Nieuwe website Stichting Ambachtelijke Bakkerij

26 februari 2019

De nieuwe website van Stichting Ambachtelijke Bakkerij is live. Niet alleen de lay-out is aangepakt, ook de inhoud en functionaliteit zijn flink verbeterd. Het platform is speciaal voor de ambachtelijke (banket)bakkers ontwikkeld, zodat deze zijn of haar bakkerij nóg succesvoller kan maken. 

Op de nieuwe website kunnen bakkers nog makkelijker het magazine Bakwerk bestellen, foto’s uit de beeldbank downloaden, de eigen winkelgegevens checken/wijzigen, een actieposter maken en het laatste nieuws voor de bakkerijbranche lezen. Daarnaast zijn er weetjes en tips voor de bakker en zijn medewerkers. Onder andere op het gebied van brood, banket, de winkel, hygiëne, en scholing. Er staan lekkere recepten en interessante weetjes om met klanten te delen.

Ook vind je op de website meer informatie over handige apps, zoals Embrosa. Met deze app kunnen bakkers hun social media regelen voor de komende vier weken. Zo blijf je op social media voortdurend onder de aandacht van je klanten.

Een ander belangrijk onderdeel van de website is de gebiedsanalyse. Hiermee help Stichting Ambachtelijke Bakkerij bakkers om de directe omgeving in kaart te brengen, om te zien wie de potentiële klanten zijn en hoe je hen het beste kunt bereiken. Ook kunnen bakkers hun eigen website checken. Deze check geeft duidelijk aan hoe effectief de eigen website en de eventuele webshop zijn.

Meer weten over de plannen van Stichting Ambachtelijke Bakkerij? Lees dan het artikel Meer om te delen in ons dossier Inspiratie.

Altijd op de hoogte blijven?