Webinar Bakkersvak en COMCAM: ‘Hoe om te gaan met sterk fluctuerende energieprijzen’
Beursorganisator Easyfairs van Bakkersvak en exposant COMCAM organiseren op woensdag 8 februari een webinar over ‘Hoe om te gaan met sterk fluctuerende energieprijzen’. COMCAM is expert op het gebied van energiemanagement en verzorgt tijdens Bakkersvak (5 t/m 7 maart) ook meerdere lezingen. In aanloop naar Bakkersvak organiseren beide partijen nu een extra webinar over de actuele stijgende energieprijzen. Het webinar is voor iedereen gratis toegankelijk en de inschrijving is vandaag geopend via www.bakkersvak.nl/webinar-comcam.
“Een vraag waar zo’n beetje elke ondernemer, en dus ook bakkers, graag een antwoord op heeft. De energierekeningen blijven torenhoog. We vonden het hoog tijd om de handen ineen te slaan met COMCAM, vanuit hun expertise op het gebied van energiemanagement. In dit webinar krijg je handvatten aangereikt om met problemen rondom stijgende energieprijzen om te gaan, klantvoorbeelden van COMCAM over verduurzamingsmogelijkheden en uitleg van de Energy Portfolio Management aanpak van COMCAM. Uiteraard is er voldoende ruimte voor vragen vooraf en tijdens het webinar”, zegt Sharon Haans, Content Specialist van Bakkersvak. Een prangende vraag over jouw ondernemingsuitdaging? Deze vraag kan je in het inschrijfformulier op de website van Bakkersvak al insturen.
Dit webinar krijgt op Bakkersvak een vervolg, want COMCAM geeft op alle beursdagen lezingen in het kennistheater. Het is dan mogelijk om fysiek in gesprek te gaan met experts van COMCAM die ook met een stand aanwezig zijn op de beursvloer.
De tiende editie van Bakkersvak en IJs-Vak is op zondag 5, maandag 6 en dinsdag 7 maart 2023 in Evenementenhal Gorinchem. Inschrijvingen weer live aanwezig te zijn Bakkersvak & IJs-Vak aanwezig te zijn ook geopend. Voor meer informatie: www.bakkersvak.nl.
Altijd op de hoogte blijven?
Dossiers
Meer over
Lees ook
Feest van herkenning in Gorinchem
In de evenementenhal in Gorinchem was afgelopen week de vakbeurs Bakkersvak. Eindelijk … Het was voor het eerst sinds corona dat ik bedrijven, collega-docenten, studenten en andere mensen uit het vak in een ontspannen sfeer mocht ontmoeten.
Luc Blok maakt beste meesterlijke ijsje
Tijdens Vakbeurs Bakkersvak en IJs-Vak gingen de SVH Meesterijsbereiders op zoek naar het beste meesterlijke ijsje. Bezoekers konden stemmen op hun favoriet en bepaalden dat Key West Lemon Pie van Luc Blok het lekkerste ijsje was.
Jan-Aart Schuld geeft tips voor energie besparen in de bakkerij
Op de derde dag van Bakkersvak en IJs-Vak gaf Jan-Aart Schuld van Bakkerij Schuld een presentatie over zijn stappen om zijn bakkerij energieneutraal te maken. Jan zag al jaren het potentieel om zijn bakkerij te innoveren. Door corona en de situatie in Oekraïne werd hij gedwongen om hiervoor sneller met oplossingen te komen.