Van der Pol introduceert nieuwe smaken koekjesdeeg

WIJK EN AALBURG - Van der Pol, specialist in basisdegen, introduceert dit najaar drie nieuwe smaken koekjesdeeg: gember, American Cookie én Groene thee-Matcha. Het vertrouwde assortiment, met onder andere mozaïek roomboter koekjes en chocolade hazelnoot mix, is al verkrijgbaar in rollen diepgevroren deeg met 3 verschillende soorten in 1 doos. Het volledige assortiment smaken is nu ook verkrijgbaar in 1 soort per doos, voorgesneden en los ingevroren.

Bakbeleving

“Vers gebakken koekjes in de winkeloven zorgt voor de complete bakbeleving, een heerlijke geur en optimale versheid van het product. Koekjes zijn zeer geschikt om te laten proeven, te serveren bij een kop koffie en te verkopen met een prima marge. Van der Pol maakt met haar producten deze bakbeleving eenvoudig en maakt gebruik van pure ingrediënten en 100 procent roomboter”, aldus de leverancier.

gember-300x300 Gember

Een klassiek en populair koekje met gember. Gember wordt al duizenden jaren gebruikt als specerij en geneesmiddel in de Aziatische cultuur, maar is ook in Nederland zeker een gevestigde smaak.

 

american-cookie-300x300 American Cookie

De meest populaire smaak overgewaaid uit Amerika. Pure en witte chocolade stukjes die na het vers bakken zacht blijven in de knapperige buitenkant van het koekje.

 

groene-thee-matcha-300x300 Groene thee- Matcha

Matcha ofwel Groene thee is enorm populair in het Verre Oosten en vindt haar oorsprong in Japan. Ook in Europa groeit de populariteit van Matcha sterk. Een onderscheidend en verassend product.

Lees ook
Croissantdeeg van Van der Pol geliefde grondstof bij Jongerius Bakker

Croissantdeeg van Van der Pol geliefde grondstof bij Jongerius Bakker

‘Vooral héél erg lekker!’ In Zoetermeer en omstreken is men er dol op: de ambachtelijk gebakken kaas- en ham-kaasbroodjes van Jongerius Bakker. Rijk gevuld met een eigengemaakte kaasvulling en/of goede ham. “De basis is het gemakkelijk te verwerken croissantdeeg van Van der Pol”, aldus bakker en bedrijfsleider Willem-Jan Teeuw. “Het product maken wij....

Jongerius Bakker gebruikt croissantdeeg van Van der Pol

Jongerius Bakker gebruikt croissantdeeg van Van der Pol

Voor ambachtelijke gebakken kaas- en ham-kaasbroodjes gebruikt Jongerius Bakker uit Zoetermeer het croissantdeeg van Van der Pol. “De basis is het gemakkelijk te verwerken croissantdeeg van Van der Pol”, aldus bakker en bedrijfsleider Willem-Jan Teeuw. “Het product maken wij. Door de zorgvuldig gekozen ingrediënten geven wij het een eigen signatuur.”...

Nederlandse bakkerijen nemen ‘eierkoeken’ niet terug

Nederlandse bakkerijen nemen ‘eierkoeken’ niet terug

In Groot-Brittannië werden direct na de eerste fipronil-berichten al producten waarin eieren verwerkt zijn uit de schappen gehaald. Frankrijk volgde vorige week met wafeltjes. Deze week haalt Lotus Bakeries zeven soorten koekjes terug uit Belgische winkels. In drie landen worden maatregelen genomen, die in Nederland tot op heden niet nodig zijn. Hoe...