Inschrijving voor het Burgemeestersontbijt open voor ambachtelijke bakkers

Burgemeestersontbijt

Het Burgemeestersontbijt, onderdeel van het Nationaal Schoolontbijt, is terug van weggeweest. Stichting Ambachtelijke Bakkerij organiseert het Burgemeestersontbijt dit jaar in de eerste week van oktober. Ambachtelijke bakkers kunnen zich nog inschrijven. 

Tijdens het Burgemeestersontbijt laten bakkers aan hun eigen buurt zien hoe belangrijk het ontbijten met (volkoren)brood is en wordt het bakkersvak gepromoot. Het welzijn en de gezondheid van alle Nederlandse kinderen staat hierbij voorop. Stichting Ambachtelijke Bakkerij ondersteunt deelnemende bakkers bij lokale acties en persaandacht.

Hoe werkt het?

Bakkers die meedoen ontvangen de dag voor het Burgemeesterontbijt het ontbijtpakket. Er wordt gevraagd om op de ontbijtochtend twee hele volkorenbroden, minimaal zestien volkorenbolletjes en minimaal zestien mini volkoren krentenbollen aan het pakket toe te voegen. Gemeenten kunnen zich binnenkort inschrijven voor deelname. Op basis van die inschrijvingen koppelt de organisatie de gemeenten met bakkers en scholen.

Inschrijven voor bakkers kan via info@ambachtelijkebakkerij.nu. Meldt daarbij om welke gemeente het gaat en of je voorkeur hebt voor een bepaalde school.

Het Burgemeestersontbijt vindt plaats van dinsdag 4 t/m vrijdag 7 oktober. Het Nationale Schoolontbijt wordtop een later moment georganiseerd, van 7 t/m 11 november.

Geen nieuws van Bakkers in bedrijf meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke woensdag het laatste nieuws. 

Inschrijven nieuwsbrief
Lees ook
Nationaal schoolontbijt wil kinderen hele jaar van ontbijt voorzien

Nationaal schoolontbijt wil kinderen hele jaar van ontbijt voorzien

Paralympisch tenniskampioen Esther Vergeer opende 7 november in Burgers’ Zoo in Arnhem de twintigste editie van het Nationaal Schoolontbijt. Tegelijkertijd lanceerde Nationaal Schoolontbijt het plan om het hele jaar basisschoolkinderen die dat nodig hebben een ontbijt aan te bieden.

Stichting Ambachtelijke Bakkerij helpt het ambacht aan meer klandizie

Stichting Ambachtelijke Bakkerij helpt het ambacht aan meer klandizie

Een fraai vormgegeven decemberfolder met daarin een overzicht van jouw seizoensproducten en acties. Je maakt hem samen met Stichting Ambachtelijke Bakkerij en betaalt uitsluitend de drukkosten.

Burgemeestersontbijt dit jaar exclusief  voor ambacht

Burgemeestersontbijt dit jaar exclusief voor ambacht

Dit jaar wordt het ontbijt niet tijdens de week van het Nationaal Schoolontbijt gehouden, maar van 4 tot en met 7 oktober. Nieuw is ook dat het Burgemeestersontbijt dit jaar uitsluitend voor en met ambachtelijke bakkers wordt georganiseerd.

Altijd op de hoogte blijven?

 

Abonneer
 

of

Meld je aan voor de nieuwsbrief