Bbrood opent waste no more winkel in Amsterdam

Bbrood Waste no more Amsterdam

Bakkerij Bbrood opent begin januari haar eerste waste no more winkel in Amsterdam. Bij de vestiging op de Rozengracht kunnen bezoekers voortaan brood van gisteren kopen voor de helft van de prijs. De bakkerswinkel slaat zo twee vliegen in een klap; voedzaam desembrood toegankelijk maken voor iedereen en voedselverspilling tegengaan.

Chief Bbrood Renee Pater: “Het idee voor de zaak bestaat al meerdere jaren. Toch is er tot op heden nooit wat mee gedaan”. Zonde vonden ze dat bij Bbrood, tijd om er iets mee te doen! Onder leiding van de broers Jan en Tom Miedema opent Bbrood haar eerste waste no more winkel op de Rozengracht. Klanten krijgen 50 procent korting op brood van gisteren, voor dagverse producten betalen zij de normale prijs en alle papieren verpakkingen kosten €0,10. “We maken mensen bewust van de single use verpakking problematiek en tegelijkertijd proeven ze dat brood van gisteren nog steeds echt lekker is”, aldus Jan en Tom.

Bbrood

Bakkerij Bbrood bakt desembrood en heeft winkels en bakkerijen in Amsterdam. Voor alle Marqt-winkels bakken wij ons ambachtelijk desembrood. In februari 2019 bestaat de bakkerij elf jaar, een familiebedrijf met vakkennis die al vier generaties teruggaat.

Lees ook
Meester Boulanger Peter Bienefelt opent eigen bakkerij

Meester Boulanger Peter Bienefelt opent eigen bakkerij

Peter Bienefelt en zijn vrouw Natasja openen 26 februari hun nieuwe winkel in Rhoon. De Boulanger is een bakkerij en winkel ineen waar de beleving van het bakkersambacht centraal staat. De bakkerij heeft een traditionele stenen vloeroven en 80 procent van de producten wordt gemaakt met desem.

Houd je werknemers gezond, juist nu!

Houd je werknemers gezond, juist nu!

In de bakkerijsector mogen we gelukkig doorwerken. Om op volle kracht te kunnen draaien, is het belangrijk dat alle medewerkers gezond blijven en goed in hun vel zitten. De coronacijfers over ziekenhuis- en ic-opnamen laten bovendien zien dat een goede gezondheid een verschil maakt voor de ernst van de ziekte.

Chantal de Rijk-Bex commercieel directeur Goedhart brood & specialiteiten

Chantal de Rijk-Bex commercieel directeur Goedhart brood & specialiteiten

Bakkersbedrijf Goedhart brood & specialiteiten heeft een nieuwe commercieel directeur. Chantal de Rijk-Bex start 1 maart in deze functie. "Ik ben trots op de Nederlandse broodcultuur en ik verheug me erop om hier deel van uit te gaan maken."

Broodbakker dagdienst omgeving Twente

Broodbakker dagdienst omgeving Twente

Wat ga je doen?Jouw werkzaamheden bestaan uit produceren van beschuitbrood, deze worden vervolgens afgebakken en voorzien van een laagje kaneelsuiker. Telkens weer...

Backoffice medewerker parttime, Locatie Denekamp

Backoffice medewerker parttime, Locatie Denekamp

Wat ga je doen?Je zal ondersteunen bij het verkoopproces, je werkt hierbij offertes uit en je werkt nauw samen met de buitendienst. Daarnaast zorg je ook voor een...

Operator inpak omgeving Emmeloord

Operator inpak omgeving Emmeloord

Wat ga je doen?In deze fulltime functie (38 uur in wisselende diensten incl. weekenden) ben je verantwoordelijk voor de inpakwerkzaamheden in deze industriële...