Win een reis naar úw inspiratieland!

ROSMALEN – In welk land zou u inspiratie willen opdoen voor uw bakkerij? Wat hoopt u in uw inspiratieland te vinden en wat zou u ermee willen doen in uw bakkerijbedrijf? Die vraag legt Bakkers in bedrijf u voor tijdens Bakkersvak 2016. Door antwoord te geven op deze vragen, kunnen bakkers een reis winnen naar het inspiratieland van hun keuze.

Inspiratiehoek

Bezoekers kunnen hun antwoorden en motivatie aangeven via een speciale voucher die op de beurs wordt rondgedeeld. Onder meer in de speciale inspiratiehoek 'Brood moet reizen' in de Expodome, de grootste beurshal van Bakkersvak. In deze hoek showt het meest- en bestgelezen vakblad van de sector bakkers welke landen de afgelopen jaren zijn bezocht door het team van Bakkers in bedrijf: via georganiseerde lezersreizen, inspiratietours of bezoeken aan beurzen. Denk daarbij aan China, Frankrijk, Duitsland en Italië.

Boarding pass

Aan de hand van foto’s, recepten én speciale, buitenlandse broodsoorten die op verzoek van Bakkers in bedrijf worden gebakken door het BoulangerieTeam en in de inspiratiehoek zijn te proeven, worden bakkers geholpen de keuze voor hun inspiratieland te maken. Gastvrouwen delen de vouchers in de vorm van instapkaarten uit aan bezoekers van de inspiratiehoek. De ingevulde ‘boarding passes’ kunnen worden ingeleverd op de stand van Bakkers in bedrijf, D1009 in Expodome. Uit alle inzendingen selecteert het vakblad één bakker op basis van zijn motivatie. Die ondernemer wint een reis voor één persoon naar het inspiratieland dat hij of zij heeft gekozen.

Vakgenoten

De winnaar van de inspiratiereis gaat niet alleen op pad. Bakkers in bedrijf organiseert namelijk een reis naar het desbetreffende land, zodat ook vakgenoten mee kunnen gaan. Die kunnen zich voor de trip inschrijven. Er wordt een programma samengesteld waarbij er niet alleen inspiratie wordt opgedaan, maar er ook ruimte is voor ontspanning en een goed gesprek.

Meer informatie: stand D1009.

Bekijk hier het dossier van onze reis naar China.

Lees ook
Bakker Bart en Meinders Catering starten bezorgvestiging

Bakker Bart en Meinders Catering starten bezorgvestiging

Bakker Bart start in samenwerking met Meinders Catering op 25 januari een bezorgvestiging in Badhoevedorp. Deze nieuwe vestiging gaat zich volledig richten op de productie en bezorging van online bestelling.

NBA organiseert online training voor leidinggevenden

NBA organiseert online training voor leidinggevenden

Vanwege de coronacrisis blijft live trainen voorlopig nog even lastig. Daarom gaat de Nationale Bakkerij Academie (NBA) gewoon door met de online trainingen. Voor leidinggevenden in zowel de industriële als ambachtelijke bakkerijen heeft de opleider twee nieuwe online trainingen ontwikkeld.

Sociale media:  alles onder controle?

Sociale media: alles onder controle?

Uw medewerker onderhoudt al jaren uw website, webshop en Facebookpagina. Maar wat als hij ziek wordt of een andere baan vindt? Sociale en online­media zijn voor veel bakkerijen inmiddels onmisbare communicatie- en verkoopkanalen. Ga daarom eens na of u het aan ‘de achterkant’ allemaal goed geregeld hebt: op technisch, organisatorisch en juridisch vlak....

Ambachtelijk broodbakker omgeving Hardenberg

Ambachtelijk broodbakker omgeving Hardenberg

Wat ga je doen?Je zal je bezig houden met de productie van diverse soorten groot en klein brood. Hierbij werk je veelal op de traditionele manier. Je werkt zelfstandig...

Ambachtelijk broodbakker omgeving Den Haag

Ambachtelijk broodbakker omgeving Den Haag

Wat ga je doen?Voor deze kleine ambachtelijke bakkerij zijn we per direct op zoek naar een zelfstandig werkend broodbakker. Je zal je bezighouden met het totale...

Broodbakker, zelfstanding of assistent omgeving Leiden

Broodbakker, zelfstanding of assistent omgeving Leiden

Wat ga je doen?Voor een ambachtelijke bakkerij in de omgeving van Leiden zijn we per direct op zoek naar een zelfstandig werkend broodbakker. Deze ambachtelijke...