Bakkers in bedrijf zoekt jubilarissen

25 jaar

Dit jaar bestaat Bakkers in bedrijf 25 jaar! Dat vieren we met een speciale jubileumeditie, die na de zomer verschijnt. Daarvoor zijn we op zoek naar andere jubilarissen in de branche. Bestaat jouw bedrijf 25 jaar, werk je dit jaar 25 jaar in de branche of ben je dit jaar zelf 25 geworden? Stuur een e-mail naar info@bakkersinbedrijf.nl en wie weet neemt onze redactie contact met je op!

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Dossiers
Lees ook
Bufkes bestaat 25 jaar

Bufkes bestaat 25 jaar

Broodjesketen Bufkes bestaat 25 jaar. Het bedrijf telt inmiddels ruim 40 vestigingen. In 1996 opende Bufkes in Maastricht haar deuren. Tegenwoordig heeft het bedrijf meer dan 40 vestigingen, waarvan er vijf dit jaar de deuren openden. Het bedrijf put volgens eigen zeggen zijn kracht uit het inzetten op ‘high traffic locaties en samenwerkingen...

Bakkerij Nollen organiseert bakwedstrijd vanwege 100 jarig bestaan

Bakkerij Nollen organiseert bakwedstrijd vanwege 100 jarig bestaan

Bakkerij Nollen bestaat op 21 november 2021 100 jaar. Voor de perfecte jubileumtaart organiseert eigenaar Vincent Nollen een wedstrijd voor thuisbakker, Nollen 100 jaar, bakken maar! Een vakjury met Hans Som en Robèrt van Beckhoven beoordelen alle inzendingen.

Bakkerij Raat viert 175-jarig jubileum

Bakkerij Raat viert 175-jarig jubileum

De Medemblikse Bakkerij Raat viert het 175-jarig jubileum. Dat viert de bakkerij deze zomer met speciale aanbiedingen en klassieke Raat-producten van toen en nu.