Gezocht: Chef Patisserie bij De Bakkerszonen Amsterdam

Profiel:            Chef Patisserie - Fulltime (per direct) logo-de-bakkerszonen

  • Standplaats:    Amsterdam Noord
  • Salaris:             Branche conform

De werkzaamheden bestaan uit:

  • Ontwikkelen van het assortiment
  • Bereiden van het assortiment
  • Leidinggeven aan de medewerkers in de banketbakkerij
  • Adviseren van de gast over de verschillende producten
  • Verantwoordelijk voor de kwaliteit van de producten
 

De functie-eisen:

  • Je hebt oog voor detail en bent innovatief
  • Je hebt leidinggevende capaciteiten
  • Je hebt werkervaring in de bakkerijbranche
  • Ervaring in horeca heeft een pré.
  • Je bent oplossingsgericht en hebt een hand-on mentaliteit
  • Je bent representatief en gastvrij
  • Je bent stressbestendig en flexibel
  • Je hebt passie om de gast iedere dag te laten genieten van de lekkerste producten
  • Je bent ook beschikbaar in de weekenden

Kom jij bij de Bakkerszonen werken dan betekent dit voor jou dat jij als professional gaat werken met andere professionals in een leuke actieve omgeving. Een bedrijf met ambitie die met haar medewerkers mee denkt.

Herken jij jezelf in dit profiel en spreekt De Bakkerszonen jou aan?

Solliciteer dan op deze functie door jouw motivatie inclusief je CV en pasfoto te sturen aan info@debakkerszonen.nl

 
Lees ook
Bakker Ron krijgt HACCP-certificaat van Houwers Groep

Bakker Ron krijgt HACCP-certificaat van Houwers Groep

Tijdens de vakbeurs Bakkersvak kreeg Bakker Ron uit Deurne het HACCP-certificaat uitgereikt door Houwers Groep. Het inspectiebedrijf beoordeelde de bakkerij met een uitmuntende score, namelijk 92 van de 100 punten.

Nieuw beeldmerk voor de ambachtelijke bakker

Nieuw beeldmerk voor de ambachtelijke bakker

De Nederlandse Brood- en Banketbakkersondernemersvereniging (NBOV) introduceert het beeldmerk Dé Ambachtelijke Bakker. NBOV-leden kunnen met dit beeldmerk aan de consument duidelijk maken dat ze de ambachtelijke bakker of banketbakker zijn.

De smaak van Amsterdam - 700 jaar stedelijke eetcultuur

De smaak van Amsterdam - 700 jaar stedelijke eetcultuur

Wat betekent ‘de smaak van Amsterdam?’ Ruim een halve eeuw geleden dacht dagblad De Tijd deze vraag te kunnen beantwoorden: ‘Hartig en zoet, gepekeld of zachtzuur’. Het typische Amsterdamse broodje bevestigde deze aanname. Belegd met kroket, warm vlees of halfom, kwam deze lekkernij vooral uit lunchrooms, broodjeswinkels, automatieken en de FEBO.

Operator Productie omgeving Kerkrade

Operator Productie omgeving Kerkrade

Wat ga je doen?Als operator productie ben je verantwoordelijk voor een goed verloop van de productie van het brood. Je bereidt deegsoorten, je bedient de machines...

Inpakoperator industriële koekbakkerij omgeving Deventer

Inpakoperator industriële koekbakkerij omgeving Deventer

Wat ga je doen?In deze functie ben je samen met directe collega’s verantwoordelijk voor de lijnmatige inpak van koek en koekproducten. Je zal zelfstandig opstarten...

Bakker / operator industriële koekbakkerij omgeving Deventer

Bakker / operator industriële koekbakkerij omgeving Deventer

Wat ga je doen?In deze functie ben je samen met directe collega’s verantwoordelijk voor de lijnmatige productie van koek en koekproducten. Je zal zelfstandig...