Gezocht: Chef Patisserie bij De Bakkerszonen Amsterdam

Profiel:            Chef Patisserie - Fulltime (per direct) logo-de-bakkerszonen

  • Standplaats:    Amsterdam Noord
  • Salaris:             Branche conform

De werkzaamheden bestaan uit:

  • Ontwikkelen van het assortiment
  • Bereiden van het assortiment
  • Leidinggeven aan de medewerkers in de banketbakkerij
  • Adviseren van de gast over de verschillende producten
  • Verantwoordelijk voor de kwaliteit van de producten
 

De functie-eisen:

  • Je hebt oog voor detail en bent innovatief
  • Je hebt leidinggevende capaciteiten
  • Je hebt werkervaring in de bakkerijbranche
  • Ervaring in horeca heeft een pré.
  • Je bent oplossingsgericht en hebt een hand-on mentaliteit
  • Je bent representatief en gastvrij
  • Je bent stressbestendig en flexibel
  • Je hebt passie om de gast iedere dag te laten genieten van de lekkerste producten
  • Je bent ook beschikbaar in de weekenden

Kom jij bij de Bakkerszonen werken dan betekent dit voor jou dat jij als professional gaat werken met andere professionals in een leuke actieve omgeving. Een bedrijf met ambitie die met haar medewerkers mee denkt.

Herken jij jezelf in dit profiel en spreekt De Bakkerszonen jou aan?

Solliciteer dan op deze functie door jouw motivatie inclusief je CV en pasfoto te sturen aan info@debakkerszonen.nl

 
Lees ook
Hefe van Haag houdt succesvolle dertigste Rhein-Back Schau

Hefe van Haag houdt succesvolle dertigste Rhein-Back Schau

Naast productinnovaties en trends in de brood- en banketbakkerij, stonden er tijdens de dertigste Rhein-Back Schau toekomstige productie- en verkoopconcepten centraal. Hierbij zijn volgens organisator Hefe van Haag vooral hygiëne, koffieconcepten en filiaalvorming belangrijk, evenals CO₂-neutrale verpakkingen en online verkoop.

The Real Baker voert de productie flink op na ingrijpende verbouwing

The Real Baker voert de productie flink op na ingrijpende verbouwing

Op 4 oktober vierde The Real Baker het vijfjarig bestaan en de verhuizing naar een nieuw pand in Veenendaal. In vijf maanden tijd werd de aanstaande bakkerij volledig verbouwd en voorzien van ultramoderne en op maat gemaakte machines. Het resultaat: “We produceren veel efficiënter, zonder de ambachtelijke kwaliteit te verliezen.”

Europain - Business en inspiratie voor alle ondernemers in de bakkerij- en banketbakkerijsector

Europain - Business en inspiratie voor alle ondernemers in de bakkerij- en banketbakkerijsector

Europain in Parijs Porte de Versailles, van 11 tot 14 januari 2020, verschaft ondernemers in de bakkerij- en banketbakkerijsector een unieke mogelijkheid om de komende trends te ontdekken, opkomende markten te identificeren, nieuwe concepten uit te vinden, inspiratie te vinden voor hun komende creaties en de concurrentie een stapje voor te blijven.

Allround Bakker Waddeneilanden seizoen of lange termijn

Allround Bakker Waddeneilanden seizoen of lange termijn

Wat ga je doen?Je zal je bezig houden met de productie van dagverse brood en banketproducten. Zowel groot als kleinbrood wordt in een luxe assortiment aangeboden....

Broodbakker Ft omgeving Nijverdal

Broodbakker Ft omgeving Nijverdal

Wat ga je doen?Wij zijn voor deze bakkerij op zoek naar een enthousiaste broodbakker met passie voor het vak. De functie is voor de lange termijn. Je zal afwisselend...

Zelfstandig werkend broodbakker omgeving Arnhem

Zelfstandig werkend broodbakker omgeving Arnhem

Wat ga je doen?Voor een ambachtelijke bakkerij in de omgeving van Arnhem zijn we per februari 2020 op zoek naar een zelfstandig werkend broodbakker. De werkzaamheden...