Bakkers in bedrijf zoekt jubilarissen

25 jaar

Dit jaar bestaat Bakkers in bedrijf 25 jaar! Dat vieren we met een speciale jubileumeditie, die na de zomer verschijnt. Daarvoor zijn we op zoek naar andere jubilarissen in de branche. Bestaat jouw bedrijf 25 jaar, werk je dit jaar 25 jaar in de branche of ben je dit jaar zelf 25 geworden? Stuur een e-mail naar info@bakkersinbedrijf.nl en wie weet neemt onze redactie contact met je op!

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Dossiers
Lees ook
25-jarig jubileum Gerard & Suus

25-jarig jubileum Gerard & Suus

Biologische bakkerij Gerard & Suus bestaat dit jaar het 25 jaar. Dat wordt gevierd met een open avond. Op vrijdag 15 oktober opent bakkerij samen met Korenmolen de Twee Gebroeders aan de Maasdijk de deuren.

Bakkerij Broekmans krijgt predicaat Hofleverancier

Bakkerij Broekmans krijgt predicaat Hofleverancier

Bakkerij Broekmans mag het predicaat Hofleverancier dragen. Burgemeester Wilma Delissen van de gemeente Peel en Maas reikte het predicaat op zaterdag 2 oktober uit tijdens het feest voor het 150-jarig jubileum van de bakkerij en het 10-jarig bestaan van ‘De Bekkereij’ aan de Maasbreeseweg.

Bakkerij Gorthuis bestaat 100 jaar

Bakkerij Gorthuis bestaat 100 jaar

Bakkerij Gorthuis bestaat 100 jaar. En dat werd afgelopen weekend gevierd. Eigenaren Peter en Aria Gorthuis kregen onder andere bezoek van burgemeester Marianne Schuurmans en ontvingen de speciale legpenning van de gemeente Haarlemmermeer.