Gezocht: Chef Patisserie bij De Bakkerszonen Amsterdam

Profiel:            Chef Patisserie - Fulltime (per direct) logo-de-bakkerszonen

  • Standplaats:    Amsterdam Noord
  • Salaris:             Branche conform

De werkzaamheden bestaan uit:

  • Ontwikkelen van het assortiment
  • Bereiden van het assortiment
  • Leidinggeven aan de medewerkers in de banketbakkerij
  • Adviseren van de gast over de verschillende producten
  • Verantwoordelijk voor de kwaliteit van de producten
 

De functie-eisen:

  • Je hebt oog voor detail en bent innovatief
  • Je hebt leidinggevende capaciteiten
  • Je hebt werkervaring in de bakkerijbranche
  • Ervaring in horeca heeft een pré.
  • Je bent oplossingsgericht en hebt een hand-on mentaliteit
  • Je bent representatief en gastvrij
  • Je bent stressbestendig en flexibel
  • Je hebt passie om de gast iedere dag te laten genieten van de lekkerste producten
  • Je bent ook beschikbaar in de weekenden

Kom jij bij de Bakkerszonen werken dan betekent dit voor jou dat jij als professional gaat werken met andere professionals in een leuke actieve omgeving. Een bedrijf met ambitie die met haar medewerkers mee denkt.

Herken jij jezelf in dit profiel en spreekt De Bakkerszonen jou aan?

Solliciteer dan op deze functie door jouw motivatie inclusief je CV en pasfoto te sturen aan info@debakkerszonen.nl

 
Lees ook
De smaak van Amsterdam - 700 jaar stedelijke eetcultuur

De smaak van Amsterdam - 700 jaar stedelijke eetcultuur

Wat betekent ‘de smaak van Amsterdam?’ Ruim een halve eeuw geleden dacht dagblad De Tijd deze vraag te kunnen beantwoorden: ‘Hartig en zoet, gepekeld of zachtzuur’. Het typische Amsterdamse broodje bevestigde deze aanname. Belegd met kroket, warm vlees of halfom, kwam deze lekkernij vooral uit lunchrooms, broodjeswinkels, automatieken en de FEBO.

Stichting Ambachtelijke Bakkerij present op Bakkersvak

Stichting Ambachtelijke Bakkerij present op Bakkersvak

De Stichting Ambachtelijke Bakkerij (SAB) is er voor bakkers, ondernemers en bakkerijmedewerkers. Daarom is de stichting uiteraard present op de aankomende editie van Bakkersvak in Gorinchem op 1, 2 en 3 maart aanstaande. Net als voorgaande jaren deelt de SAB een stand met de NBA en de NBOV. Kom je langs?

‘Ik speel een spelletje met het deeg’

‘Ik speel een spelletje met het deeg’

Lisette Noij (21) heeft de bakkersopleiding op het ROC Nijmegen afgerond en is daarna direct begonnen als broodbakker bij het bedrijf van Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven in Oisterwijk. “Het is steeds een uitdaging om mezelf te verbeteren.”

Patissier / verkoopmedewerker ft/pt omgeving Hilversum

Patissier / verkoopmedewerker ft/pt omgeving Hilversum

Wat ga je doen?In de winkel zal je als eerste taak hebben o klanten te voorzien van de mooiste producten. Dit doe je met een grote glimlach en doordat je zelf de...

Broodbakker Ambachtelijk te Amsterdam

Broodbakker Ambachtelijk te Amsterdam

Wat ga je doen?In de functie van bakker werk je in een klein team in wisselende diensten. Teambelang staat hier voorop, samen maken jullie de mooiste producten....

Banketbakker omgeving Den Haag gezocht

Banketbakker omgeving Den Haag gezocht

Wat ga je doen?Binnen een team van 10 banketbakkers zijn ze op zoek naar een enthousiaste, creatieve en gemotiveerde banketbakker. Binnen het team lopen de taken...