Iba 2018: donuts, donuts en nog meer…

Donuts van Dobla

Donuts, het leek wel of ze overal waren op de iba in München. In alle kleuren van de regenboog, met karamel, met Chupa Chups-smaken, gevuld, met marsepein of fondant erop. Je kon er niet omheen tijdens iba 2018: de donut is populair.

Hou de website van Bakkers in bedrijf in de gaten voor meer beurs-nieuws vanaf de iba!

Lees ook
Irénke Meekma nieuwe CEO Zeelandia

Irénke Meekma nieuwe CEO Zeelandia

Irénke Meekma is nieuwe Chief Executive Office (CEO) van de Koninklijke Zeelandia Groep. Meekma werkte daarvoor verschillende directiefuncties aan zowel de kopers- als de producentenkant van de voedingsindustrie. Ze start 1 november leidenbij Zeelandia.

Chocolade-visie van chef Graham Mairs

Chocolade-visie van chef Graham Mairs

Inspiratie in coronatijd: met een doos met bonbons op tafel en de Engelse patissier Graham Mairs op het computerscherm stimuleren Vipam en Irca Nederlandse banketbakkers om nieuwe producten uit te proberen. “Hij geeft cacao echt de hoofdrol.”

Zeelandia nieuwe partner  van Patisserie College

Zeelandia nieuwe partner van Patisserie College

Patisserie College en Zeelandia gaan samenwerken om elkaar te inspireren en sterker te maken. “Zeelandia heeft patissiers over de hele wereld en onze wereldwijd vergaarde kennis en ervaring willen we graag delen met de leden van Patisserie college”, vertelt Reginald Weeber, verkoopleider MKB bij Zeelandia.