Bakeplus krijgt positieve reactie op nieuwe website

Bakkers in bedrijf_Nieuwe Website Bakeplus

Bakeplus lanceerde eind vorig jaar een nieuwe website van Bakeplus gelanceerd met een feestelijk online event. De nieuwe website is volgens Bakeplus een flinke upgrade ten opzichte van haar voorganger, met name op het gebied van gebruiksgemak en inspiratie. Het bedrijf merkt dat steeds meer (banket)bakkers de weg naar de nieuwe website weten te vinden.

De oude website is recentelijk gesloten. Dit betekent dat alle online bestellende klanten inmiddels zijn overgestapt naar het nieuwe platform. "De geluiden zijn zeer positief" aldus Bakeplus. Het bedrijf ziet dit ook terug in de cijfers. Inmiddels heeft Bakeplus ruim 500 tevreden online bestellers. Dit is een belangrijke mijlpaal voor het bedrijf.

Bakeplus verwacht dat met de start van het ijsseizoen het gebruik van de nieuwe website nog meer toe gaat nemen. Naast de producten biedt het online platform ook inspiratie voor ijsbereiders met creatieve ijsrecepten en demonstratievideo’s. Op deze manier wil Bakeplus een platform creëren waar zowel bakkers als ijsbereiders terecht kunnen voor inspiratie, informatie en de beste producten.

Lees ook
Nieuwe uitgeverij Alea Publishers neemt de Foodbladen van Vakbladen.com over

Nieuwe uitgeverij Alea Publishers neemt de Foodbladen van Vakbladen.com over

De nieuwe uitgeverij Alea Publishers van mediaondernemers en tevens broers Pepijn en Roeland Dobbelaer neemt per 1 juli de Foodbladen van Vakbladen.com over. De broers werken al langer samen met hun bedrijven, respectievelijk Virtùmedia en Twin Digital/Twin Media. Met de aankoop van de Foodbladen verstevigen ze hun samenwerking.

Met Beko naar Sigep 2020

Met Beko naar Sigep 2020

De beurs Sigep is een begrip in de ijswereld. Ieder jaar trekken ijsbereiders naar deze grootste ijsbeurs ter wereld in Rimini voor de laatste trends en ontwikkelingen. Ook kan er veel inspiratie op het gebied van brood, banket, chocolade en koffie worden opgedaan. Beko organiseert een reis naar deze beurs.

Inspiratie in Wenen

Inspiratie in Wenen

In aanloop naar de vakbeurs Südback, 21 tot en met 24 september in Stuttgart, organiseerde de beursorganisatie een korte inspiratietour voor de internationale pers in Wenen. We bezochten onder andere Konditorei Oberlaa en Boulangerie en patisserie Parémi.

Brood bakker Ambachtelijk met een vleugje banket omgeving Lelystad

Brood bakker Ambachtelijk met een vleugje banket omgeving Lelystad

Wat ga je doen?Doordat ze werken met een klein team in de bakkerij zijn ze op zoek naar iemand die zowel uit de voeten kan in de broodbakkerij als in de banketbakkerij....

Broodbakker / productiemedewerker omgeving Utrecht

Broodbakker / productiemedewerker omgeving Utrecht

In deze fulltime functie (38 werkuren) zal je werken in wisselende diensten. De werktijden zijn overdag van 10:00 – 18:00 uur en in de nachtdienst start je...

Meewerkend voorman inpak 2 ploegen te Nijverdal

Meewerkend voorman inpak 2 ploegen te Nijverdal

In deze fulltime aansturende functie zal je zorg dragen voor het inpakproces binnen de bakkerij. Samen met de dagelijkse leiding zorg je voor het juist instrueren...