Bakkers in bedrijf zoekt jubilarissen

25 jaar

Dit jaar bestaat Bakkers in bedrijf 25 jaar! Dat vieren we met een speciale jubileumeditie, die na de zomer verschijnt. Daarvoor zijn we op zoek naar andere jubilarissen in de branche. Bestaat jouw bedrijf 25 jaar, werk je dit jaar 25 jaar in de branche of ben je dit jaar zelf 25 geworden? Stuur een e-mail naar info@bakkersinbedrijf.nl en wie weet neemt onze redactie contact met je op!

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Dossiers
Lees ook
Bakkerij Raat viert 175-jarig jubileum

Bakkerij Raat viert 175-jarig jubileum

De Medemblikse Bakkerij Raat viert het 175-jarig jubileum. Dat viert de bakkerij deze zomer met speciale aanbiedingen en klassieke Raat-producten van toen en nu.

Borgesius en Goedhart krijgen predicaat Koninklijk

Borgesius en Goedhart krijgen predicaat Koninklijk

De bakkerijen Borgesius en Goedhart vieren dit jaar het 125-jarig jubileum. Dit jubileum is extra feestelijk omdat op 17 juni 2021 de bakkerijen het predicaat Koninklijk hebben gekregen. “Dit is echt een kroon op ons werk”, aldus Frits Borgesius. “Binnenkort vieren we ons feest, samen uiteraard, want dit hebben we samen met onze medewerkers kunnen bereiken”.

Het Zaanse Bakkertje viert het 25-jarig jubileum

Het Zaanse Bakkertje viert het 25-jarig jubileum

Vandaag, op 20 mei 2021, bestaat Het Zaanse bakkertje precies 25 jaar. Yvonne Delorme-Klopper startte samen met Bünyamin Konuksever op 20 mei 1996 met de bakkerij in Zaandijk. Het Zaanse Bakkertje staat in de Zaanstreek bekend om de streekproducten en (desem)brood.