Nieuwe website Stichting Ambachtelijke Bakkerij

Website stichting Ambachtelijke Bakkerij

De nieuwe website van Stichting Ambachtelijke Bakkerij is live. Niet alleen de lay-out is aangepakt, ook de inhoud en functionaliteit zijn flink verbeterd. Het platform is speciaal voor de ambachtelijke (banket)bakkers ontwikkeld, zodat deze zijn of haar bakkerij nóg succesvoller kan maken. 

Op de nieuwe website kunnen bakkers nog makkelijker het magazine Bakwerk bestellen, foto’s uit de beeldbank downloaden, de eigen winkelgegevens checken/wijzigen, een actieposter maken en het laatste nieuws voor de bakkerijbranche lezen. Daarnaast zijn er weetjes en tips voor de bakker en zijn medewerkers. Onder andere op het gebied van brood, banket, de winkel, hygiëne, en scholing. Er staan lekkere recepten en interessante weetjes om met klanten te delen.

Ook vind je op de website meer informatie over handige apps, zoals Embrosa. Met deze app kunnen bakkers hun social media regelen voor de komende vier weken. Zo blijf je op social media voortdurend onder de aandacht van je klanten.

Een ander belangrijk onderdeel van de website is de gebiedsanalyse. Hiermee help Stichting Ambachtelijke Bakkerij bakkers om de directe omgeving in kaart te brengen, om te zien wie de potentiële klanten zijn en hoe je hen het beste kunt bereiken. Ook kunnen bakkers hun eigen website checken. Deze check geeft duidelijk aan hoe effectief de eigen website en de eventuele webshop zijn.

Meer weten over de plannen van Stichting Ambachtelijke Bakkerij? Lees dan het artikel Meer om te delen in ons dossier Inspiratie.

Dossiers
Lees ook
Laat van je horen, juist in december!

Laat van je horen, juist in december!

December: de drukste maand van het jaar. Zowel in de bakkerij als in de winkels is het deze weken flink aanpoten geblazen. Daardoor schiet het gebruik van social media er wellicht bij in. Zonde! Want juist in deze maand kun je met al die heerlijke decemberlekkernijen de klant verleiden, informeren én naar je winkel(s) lokken! Laat je daarom ondersteunen...

Historische decemberfeitjes

Historische decemberfeitjes

Wie bedacht de kerststol? Waar komt het bladerdeeg van onze kerstkransen oorspronkelijk vandaan? En sinds wanneer eten we oliebollen rondom Oud & Nieuw? Weet jij het? Stichting Ambachtelijke Bakkerij geeft antwoord!

Tien tips voor (bloem)decoraties van marsepein

Tien tips voor (bloem)decoraties van marsepein

In veel huishoudens komt er met de feestdagen een (dessert)taart op tafel te staan. Deze worden vooral met het oog gekocht. Decoratie is belangrijk. Bakkers in bedrijf geeft tien tips voor (bloem)decoraties van marsepein.

Flexmedewerker inpak

Flexmedewerker inpak

Wat ga je doen?Wij zijn per direct opzoek naar een flexmedewerker inpak voor deze centrale bakkerij. De volgende twee diensten wissel je om de week af: Vrijdagavond...

Broodbakker in de 3 ploegen

Broodbakker in de 3 ploegen

Wat ga je doen?In deze functie ben je verantwoordelijk voor een goed verloop van de productie van brood. Je zal in een team van 3 a 4 bakkers per ploeg, kleinbrood,...

rose & vanilla is op zoek naar een assistent banketbakker

rose & vanilla is op zoek naar een assistent banketbakker

rose& vanilla is dé bakker van unieke cakes en taarten die écht lekker zijn, er prachtig uitzien, gemaakt zijn van de beste biologische ingrediënten en gegarandeerd...