Vernieuwde websites van Alea Publishers met overzichtelijk nieuws en betere zoekfuncties

1 mei 2023 Redactie Food

Uitgeverij Alea Publishers lanceert nieuwe websites voor al haar platformen. De websites van vakbladen AutomationNL, Bakkers in bedrijf, EVMI, Vakblad IJS!, Vleesmagazine, Vismagazine, Voeding Nu en het online platform BeverageNL zijn compleet vernieuwd met een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke indeling.

Op de nieuwe websites is meer ruimte voor het laatste nieuws. Trends en ontwikkelingen in de branche, net als alle relevante vakinformatie zijn er uiteraard ook te vinden. Alea Publishers bedient met haar platformen de gehele keten; ambacht, handel, industrie, productie, techniek en ondernemen.

Vernieuwd: dossiers en edities

Alle informatie op de websites wordt ondergebracht in dossiers. Deze hebben een update gekregen en zijn vergelijkbaar met de katernen uit de bladen. Via de dossiers vind je op een overzichtelijke manier artikelen per onderwerp. Ook is de editiepagina vernieuwd, waardoor het nog makkelijker is geworden om steeds de nieuwste editie te bekijken en oude edities terug te lezen.

Premium artikelen

Op de nieuwe websites gaat binnenkort ook de premium-versie van start. Dat betekent dat artikelen uit de bladen en belangrijke vakinformatie alleen beschikbaar worden voor abonnees. Algemene nieuwsberichten blijven wel toegankelijk. Om al het nieuws te kunnen blijven volgen is er het digitale abonnement waarmee je voor een voordelige prijs toegang krijgt tot alle online content. Huidige abonnees ontvangen binnenkort bericht over hun inloggegevens voor de premium-artikelen. 

Altijd op de hoogte blijven?