineen voor Feanster snack

Bakker en slager slaan handen ineen voor Feanster snack

Bakkerij By Boonstra en Keurslager Zijlstra brengen samen de Feanster snack, pulled pork op een broodje van bladerdeeg. Klanten zijn enthousiast over het product, vertellen de bakker en slager aan de Heerenveense courant.

De kracht van lokaal brood en banket

De kracht van lokaal brood en banket

Nog enkele dagen werken en dan is het hier eindelijk zomervakantie. Ik kijk er naar uit om samen met mijn partner even op adem te komen. Het buitenland durven we nog niet aan, vanwege de onvoorspelbaarheid van corona. We gaan dit jaar naar Drenthe. Ook mooi!