
Recept van Puratos i.s.m. het Boulangerie Team
- Ingrediënten:
- 1000 gram bloem T65
- 40 gram O-tentic Durum
- 15 gram zout
- 650 gram water
- Zonnebloempitten (naar behoefte toevoegen)
Vulling
- Per kilo deeg
- 400 gram kaas
- 20 gram honingmosterdsaus
Bereidingswijze 40 stuks:
- Meng de bloem, O-tentic Durum, zout en water met elkaar en draai er een deeg van
- Meng in een aparte kom de kaas en honigmosterdsaus kort met elkaar
- Voeg, als het deeg bijna gereed is, de kaasvulling toe. Kneed vervolgens af tot een soepel deeg
- Geef het deeg een nachtrust
- In de diviseuse leggen en de plak nat maken om er vervolgens zonnebloempitten op te strooien
- Verdelen
- Op bakpapier plaatsen
- (let op, er loopt wat kaas uit het broodje)
- Narijs geven
- 18-22 minuten bakken op 230°C