Van der Pol introduceert nieuwe smaken koekjesdeeg

WIJK EN AALBURG - Van der Pol, specialist in basisdegen, introduceert dit najaar drie nieuwe smaken koekjesdeeg: gember, American Cookie én Groene thee-Matcha. Het vertrouwde assortiment, met onder andere mozaïek roomboter koekjes en chocolade hazelnoot mix, is al verkrijgbaar in rollen diepgevroren deeg met 3 verschillende soorten in 1 doos. Het volledige assortiment smaken is nu ook verkrijgbaar in 1 soort per doos, voorgesneden en los ingevroren.

Bakbeleving

“Vers gebakken koekjes in de winkeloven zorgt voor de complete bakbeleving, een heerlijke geur en optimale versheid van het product. Koekjes zijn zeer geschikt om te laten proeven, te serveren bij een kop koffie en te verkopen met een prima marge. Van der Pol maakt met haar producten deze bakbeleving eenvoudig en maakt gebruik van pure ingrediënten en 100 procent roomboter”, aldus de leverancier.

gember-300x300 Gember

Een klassiek en populair koekje met gember. Gember wordt al duizenden jaren gebruikt als specerij en geneesmiddel in de Aziatische cultuur, maar is ook in Nederland zeker een gevestigde smaak.

 

american-cookie-300x300 American Cookie

De meest populaire smaak overgewaaid uit Amerika. Pure en witte chocolade stukjes die na het vers bakken zacht blijven in de knapperige buitenkant van het koekje.

 

groene-thee-matcha-300x300 Groene thee- Matcha

Matcha ofwel Groene thee is enorm populair in het Verre Oosten en vindt haar oorsprong in Japan. Ook in Europa groeit de populariteit van Matcha sterk. Een onderscheidend en verassend product.

Lees ook
160 jaar Hellema Hallum

160 jaar Hellema Hallum

Hellema Hallum viert in 2021 het 160 jarig jubileum. Vanwege corona is de viering minder groots dan in een normaal jaar. “Normaal gesproken zouden we groter uitpakken", zegt productmanager Frank Wildschut tegen Bakery Sweets Center. "Op bijvoorbeeld de ISM zoetwarenbeurs, maar door de pandemie zijn alle grote evenementen afgelast." Wel was er oranjekoek...

Leerlingen bakkerijschool steunen het goede doel met eigen onderneming DIP-IT

Leerlingen bakkerijschool steunen het goede doel met eigen onderneming DIP-IT

Leerlingen uit het specialisatiejaar Banket- en Chocoladebewerking van Hotelschool Ter Groene Poorte hebben een mini-onderneming DIP-IT. De opbrengst gaat naar het goede doel. Onlangs haalden ze 450 euro op voor vzw Glek.

Dairy Trading International gaat verder als Van Ballegooijen Foods (VBF)

Dairy Trading International gaat verder als Van Ballegooijen Foods (VBF)

Dairy Trading International (DTI Group) gaat verder onder een andere naam. Vanaf 1 januari 2021 heet de groep Van Ballegooijen Foods (VBF). Van der Pol (VDP) en Royal VIVBuisman (RVB) maken deel uit van deze groep.