Communicatieadvies tijdens Bakkersvak

Bakkersvak ALgemeen

Bereik jij je klanten wel goed genoeg? Straalt je website uit wie je bent als ondernemer? Wil je aandacht voor een bijzonder evenement, of wil je je jubileum vieren met een eigen magazine? Bakkers in bedrijf helpt je graag op weg.

Onze uitgever, Alea publishers, is de grootste foodvakbladenuitgeverij van Nederland en heeft veel ervaring in de food & drinksbranche. Naast kennis van de branche en inzicht in het runnen van (vers) ondernemingen, hebben wij ervaring met het opzetten van communicatiecampagnes die doelgroepen echt bereiken. Die kennis en ervaring stellen we ook beschikbaar aan anderen. We verlenen uitgeefdiensten, zijn bladenmaker of bladendokter, bouwen websites en digitale magazines, en verzorgen marketing en sales. Al deze kennis en ervaring zetten we tijdens Bakkersvak (7 t/m 9 maart 2022, in Gorinchem) graag in om de bakkerijsector verder te helpen.

We bieden alle bezoekers en standhouders drie dagen lang de mogelijkheid om in gesprek te gaan met de uitgever van Bakkers in bedrijf over hun communicatievraagstukken. Kom dus vooral langs voor vrijblijvend advies.

Meer weten of je alvast aanmelden voor een gesprek? Mail naar: info@aleapublishers.nl.

Dossiers
Lees ook
Zoektocht naar Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje 2023 geopend

Zoektocht naar Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje 2023 geopend

Stichting het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje gaat voor de 26e keer op zoek naar Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje. Voor deze wedstrijd kunnen bakkers, slagers, leerlingen, studenten, thuisbakkers zich aanmelden.

Bakkers in de media – week 42

Bakkers in de media – week 42

De hoge energiekosten voor bakkers domineerden ook deze week de media. Faillissementen en kritiek op het steunpakket waar de overheid aan werkt. Wat lazen we de afgelopen week over de branche? Een greep uit de media.

Winnaars Beko Speculaaskeuringen 2022

Winnaars Beko Speculaaskeuringen 2022

De beste speculaasbakkers van Nederland zijn bekend. Volgens de Beko Speculaaskeuringen 2022 bakt Bakkerij Proef uit Barchem de beste speculaasjes zonder amandelen, Bakkerij Sieben uit Schoonebeek maakt de beste beste speculaasjes met amandelen en Bakker van Esch uit Zevenhuizen het beste gevulde speculaas.