Nieuws

Oliebollen bakken voor de Zonnebloem

Oliebollen bakken voor de Zonnebloem
Oliebollenmiddag 2017

De inschrijving voor De Week van De Echte Oliebol is van start gegaan. Tijdens deze week, die van 12 tot 17 november zal worden gehouden, kunnen bakkers die aangesloten zijn bij het Echte Bakkersgilde oliebollen beschikbaar stellen voor de lokale Zonnebloemafdeling.

De gasten en vrijwilligers van De Zonnebloem kunnen door dit initiatief genieten van een heerlijke dag. Bovendien worden de oliebollen met de actie vroegtijdig onder de aandacht gebracht, zal er veel lokale goodwill gecreëerd worden en kunnen de deelnemende bakkers op deze manier de oliebollenomzet een positieve impuls geven.

In 2013 werd in Noord- en Midden-Limburg het initiatief genomen voor De Echte Oliebol, een langdurige samenwerking tussen de zonnebloem en enkele echte bakkers. Inmiddels groeit het initiatief verder en worden er ieder jaar in de maand november duizenden oliebollen uitgedeeld aan de achterban van enkele Zonnebloemafdelingen.

Deadline 1 oktober

Echte Bakkers die de lokale Zonnebloemafdeling willen voorzien van oliebollen tussen 12 en 17 november kunnen zich tot 1 oktober aanmelden via www.deechteoliebol.nl. De week van De Echte Oliebol wordt georganiseerd door Bakkerij Support.

Deel dit artikel

Verwante dossiers: