Unieke chocoladeletters met Callebaut Ruby en Gold

Callebaut+Ruby Letters

Verras de Sint én jouw klanten met unieke chocoladeletters gemaakt met de chocolades Callebaut® Ruby en Callebaut® Gold. Geef je creaties snel & gemakkelijk een finishing touch met Mona Lisa® Decorations. Niet in de supermarkt verkrijgbaar en dus exclusief in jouw winkel!

Ruby RB1: unieke chocolade

De zorgvuldige selectie van de juiste cacaobonen in combinatie met de juiste verwerking in België heeft geleid tot een intens fruitige smaak met friszure accenten en romige toetsen. Het unieke smaakprofiel en de sprankelende kleur is 100% afkomstig van de cacaoboon: een geschenk van Moeder Natuur zónder toevoeging van kleur- of smaakstoffen. Klik hier voor meer informatie en verwerkingstips!

Callebaut_Gold-Letters-300x200 Go for Gold!

De kleur van de “Gold” chocolade doet denken aan warme karamel en amber. Met een smaakprofiel bestaande uit toffee, boter, room en een vleugje zeezout, creëer je heerlijke luxe karamel chocoladeletters. Geef jouw creaties een extra "Golden touch" door ze af te poederen met Mona Lisa Goudpoeder.

Callebaut_Ruby-Letters-300x200 Zien is kopen!

Met de strooisels van Callebaut en de decoraties van Mona Lisa, voeg je smaak, kleur en textuur toe aan je chocoladeletters. Zorg voor een unieke uitstraling en laat ze schitteren in jouw étalage!

Lees alles over de chocolade van Callebaut in ons dossier!

Lees ook
Patissiers kunnen zich inschrijven voor voorrondes Coupe du Monde

Patissiers kunnen zich inschrijven voor voorrondes Coupe du Monde

Elke twee jaar komen de beste patissiers van de wereld bij elkaar voor de Coupe du Monde in Lyon. In september organiseert het Nederlands Patisserie Team de voorronde voor deze prestigieuze patisseriewedstrijd. Patissiers, chocoladebewerkers en ijsbereiders kunnen zich nu hiervoor aanmelden.

Wat verwacht de klant van een chocoladeproduct?

Wat verwacht de klant van een chocoladeproduct?

Hoe kun je als chocolatier je producten het beste aan de man brengen? De resultaten van het onderzoek 'Taste Tomorrow' kunnen hierbij helpen. Belcolade-Puratos presenteerde de resultaten tijdens de Belgium Chocolate Summit.

"Chocolade is emotie"

"Chocolade is emotie"

Begin juni organiseerde Chocolaterie, het Belgische vakblad voor de chocolatier, de Belgium Chocolate Summit. Drie dagen lang ging het in Antwerpen over chocolade.