Unieke chocoladeletters met Callebaut Ruby en Gold

Callebaut+Ruby Letters

Verras de Sint én jouw klanten met unieke chocoladeletters gemaakt met de chocolades Callebaut® Ruby en Callebaut® Gold. Geef je creaties snel & gemakkelijk een finishing touch met Mona Lisa® Decorations. Niet in de supermarkt verkrijgbaar en dus exclusief in jouw winkel!

Ruby RB1: unieke chocolade

De zorgvuldige selectie van de juiste cacaobonen in combinatie met de juiste verwerking in België heeft geleid tot een intens fruitige smaak met friszure accenten en romige toetsen. Het unieke smaakprofiel en de sprankelende kleur is 100% afkomstig van de cacaoboon: een geschenk van Moeder Natuur zónder toevoeging van kleur- of smaakstoffen. Klik hier voor meer informatie en verwerkingstips!

Callebaut_Gold-Letters-300x200 Go for Gold!

De kleur van de “Gold” chocolade doet denken aan warme karamel en amber. Met een smaakprofiel bestaande uit toffee, boter, room en een vleugje zeezout, creëer je heerlijke luxe karamel chocoladeletters. Geef jouw creaties een extra "Golden touch" door ze af te poederen met Mona Lisa Goudpoeder.

Callebaut_Ruby-Letters-300x200 Zien is kopen!

Met de strooisels van Callebaut en de decoraties van Mona Lisa, voeg je smaak, kleur en textuur toe aan je chocoladeletters. Zorg voor een unieke uitstraling en laat ze schitteren in jouw étalage!

Lees alles over de chocolade van Callebaut in ons dossier!

Lees ook
Henk Koenen Chocolate Technology nieuwe partner Patisserie College

Henk Koenen Chocolate Technology nieuwe partner Patisserie College

Henk Koenen Chocolate Technology is partner geworden van het Patisserie College. In februari tekenden Wiet Koenen, eigenaar van Henk Koenen Chocolate Technology en Rick Out, Managing Director van het Patisserie College de partnerovereenkomst voor een periode van twee jaar.

Patisserie de Rouw lanceert gracefully-aging-bonbon Charming Chocolate

Patisserie de Rouw lanceert gracefully-aging-bonbon Charming Chocolate

Patisserie de Rouw en The Skin Institute in Vught ontwikkelden samen een bonbon met een huidverbeterend ingrediënt die past in een meer gezonde leefstijl. Presentatrice en actrice Leontine Borsato nam 29 januari de eerste ‘gracefully-aging-bonbon’ Charming Chocolate in ontvangst.

Callebaut steunt goede doel Mercy Ships

Callebaut steunt goede doel Mercy Ships

De afgelopen maanden werkte chocolatier Frits van Noppen aan een groot chocoladekunstwerk van 15 meter hoog en 27 meter breed. Callebaut sponsorde deze officiele wereldrecordpoging. Het werk is volledig gemaakt van traceerbare en 100% duurzame Callebaut chocolade. De opbrengst gaat in zijn geheel naar de Mercy Ships organisatie.