Nieuwe website Stichting Ambachtelijke Bakkerij

Website stichting Ambachtelijke Bakkerij

De nieuwe website van Stichting Ambachtelijke Bakkerij is live. Niet alleen de lay-out is aangepakt, ook de inhoud en functionaliteit zijn flink verbeterd. Het platform is speciaal voor de ambachtelijke (banket)bakkers ontwikkeld, zodat deze zijn of haar bakkerij nóg succesvoller kan maken. 

Op de nieuwe website kunnen bakkers nog makkelijker het magazine Bakwerk bestellen, foto’s uit de beeldbank downloaden, de eigen winkelgegevens checken/wijzigen, een actieposter maken en het laatste nieuws voor de bakkerijbranche lezen. Daarnaast zijn er weetjes en tips voor de bakker en zijn medewerkers. Onder andere op het gebied van brood, banket, de winkel, hygiëne, en scholing. Er staan lekkere recepten en interessante weetjes om met klanten te delen.

Ook vind je op de website meer informatie over handige apps, zoals Embrosa. Met deze app kunnen bakkers hun social media regelen voor de komende vier weken. Zo blijf je op social media voortdurend onder de aandacht van je klanten.

Een ander belangrijk onderdeel van de website is de gebiedsanalyse. Hiermee help Stichting Ambachtelijke Bakkerij bakkers om de directe omgeving in kaart te brengen, om te zien wie de potentiële klanten zijn en hoe je hen het beste kunt bereiken. Ook kunnen bakkers hun eigen website checken. Deze check geeft duidelijk aan hoe effectief de eigen website en de eventuele webshop zijn.

Meer weten over de plannen van Stichting Ambachtelijke Bakkerij? Lees dan het artikel Meer om te delen in ons dossier Inspiratie.

Dossiers
Lees ook
‘Ik zie mezelf wel in een bakkerij werken’

‘Ik zie mezelf wel in een bakkerij werken’

Lotte van Kempen (16) zit in het derde jaar van haar vmbo-opleiding op het Wellant College in Alphen aan den Rijn. Ze doet een ‘snuffelstage’ bij Ella van Haeringen, die onder de naam Ella Bakt (@ellabakt) brood op bestelling maakt. “Mijn vader ging altijd naar Ella, ik vond het leuk om brood te maken. Nu help ik om de week een dag mee in de bakkerij.”

Stichting Ambachtelijke Bakkerij helpt bij informatieverstrekking

Stichting Ambachtelijke Bakkerij helpt bij informatieverstrekking

De afgelopen maanden zijn we overspoeld met informatie over corona. Via journaals en persconferenties op tv, berichten in de krant en sociale media, en natuurlijk via de vele verhalen van klanten in de winkel. Hoe filter je al deze informatie? En: welk nieuws bied je in deze coronatijd zelf aan als bakkerij?

Een mooie egale print op je tijgerbrood

Een mooie egale print op je tijgerbrood

Ik bak dagelijks tijgerbrood, maar de bovenkorst is geen twee keer hetzelfde. Er zijn vaak verschillen in de kleur van de korst en de tijgerprint komt er niet mooi op. Hoe zorg ik dat er dagelijks een mooi donkerbruin gebakken tijgerbrood met een fraaie tijgerprint uit de oven komt?

Zelfstandig werkend broodbakker omgeving Rijswijk

Zelfstandig werkend broodbakker omgeving Rijswijk

Wat ga je doen?Ter uitbreiding van het huidige team komt er een functie van allround broodbakker bij. Deze is voor de lange termijn en voor 38 uur per week. In deze...

Vakantiemedewerker voor in het banket gezocht, omgeving Haaksbergen

Vakantiemedewerker voor in het banket gezocht, omgeving Haaksbergen

Wat ga je doen?Wij zijn op zoek naar een banketbakker voor de weken 26 tot ongeveer week 36. Je zal gaan werken op de afdeling nat gebak. Je komt in een moderne...

Medewerker Inpak/ Verdeel/ Vriezer in de Bollenstreek

Medewerker Inpak/ Verdeel/ Vriezer in de Bollenstreek

Wat ga je doen?Voor onze klant in de Bollenstreek (Zuid-Holland) zijn we per direct op zoek naar een medewerker die actief kan zijn op de afdeling inpak, verdeel...