Unieke chocoladeletters met Callebaut Ruby en Gold

Callebaut+Ruby Letters

Verras de Sint én jouw klanten met unieke chocoladeletters gemaakt met de chocolades Callebaut® Ruby en Callebaut® Gold. Geef je creaties snel & gemakkelijk een finishing touch met Mona Lisa® Decorations. Niet in de supermarkt verkrijgbaar en dus exclusief in jouw winkel!

Ruby RB1: unieke chocolade

De zorgvuldige selectie van de juiste cacaobonen in combinatie met de juiste verwerking in België heeft geleid tot een intens fruitige smaak met friszure accenten en romige toetsen. Het unieke smaakprofiel en de sprankelende kleur is 100% afkomstig van de cacaoboon: een geschenk van Moeder Natuur zónder toevoeging van kleur- of smaakstoffen. Klik hier voor meer informatie en verwerkingstips!

Callebaut_Gold-Letters-300x200 Go for Gold!

De kleur van de “Gold” chocolade doet denken aan warme karamel en amber. Met een smaakprofiel bestaande uit toffee, boter, room en een vleugje zeezout, creëer je heerlijke luxe karamel chocoladeletters. Geef jouw creaties een extra "Golden touch" door ze af te poederen met Mona Lisa Goudpoeder.

Callebaut_Ruby-Letters-300x200 Zien is kopen!

Met de strooisels van Callebaut en de decoraties van Mona Lisa, voeg je smaak, kleur en textuur toe aan je chocoladeletters. Zorg voor een unieke uitstraling en laat ze schitteren in jouw étalage!

Lees alles over de chocolade van Callebaut in ons dossier!

Lees ook
Bakeplus introduceert campagne ‘Goed gevuld het jaar door’

Bakeplus introduceert campagne ‘Goed gevuld het jaar door’

Op Bakkersvak gaf Bakeplus de aftrap van de campagne; ‘Goed gevuld het jaar door!” Hiermee wil de grondstoffenleverancier bakkers inspireren om meer met vergeten ingrediënten te doen.

Vipam op Bakkersvak

Vipam stond dit jaar voor de zevende keer op Bakkersvak. Dit jaar bood het bedrijf de bezoekers volop inspiratie op het gebied van gebak, chocolade en ijs. [object type="youtube" id="-32hgAJSlCY"]  

Chocola, ijs, likeur en broodbakken op Bakkersvak

Chocola, ijs, likeur en broodbakken op Bakkersvak

Bakkersvak ging 10 maart van start in de evenementenhal Gorinchem. Drie dagen boordevol inspiratie, de laatste trends en innovaties, demonstraties en presentaties. De stand van Callebaut is een en al chocolade. De Chocblocks, uitgestald voor de stand, trekken direct de aandacht. “De inspiratie voor de Chocblocks deed Callebaut op tijdens de World...