• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Facebook Instagram LinkedIn
Bakkers in bedrijf
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Recepten

Paris-Brest

19 maart 2021
Featured image
PREMIUM

Speciaal voor de lezers van Bakkers in bedrijf deelt Hidde de Brabander een recept uit zijn nieuwe boek Glacerie: Paris-Brest (roomijs, met vreemde vetten).

Artikel voor abonnees

Dit artikel is alleen voor abonnees, bekijk onze abonnementen.


Abonnementen
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen op bakkersinbedrijf.nl
  • Ontvang 10x per jaar het Vakblad Bakkers in Bedrijf
  • Ontvang 1x onze special Slimmer werken in food
  • Ontvang 1x onze verpakkingsspecial
  • Ontvang 1x onze hygiënespecial
  • Ontvang 2x onze machinebouwspecial
Dossiers
  • Recepten
Meer over
  • Glacerie
Lees ook

Sigep World 2025: uitmuntend en internationaal

Italian Exhibition Group (IEG) ziet Sigep World als een wereldwijd referentie-evenement voor de foodservice-industrie. De editie van 2025 moet deze rol verder versterken. Sigep World 2025 vindt plaats...
23 december 2024partner content

Aandacht voor out-of-home op Sigep 2025

Nieuwe smaken, technieken en vakwedstrijden. IJsbereiders die inspiratie zoeken, gaan naar Sigep 2025 in Rimini van 18 tot en met 22 januari 2025. IJs voert nog steeds de boventoon, maar de beurs verb...
16 december 2024

Sigep World 2025 gaat internationaal

Sigep trekt de wereld in. Organisator Italian Exhibition Group (IEG) presenteerde op 14 november in samenwerking met de Italiaanse Handelsagentschap (ITA) de aankomende editie in Berlijn.  Sigep World...
21 november 2024
<<<23456>>>
Foodbanen

De beste banen in de brood- en banketsector

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.

Inschrijven

Superaanbieding!

Ontvang Bakkers in Bedrijf 2 nummers gratis inclusief digitale toegang

Aanvragen

Agenda

  • 2 SEP 09:30 - 16:30

    BAKathon

  • 8 SEP 08:00 - 14 SEP 21:00

    Verspillingsvrije Week

  • 22 SEP 09:00 - 24 SEP 20:00

    Gastvrij Rotterdam 2025

Bakkers in bedrijf © 2025 Bakkers in bedrijf.
Alle rechten voorbehouden.
Facebook Instagram LinkedIn

Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Bakkers in bedrijf

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bioprocessing News
    • EVMI
    • Industrial Cybersec
    • Vakblad IJs!
    • Vleesmagazine
    • Vismagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

Bakkers in Bedrijf
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - 3705MA Zeist
Nederland
info@bakkersinbedrijf.nl
+31 (0)85-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer