Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Bakkers in bedrijf - editie 5-2019
In deze editie
Een goeie bakker. De bedrijfsgeschiedenis van Van der Meer & Schoep brood en banket
In dit prachtig vormgegeven koffietafelboek beschrijft Aad Koster de geschiedenis van het bedrijf Van der Meer & Schoep van het prille begin in 1886 tot de jaren ’70 van de vorige eeuw. Aad Koster...
12 juni 2019
‘Dit vak is zoveel meer dan je van buitenaf denkt en ziet’
Bas Klarenbeek (21) won afgelopen voorjaar voor de tweede keer Skills Heroes en gaat ook dit jaar door het leven als Nederlands kampioen patissier. En wie weet wat er nog meer in het vat zit: hij v...
19 juni 2019
‘Hoe richt ik mij meer op kinderen?’
Ik zie veel ouders met kinderen bij mij in de winkel komen, maar niet in vaste regelmaat. Hoe kan ik ervoor zorgen dat deze groep vaker in mijn winkel komt?
19 juni 2019
Nederlands Bakkerij Centrum
Kostprijsberekening: geen bedrijf kan zonder!
In onze praktijk zien wij soms dat jaarcijfers te wensen overlaten of dat een gevoel heerst dat denettowinst hoger zou kunnen. Een veelgehoorde opmerking is: ik werk me kapot, maar als ik kijk wat...
21 juni 2019
Bouwer & Officier
Footprint
Vrijwel alles wat geproduceerd wordt, bestaat uit verschillende grondstoffen, die elk hun prijs kennen. In de bakkerij weten wij dat als geen ander - ieder jaar sta ik weer versteld van de discussi...
21 juni 2019
Jos den Otter
Kiest u voor een optimaal assortiment?
De meeste bakker-ondernemers hebben een breed assortiment. Veelal te breed, zowel in brood als banket. Waarschijnlijk kunt u door het maken van de juiste keuzes, met een uitgebalanceerd assortiment...
28 juni 2019
Beko Advies
<<
<
1
2
Bakkers in bedrijf - editie 5-2019