Iba 2018: donuts, donuts en nog meer…

Donuts van Dobla

Donuts, het leek wel of ze overal waren op de iba in München. In alle kleuren van de regenboog, met karamel, met Chupa Chups-smaken, gevuld, met marsepein of fondant erop. Je kon er niet omheen tijdens iba 2018: de donut is populair.

Hou de website van Bakkers in bedrijf in de gaten voor meer beurs-nieuws vanaf de iba!

Lees ook
Genieten zonder gluten of dierlijke ingrediënten

Genieten zonder gluten of dierlijke ingrediënten

Glutenvrij, vegan; ‘Free from’ is een trend die niet meer weggaat. Zeelandia speelt in op deze trends en is een samenwerking aangegaan met InnoV, een Iers bedrijf dat vooroploopt op het gebied van glutenvrije technologie.

Vandemoortele bouwt nieuwe productielocatie in Frankrijk

Vandemoortele bouwt nieuwe productielocatie in Frankrijk

Vandermoortele, Belgisch voedingsbedrijf voor bakkerijproducten en margarines, culinaire oliën en vetten, bouwt een nieuwe fabriek in Torcé in Bretagne voor de productie van koffiekoeken. De investering bedraagt circa 25 miljoen euro. Met de bouw van de nieuwe fabriek wordt de productiecapaciteit van de koeken met ongeveer 25.000 ton per jaar uitgebreid.

Innovaties tijdens iba 2021

Innovaties tijdens iba 2021

Deze week kon de bakkersbranche virtueel de bekende Duitse bakkersbeurs iba virtueel bezoeken. Bij iba.Connecting Experts konden ze van 25 tot en met 28 oktober terecht voor trends, nieuwe producten, ontmoetingen, lezingen en best practices, entertainment en innovaties. Hiermee wil de organisatie van iba de koers uitzetten voor 2022 en de tijd overbruggen...