Unieke chocoladeletters met Callebaut Ruby en Gold

Callebaut+Ruby Letters

Verras de Sint én jouw klanten met unieke chocoladeletters gemaakt met de chocolades Callebaut® Ruby en Callebaut® Gold. Geef je creaties snel & gemakkelijk een finishing touch met Mona Lisa® Decorations. Niet in de supermarkt verkrijgbaar en dus exclusief in jouw winkel!

Ruby RB1: unieke chocolade

De zorgvuldige selectie van de juiste cacaobonen in combinatie met de juiste verwerking in België heeft geleid tot een intens fruitige smaak met friszure accenten en romige toetsen. Het unieke smaakprofiel en de sprankelende kleur is 100% afkomstig van de cacaoboon: een geschenk van Moeder Natuur zónder toevoeging van kleur- of smaakstoffen. Klik hier voor meer informatie en verwerkingstips!

Callebaut_Gold-Letters-300x200 Go for Gold!

De kleur van de “Gold” chocolade doet denken aan warme karamel en amber. Met een smaakprofiel bestaande uit toffee, boter, room en een vleugje zeezout, creëer je heerlijke luxe karamel chocoladeletters. Geef jouw creaties een extra "Golden touch" door ze af te poederen met Mona Lisa Goudpoeder.

Callebaut_Ruby-Letters-300x200 Zien is kopen!

Met de strooisels van Callebaut en de decoraties van Mona Lisa, voeg je smaak, kleur en textuur toe aan je chocoladeletters. Zorg voor een unieke uitstraling en laat ze schitteren in jouw étalage!

Lees alles over de chocolade van Callebaut in ons dossier!

Lees ook
Luuk Schaper is jong, doelgericht en ambitieus

Luuk Schaper is jong, doelgericht en ambitieus

Op zijn twaalfde wist hij het al: Luuk Schaper wilde bakker/patissier worden. In plaats van nog vier jaar naar de middelbare school in Nederland, voor hij met zijn passie aan de slag kon, koos hij ervoor om naar België te gaan. Daar kon hij namelijk direct de kneepjes van het vak leren. Nu, op zijn twintigste, heeft hij zijn eigen zaak: Luux by Berekuil...

Callebaut steunt lokale chocolatiers met online platform ‘Not Without My Chocolate’

Callebaut steunt lokale chocolatiers met online platform ‘Not Without My Chocolate’

Het virus Covid-19 heeft een grote impact op kleine lokale ondernemers. Zo ook op de Nederlandse chocolatiers. Normaal gesproken is Pasen voor hen een van de piekmomenten, maar nu blijven veel klanten weg. Daarom brengt het Belgische chocolademerk Callebaut het online platform ‘Not Without My Chocolate’ naar Nederland

Chocolade ‘lotusbloem’ dessert

Chocolade ‘lotusbloem’ dessert

ijdens Bakkersvak 2020 demonstreerde ik namens het Dutch Pastry Team de chocolade ‘lotusbloem’ ", vertelt Peter Remmelszwaai. "Het dessert is al enige tijd, in verschillende uitvoeringen,populair op social media. Ik heb er een eigen draai aan gegeven zodat de chocoladebloemen goed vooraf te maken zijn."