Gezocht: Chef Patisserie bij De Bakkerszonen Amsterdam

Profiel:            Chef Patisserie - Fulltime (per direct) logo-de-bakkerszonen

  • Standplaats:    Amsterdam Noord
  • Salaris:             Branche conform

De werkzaamheden bestaan uit:

  • Ontwikkelen van het assortiment
  • Bereiden van het assortiment
  • Leidinggeven aan de medewerkers in de banketbakkerij
  • Adviseren van de gast over de verschillende producten
  • Verantwoordelijk voor de kwaliteit van de producten
 

De functie-eisen:

  • Je hebt oog voor detail en bent innovatief
  • Je hebt leidinggevende capaciteiten
  • Je hebt werkervaring in de bakkerijbranche
  • Ervaring in horeca heeft een pré.
  • Je bent oplossingsgericht en hebt een hand-on mentaliteit
  • Je bent representatief en gastvrij
  • Je bent stressbestendig en flexibel
  • Je hebt passie om de gast iedere dag te laten genieten van de lekkerste producten
  • Je bent ook beschikbaar in de weekenden

Kom jij bij de Bakkerszonen werken dan betekent dit voor jou dat jij als professional gaat werken met andere professionals in een leuke actieve omgeving. Een bedrijf met ambitie die met haar medewerkers mee denkt.

Herken jij jezelf in dit profiel en spreekt De Bakkerszonen jou aan?

Solliciteer dan op deze functie door jouw motivatie inclusief je CV en pasfoto te sturen aan info@debakkerszonen.nl

 
Lees ook
Bakkerij renoveren: waar te beginnen?

Bakkerij renoveren: waar te beginnen?

Liggen de tegels van jouw bakkerij los, doet de oven het niet goed meer of is de zaak niet meer aantrekkelijk genoeg voor klanten? Dan is het hoog tijd voor een renovatie. Maar zo'n renovatie kan uit heel veel onderdelen bestaan. Waar begin je?

Stichting Ambachtelijke Bakkerij present op Bakkersvak

Stichting Ambachtelijke Bakkerij present op Bakkersvak

De Stichting Ambachtelijke Bakkerij (SAB) is er voor bakkers, ondernemers en bakkerijmedewerkers. Daarom is de stichting uiteraard present op de aankomende editie van Bakkersvak in Gorinchem op 1, 2 en 3 maart aanstaande. Net als voorgaande jaren deelt de SAB een stand met de NBA en de NBOV. Kom je langs?

‘Ik speel een spelletje met het deeg’

‘Ik speel een spelletje met het deeg’

Lisette Noij (21) heeft de bakkersopleiding op het ROC Nijmegen afgerond en is daarna direct begonnen als broodbakker bij het bedrijf van Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven in Oisterwijk. “Het is steeds een uitdaging om mezelf te verbeteren.”

Broodbakker te Groningen

Broodbakker te Groningen

Wat ga je doen?Voor deze bakkerij zijn wij per direct op zoek naar een zelfstandig werkende broodbakker. Het betreft een fulltime functie voor langere tijd. Ook...

Operator Productie omgeving Kerkrade

Operator Productie omgeving Kerkrade

Wat ga je doen?Als operator productie ben je verantwoordelijk voor een goed verloop van de productie van het brood. Je bereidt deegsoorten, je bedient de machines...

Inpakoperator industriële koekbakkerij omgeving Deventer

Inpakoperator industriële koekbakkerij omgeving Deventer

Wat ga je doen?In deze functie ben je samen met directe collega’s verantwoordelijk voor de lijnmatige inpak van koek en koekproducten. Je zal zelfstandig opstarten...