Winnaar Inspiratiereis Bakkersvak 2016

Bakkersvak-Brood moet reizen_verkleind

ROSMALEN - De winnaar van de Inspiratiereis naar een land naar keuze is bekend. Vakblad Bakkers in bedrijf organiseerde deze actie samen met beursorganisator Easyfairs op Bakkersvak 2016. René Jansen, van Bakkerij Jansen uit Noord Brabant, heeft de prijs gewonnen en mag in januari naar Italië om inspiratie op te doen. “Italië is een geweldig land met een scala aan smaken, van ijs tot pizza. En niet te vergeten de kleine broodsoorten die tegenwoordig voor veel omzet zorgen. Een land waar nog veel nieuwe smaken te vinden zijn”, aldus zijn motivatie.

Veel respons

Deelname aan deze actie en meedingen naar de prijs kon op de Bakkersvak, die begin maart plaatsvond in Rosmalen, door het invullen van een voucher met daarop het gewenste inspiratieland en de motivatie daarvoor. De volledig ingevulde voucher kon vervolgens worden ingeleverd in de stand van Bakkers in bedrijf. Op de actie kwam veel respons, waarbij Italië de meeste voorkeur genoot. Uit al deze vouchers is uiteindelijk een winnaar gekozen.

Van harte

Bakkers in bedrijf feliciteert René van harte met deze prijs. Natuurlijk haalt het vakblad ook inspiratie uit alle andere inzendingen voor Inspiratiereizen in de toekomst en dankt daarom alle deelnemers voor de input en mooie motivaties.

Ook mee

De Inspiratiereis naar Italië vindt plaats in januari 2017. Wilt u ook graag mee? Houd dan de website van Bakkers in bedrijf, de nieuwsbrief en natuurlijk het vakblad in de gaten!

Lees ook
Drie dagen ijs-spiratie

Drie dagen ijs-spiratie

De ijssector blijft groeien. Misschien iets minder dan voorheen, maar desondanks groei. Steeds meer bedrijven binnen het bakkersambacht richten zich ook op ijs. Een podium voor ijsspecialisten mocht daarom op Bakkersvak niet ontbreken. Met drie dagen vol wedstrijden inspireerde de ijsbranche alle bezoekers.

Dit was Bakkersvak én IJs-Vak 2020

Dit was Bakkersvak én IJs-Vak 2020

Op 1, 2 en 3 maart 2020 vond de negende editie van de meest toonaangevende vakbeurs voor de Nederlandse bakkerij- en ijssector plaats: vakbeurs Bakkersvak. Net als in 2019 hadden vakprofessionals drie dagen de tijd om met elkaar in gesprek te gaan. Deze editie was de eerste officiële samensmelting tussen Bakkersvak en IJs-Vak als eigen titels.

Drie dagen Bakkersvak vol demo’s, lezingen en wedstrijden

Drie dagen Bakkersvak vol demo’s, lezingen en wedstrijden

Stefano van Leeuwen was afgetekend de beste deze editie van de Dutch Pastry Award tijdens Bakkersvak 2020. Niet alleen beschouwde de vakjury hem als beste, hij ontving ook nog eens de publieksprijs. In zijn showstuk met het thema ‘Hollands Glorie’ koos hij niet voor een klassiek thema als tulpen of klompen.

Operator Productie omgeving Kerkrade

Operator Productie omgeving Kerkrade

Wat ga je doen?Als operator productie ben je verantwoordelijk voor een goed verloop van de productie van het brood. Je bereidt deegsoorten, je bedient de machines...

Inpakoperator industriële koekbakkerij omgeving Deventer

Inpakoperator industriële koekbakkerij omgeving Deventer

Wat ga je doen?In deze functie ben je samen met directe collega’s verantwoordelijk voor de lijnmatige inpak van koek en koekproducten. Je zal zelfstandig opstarten...

Bakker / operator industriële koekbakkerij omgeving Deventer

Bakker / operator industriële koekbakkerij omgeving Deventer

Wat ga je doen?In deze functie ben je samen met directe collega’s verantwoordelijk voor de lijnmatige productie van koek en koekproducten. Je zal zelfstandig...