Nieuwe website Stichting Ambachtelijke Bakkerij

Website stichting Ambachtelijke Bakkerij

De nieuwe website van Stichting Ambachtelijke Bakkerij is live. Niet alleen de lay-out is aangepakt, ook de inhoud en functionaliteit zijn flink verbeterd. Het platform is speciaal voor de ambachtelijke (banket)bakkers ontwikkeld, zodat deze zijn of haar bakkerij nóg succesvoller kan maken. 

Op de nieuwe website kunnen bakkers nog makkelijker het magazine Bakwerk bestellen, foto’s uit de beeldbank downloaden, de eigen winkelgegevens checken/wijzigen, een actieposter maken en het laatste nieuws voor de bakkerijbranche lezen. Daarnaast zijn er weetjes en tips voor de bakker en zijn medewerkers. Onder andere op het gebied van brood, banket, de winkel, hygiëne, en scholing. Er staan lekkere recepten en interessante weetjes om met klanten te delen.

Ook vind je op de website meer informatie over handige apps, zoals Embrosa. Met deze app kunnen bakkers hun social media regelen voor de komende vier weken. Zo blijf je op social media voortdurend onder de aandacht van je klanten.

Een ander belangrijk onderdeel van de website is de gebiedsanalyse. Hiermee help Stichting Ambachtelijke Bakkerij bakkers om de directe omgeving in kaart te brengen, om te zien wie de potentiële klanten zijn en hoe je hen het beste kunt bereiken. Ook kunnen bakkers hun eigen website checken. Deze check geeft duidelijk aan hoe effectief de eigen website en de eventuele webshop zijn.

Meer weten over de plannen van Stichting Ambachtelijke Bakkerij? Lees dan het artikel Meer om te delen in ons dossier Inspiratie.

Dossiers
Lees ook
Tips voor het maken van een nieuwsbrief

Tips voor het maken van een nieuwsbrief

Een nieuwsbrief is een goed marketingmiddel. Je treedt direct in contact met je klant en bereikt er meer mensen mee dan met je social media-berichten. Maar hoe maak je een nieuwsbrief die gelezen wordt? Vakbladen.com geeft tips!

Bakker van Helden verandert mee met de klant

Bakker van Helden verandert mee met de klant

Peters ouders Maarten en Elly van Helden startten banketbakkersbedrijf Van Helden in 1961, in de dijkwoning waar de bakkerij nog altijd is gevestigd. In 2000 nam Peter het bedrijf in het Zuid-Hollandse Middelharnis over, samen met zijn vrouw Selma. Het werd het begin van een groot aantal veranderingen.

Moederdagtaart NBOV in het teken van Vermeer, Van Gogh en Rembrandt

Moederdagtaart NBOV in het teken van Vermeer, Van Gogh en Rembrandt

Ook dit jaar bood NBOV weer een moederdagtaart aan namens alle ambachtelijke brood- en banketbakkers aan H.K.H. Prinses Beatrix. De winnaars van de Gouden Gard, Lotte van Gorp, Joanne Crajé en Marc van Steijn, verzorgden de presentatie op Paleis Noordeinde.

Broodbakker gezocht, omgeving Apeldoorn

Broodbakker gezocht, omgeving Apeldoorn

Wij zijn op zoek naar een allround broodbakker of een ovenist. Je zal groot- en kleinbrood gaan maken.

Zelfstandig werkend banketbakker/patissier omgeving Zutphen

Zelfstandig werkend banketbakker/patissier omgeving Zutphen

Onze klant in de omgeving van Zutphen is per direct op zoek naar een zelfstandig werkend banketbakker/ patissier.

Banketbakker omgeving Nijkerk

Banketbakker omgeving Nijkerk

In verband met een nieuwe locatie en aangepaste werkwijze is onze opdrachtgever op zoek naar een banketbakker voor de lange termijn.