Doe mee aan het Nationaal Schoolontbijt

Nationaal Schoolontbijt

Nationaal-Schoolontbijt-300x122 Ook dit jaar gaan op duizenden basisscholen in heel Nederland meer dan een half miljoen kinderen samen ontbijten. Dat gebeurt tijdens de 15e editie van Het Nationaal Schoolontbijt in de week van 6 tot en met 10 november. Zo ziet heel Nederland hoe leuk en belangrijk een gezond ontbijt met brood is. Ook bij u in de buurt. Schrijf u daarom snel in via www.schoolontbijt.nl om met uw bakkerij deel te nemen!

Hoe doet u mee?

Deelname gaat iets anders dan de vorige edities zodat u zich nog beter kan profileren bij de school/scholen, ouders en kinderen. U ontvangt via o.a. Beko of Bakeplus in de week voorafgaand aan Het Nationaal Schoolontbijt per 25 kinderen een ontbijtpakket met placemats, ouderleaflets en divers houdbaar beleg. Anders dan andere jaren vragen wij u de verse producten zoals zuivel, halvarine, groente en fruit zelf aan te schaffen en bij Het Nationaal Schoolontbijt te declareren. U krijgt tijdig een overzichtelijk lijstje om welke versproducten en hoeveelheden het gaat.

U stelt daarnaast de basis van het ontbijt beschikbaar; versgebakken brood en broodjes. Per 25 ontbijtjes betekent dat:

  • 18 bruine of volkorenpuntjes
  • 18 krentenbollen
  • 2 gesneden volkorenbroden

In de week van Het Nationaal Schoolontbijt levert u de pakketten, de versproducten en het brood persoonlijk af op de school of scholen van uw keuze. Misschien kunt u dat combineren met een presentatie, een fotomoment voor lokale pers of een uitnodiging om uw bakkerij te bezoeken.

Vijf voordelen voor uw bakkerij op een rij

Waarom zou u deelnemen aan Het Nationaal Schoolontbijt? Vooral om te laten zien hoe belangrijk ontbijten met brood is en hoe mooi het bakkersvak is. En dan zijn er nog vijf goede redenen:

  1. U haakt aan bij een landelijk bekend evenement
  2. U komt in direct contact met scholen in uw buurt
  3. Via de scholen bereikt u kinderen én hun families
  4. U kunt op uw winkelvloer laten zien dat u deelneemt
  5. Deelname leent zich voor lokale acties en persaandacht

Nog leuker, leerzamer en spraakmakender

Ook in dit jubileumjaar geven we met Het Nationaal Schoolontbijt het beste voorbeeld. Het ontbijtpakket bevat naast brood allerlei gezond beleg, groente en fruit. Het pakket is bij deze editie gevarieerder en uitgebreider dan ooit! Daarnaast ontvangen scholen nieuw lesmateriaal, krijgt onze huisstijl een mooie make-over en komt er eind augustus een geweldige nieuwe website. In de week zelf zorgen wij zoals elk jaar voor spraakmakende publiciteit. Dit alles maakt Het Nationaal Schoolontbijt tot het leukste, meest gezonde en meest educatieve ontbijtfeest. En uw rol is daarin heel belangrijk!

VOORINSCHRIJVING: schrijf u vandaag nog in!

Net zo enthousiast als wij over de 15e editie van Het Nationaal Schoolontbijt? Schrijf u dan zo snel mogelijk in, in ieder geval voor 1 augustus. U heeft daarmee voorrang op supermarkten die zich kort daarna ook aan scholen kunnen koppelen. Dus wees er snel bij. Dat kan heel eenvoudig via www.schoolontbijt.nl. Bij het inschrijven kunt u direct kiezen uit deelnemende scholen in uw buurt. We kijken uit naar uw deelname!

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.schoolontbijt.nl. Mailen of bellen met de organisatie van Het Nationaal Schoolontbijt kan natuurlijk ook: info@schoolontbijt.nl of 0317 - 47 12 22.

Lees ook
Stichting Ambachtelijke Bakkerij helpt bij informatieverstrekking

Stichting Ambachtelijke Bakkerij helpt bij informatieverstrekking

De afgelopen maanden zijn we overspoeld met informatie over corona. Via journaals en persconferenties op tv, berichten in de krant en sociale media, en natuurlijk via de vele verhalen van klanten in de winkel. Hoe filter je al deze informatie? En: welk nieuws bied je in deze coronatijd zelf aan als bakkerij?

Het ZomerDoeBoek van Stichting Ambachtelijke Bakkerij

Het ZomerDoeBoek van Stichting Ambachtelijke Bakkerij

Het ZomerDoeBoek van de Stichting Ambachtelijke Bakkerij is een speciale uitgave van Bakwerk, gemaakt voor kinderen. Het is een vrolijke en extra kleurrijke uitgave, boordevol raadsels, mopjes, puzzels, kleurplaten en natuurlijk allerlei weetjes over de ambachtelijke bakker.

Stichting Ambachtelijke Bakkerij presenteert ZomerDoeBoek

Stichting Ambachtelijke Bakkerij presenteert ZomerDoeBoek

Van hi-hi-hilarische moppen en lekkere recepten tot pittige hersenkrakers en ‘lekkere’ kleurplaten: je jongste consumenten vinden dit alles in het ZomerDoeBoek van de Stichting Ambachtelijke Bakkerij. Voor alle ambachtelijke brood- en banketbakkers: een cadeautje om uit te delen in de winkel.

Zelfstandig werkend broodbakker omgeving Rijswijk

Zelfstandig werkend broodbakker omgeving Rijswijk

Wat ga je doen?Ter uitbreiding van het huidige team komt er een functie van allround broodbakker bij. Deze is voor de lange termijn en voor 38 uur per week. In deze...

Vakantiemedewerker voor in het banket gezocht, omgeving Haaksbergen

Vakantiemedewerker voor in het banket gezocht, omgeving Haaksbergen

Wat ga je doen?Wij zijn op zoek naar een banketbakker voor de weken 26 tot ongeveer week 36. Je zal gaan werken op de afdeling nat gebak. Je komt in een moderne...

Medewerker Inpak/ Verdeel/ Vriezer in de Bollenstreek

Medewerker Inpak/ Verdeel/ Vriezer in de Bollenstreek

Wat ga je doen?Voor onze klant in de Bollenstreek (Zuid-Holland) zijn we per direct op zoek naar een medewerker die actief kan zijn op de afdeling inpak, verdeel...