Gezocht: Chef Patisserie bij De Bakkerszonen Amsterdam

Profiel:            Chef Patisserie - Fulltime (per direct) logo-de-bakkerszonen

  • Standplaats:    Amsterdam Noord
  • Salaris:             Branche conform

De werkzaamheden bestaan uit:

  • Ontwikkelen van het assortiment
  • Bereiden van het assortiment
  • Leidinggeven aan de medewerkers in de banketbakkerij
  • Adviseren van de gast over de verschillende producten
  • Verantwoordelijk voor de kwaliteit van de producten
 

De functie-eisen:

  • Je hebt oog voor detail en bent innovatief
  • Je hebt leidinggevende capaciteiten
  • Je hebt werkervaring in de bakkerijbranche
  • Ervaring in horeca heeft een pré.
  • Je bent oplossingsgericht en hebt een hand-on mentaliteit
  • Je bent representatief en gastvrij
  • Je bent stressbestendig en flexibel
  • Je hebt passie om de gast iedere dag te laten genieten van de lekkerste producten
  • Je bent ook beschikbaar in de weekenden

Kom jij bij de Bakkerszonen werken dan betekent dit voor jou dat jij als professional gaat werken met andere professionals in een leuke actieve omgeving. Een bedrijf met ambitie die met haar medewerkers mee denkt.

Herken jij jezelf in dit profiel en spreekt De Bakkerszonen jou aan?

Solliciteer dan op deze functie door jouw motivatie inclusief je CV en pasfoto te sturen aan info@debakkerszonen.nl

 
Lees ook
Bakkerijwereld succesvol door social media

Bakkerijwereld succesvol door social media

Vijf jaar geleden richtte Jan Snippenberg Bakkerijwereld, een bedrijf dat zich specialiseert in de in- en verkoop van bakkerijmachines, op. Door creatieve marketing en handig gebruik van sociale media werd Bakkerijwereld een succes.

De kracht van beeld - ‘Gebruik geen tl-licht’

De kracht van beeld - ‘Gebruik geen tl-licht’

Door de populariteit van sociale media is iedere ondernemer één klik verwijderd van zijn doelgroep. Drie versondernemers, een foodblogger en een culinair fotograaf vertellen hoe je met de juiste beelden de aandacht grijpt van de vluchtige consument.

De tijd verstrijken voor een goede staaf

De tijd verstrijken voor een goede staaf

Met de feestdagen voor de deur stijgt de vraag naar banket- en amandelstaven. Ik zou aan een keurmeester willen vragen wat maakt een goede banketstaaf en wat ziet hij niet altijd goed gaan?

Allround Bakker Waddeneilanden seizoen of lange termijn

Allround Bakker Waddeneilanden seizoen of lange termijn

Wat ga je doen?Je zal je bezig houden met de productie van dagverse brood en banketproducten. Zowel groot als kleinbrood wordt in een luxe assortiment aangeboden....

Broodbakker Ft omgeving Nijverdal

Broodbakker Ft omgeving Nijverdal

Wat ga je doen?Wij zijn voor deze bakkerij op zoek naar een enthousiaste broodbakker met passie voor het vak. De functie is voor de lange termijn. Je zal afwisselend...

Zelfstandig werkend broodbakker omgeving Arnhem

Zelfstandig werkend broodbakker omgeving Arnhem

Wat ga je doen?Voor een ambachtelijke bakkerij in de omgeving van Arnhem zijn we per februari 2020 op zoek naar een zelfstandig werkend broodbakker. De werkzaamheden...