Nieuwe huisstijl Sonneveld

PAPENDRECHT - Sonneveld bestaat 60 jaar. Onderdeel van dit jubileum is onder meer de introductie van een nieuwe huisstijl. Sonneveld is begonnen als klein familiebedrijf en in de loop der jaren uitgegroeid tot een internationaal bedrijf dat bakkerijen meer levert dan alleen grondstoffen. De nieuwe huisstijl maakt in de ogen van de grondstofleveranciers goed duidelijk wie Sonneveld is, wat Sonneveld doet en waar Sonneveld voor staat.

Waarde toevoegen

Sonneveld is een internationaal bedrijf dat innovatieve, klantspecifieke oplossingen ontwikkelt voor de bakkerijsector en aanverwante voedingsindustrie: vóór en mét klanten waarmee waarde wordt toegevoegd aan de hele keten en de klant in het bijzonder, stelt de firma. “We bieden technische ondersteuning voor een optimale proces-, brood- en banketkwaliteit, we ontwikkelen innovatieve brood- en banketconcepten en ondersteunen activiteiten om de bakkerijsector gezond te houden. Vanuit onze kennis en expertise, zowel op het niveau van produceren, het leveren van grond- en hulpstoffen, als op het gebied van proceskennis en marktinzichten, werken wij samen met klanten aan hoogwaardige en gebruiksvriendelijke producten en concepten”, licht men toe.

  • Oplossingen
  • Samenwerking met de bakker is cruciaal, besluit Sonneveld. “Onze oplossingen vormen immers de antwoorden op uw vragen. De innovatieve producten op grondstof- en eindniveau zijn het resultaat van onze enorme hoeveelheid opgebouwde kennis, ons plezier in het vak, oplossend denken en de intensieve samenwerking met u en andere bakkers. De kwaliteit van onze producten wordt getest in consumentenpanels en de Sonneveld producten worden dan ook met veel succes en voldoening toegepast door u.”
Lees ook
Bakkers in de media - week 26

Bakkers in de media - week 26

Brood van lokaal graan, bakker schrijft verhalenboek voor kinderen met dyslexie en ondernemen in coronatijd. Wat zagen we deze week voorbij komen over de bakkersbranche? Een greep uit de media.

Bakkersvak & IJs-Vak verplaatst naar maart 2023

Bakkersvak & IJs-Vak verplaatst naar maart 2023

De komende editie van Bakkersvak & IJs-Vak die gepland staat op 16, 17 en 18 oktober 2022 in Evenementenhal Gorinchem wordt verplaatst naar 5, 6 & 7 maart 2023 op verzoek van de overgrote meerderheid van de ingeschreven exposanten. Dat laat de organisatie weten.

Gewijzigd arbeidsrecht

Gewijzigd arbeidsrecht

De Wet transparante en voorspelbare arbeidsovereen-komsten werd op 19 april aangenomen door de Tweede Kamer. Per 1 augustus 2022 moet de wet gaan zorgen voor betere arbeidsvoorwaarden van werknemers.