Geef uw social media kanalen een boost met de gratis Embrosa app!

Embrosa app

  • Embrosa-app-300x169 ©Stichting Ambachtelijke Bakkerij
  • Als bakker bent u goed in uw vak, weet u alles van uw producten, kent u uw klanten en weet u wat er speelt in de regio. Maar misschien vindt u het lastig om actief bezig te zijn met social media? De Stichting Ambachtelijke Bakkerij ondersteunt u hier graag bij en geeft u extra marketingkracht met de Embrosa app!

Waarom actief zijn op social media?

U heeft een verhaal te vertellen. Als u dat op social media deelt, zorgt u ervoor dat klanten uw verhaal kennen, zich aan u en uw producten verbinden en vaker bij de winkel binnenlopen. Uw klanten zijn ook actief op social media, hoe vaker ze u zien, hoe meer ze aan u denken!

Wat moet u posten?

Wij zetten leuke en interessante berichten over brood, banket en de bakkerij voor u klaar in de Embrosa app, zodat u altijd inspiratie bij de hand heeft. Dit zijn kant-en-klare social media berichten die u direct kunt posten. Op Facebook, Instagram en Twitter.

Hoe werkt Embrosa?

U kunt de Embrosa app op dit moment als proef bekijken, u ziet maar enkele berichten.

  • Klik op ‘inspireer mij’ en kies voor het onderwerp ‘bakker’.
  • Klik in het menu rechtsbovenin op ‘bronnen instellen’ om de onderwerpen te kiezen waar u berichten van wilt zien en posten.
  • Om de bronnen op te slaan, registreert u zich gratis.
  • U bent klaar om uw eerste bericht te posten!
  • Om alle beschikbare berichten te zien, kiest u in het menu linksboven voor ‘bladeren’.
  • Ziet u een bericht dat u graag wilt posten? Klik op ‘deel!’.
  • Kies welke afbeelding u wilt gebruiken.
  • Kies de social media kanalen waar u de afbeelding op wilt posten.
  • Klik op het knopje rechts bovenin om de tekst te plakken, de tekst is al gekopieerd. Als u wilt, kunt u de tekst nog zelf aanpassen.

Meld u aan voor de pilot!

Is de Embrosa app ook uw oplossing? Meld u dan nu aan voor de pilot. Dan krijgt u toegang tot veel meer berichten en kunnen we desgewenst een planning voor de hele maand maken. Z0 bent u gegarandeerd aanwezig op Facebook en daarmee in het zicht van uw klanten. Interesse? Meld u aan via info@ambachtelijkebakkerij.nu.

Lees ook
Bakkerij Nuygens sluit na 225 jaar de deuren

Bakkerij Nuygens sluit na 225 jaar de deuren

Al 225 jaar is de familie Nuygens actief als bakker. Binnenkort komt hier een einde aan. Dan sluiten Pierre en Monique Nuygens hun bakkerij in de Zevenbergschen Hoek. Dagblad BN de stem sprak met het echtpaar.

Normaal

Normaal

Ik weet niet hoe het u vergaat, maar ik ben het soms zo zat. Dat iedereen de afgelopen tien weken maar deed alsof we zoveel tijd over hebben. Tijd om op te ruimen, om nieuwe dingen te leren en om alle achterstallige klussen aan huis en tuin te doen. Terwijl ik net zo druk als anders was en ik om me heen ook vooral mensen zag die het juist drukker kregen.

‘Bakkers worden ontwerpers’

‘Bakkers worden ontwerpers’

Sanne Bokhorst (22) is bijna klaar met haar opleiding Brood & Banket bij Zadkine in Rotterdam. Dat ze deze opleiding wilde doen, besefte ze door een medepassagier in de bus die haar terloops vroeg naar haar toekomstdroom. “Al van kleins af aan wilde ik een lunchroom met broodjes en taartjes in Amsterdam. Waarom ga ik dat niet realiseren, dacht ik?”

Ambachtelijk broodbakker omgeving Amsterdam

Ambachtelijk broodbakker omgeving Amsterdam

Wat ga je doen?Word jij gelukkig van de oude ambacht van broodbakken? Word je blij van een mooi brood van pure ingrediënten en ga je hierbij af op je gevoel,...

Zelfstandig werkend broodbakker, Groningen

Zelfstandig werkend broodbakker, Groningen

Wat ga je doen?Voor deze bakkerij zijn wij per direct op zoek naar een zelfstandig werkende broodbakker. Het betreft een fulltime functie voor langere tijd. Ook...

Zelfstandig werkend broodbakker omgeving Volendam

Zelfstandig werkend broodbakker omgeving Volendam

Wat ga je doen?In deze fulltime functie voor lange termijn zal je bezig zijn met het bakken van diverse broodsoorten. Door overname is er momenteel behoeft aan extra...