Rens Automation gaat verder als Rens Bakery Solutions

Rens Bakery Solutions nieuwe naam

Rens Automation gaat verder onder een nieuwe naam: Rens Bakery Solutions. Dit jaar viert het bedrijf zijn vijfjarig jubileum met een nieuw pand en een nieuwe naam. Ook lanceert het bedrijf gelijktijdig een nieuwe uitstraling en website. 

De nieuwe look van Rens Bakery Solutions is meer gericht op het ambacht. Volgens eigenaar Johan van Rens mag het respect voor het ambacht nooit uit het oog raken. Daarom kiest het bedrijf voor de tagline: Respecting the craft of baking. De naam werd deze week op feestelijke wijze onthuld tijdens de Anuga Foodtec beurs.  

Van Rens: “Er staan zoveel mooie plannen op stapel dit jaar. Ik kijk uit naar de verhuizing. Hiermee hebben we de ruimte om nog meer mooie oplossingen te maken voor onze klanten."

Geen nieuws van Bakkers in bedrijf meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke woensdag het laatste nieuws. 

Inschrijven nieuwsbrief
Lees ook
Pilot Bedrijfsontwikkelplan stichting Bakkracht van start

Pilot Bedrijfsontwikkelplan stichting Bakkracht van start

De pilot Bedrijfsontwikkelplan van de stichting Bakkracht is van start gegaan. Vijftien bakkersbedrijven, variëren van industrieel tot klein ambachtelijk, zetten de komende maanden bedrijfsmatig een stip op de horizon. Ondernemers en medewerkers onderzoeken vervolgens samen welke kennis en vaardigheden moeten worden ontwikkeld om de gestelde doelen...

Ackersdijk Bakkerijmachines gaat sluiten

Ackersdijk Bakkerijmachines gaat sluiten

Jos Hogervorst heeft besloten zijn bedrijf Ackersdijk Bakkerijmachines te sluiten. Na 35 jaar met veel plezier in de bakkerijbranche werkzaam te zijn geweest wordt het nu tijd om van andere dingen te gaan genieten, zegt Hogervorst.

Uitbreiding Team BAKELS

Uitbreiding Team BAKELS

BAKELS verwelkomt drie nieuwe leden in het team: Robbert Tersteeg, Corné Kemps en Wiljan van der Linden.