Uitbreiding Team BAKELS

BAKELS Teamuitbreiding

Beeld: BAKELS. Corné Kemps, Wiljan van der Linden, Robbert Tersteeg.

BAKELS verwelkomt drie nieuwe leden in het team: Robbert Tersteeg, Corné Kemps en Wiljan van der Linden.

Robbert Tersteeg is verantwoordelijk voor de ambachtelijke klanten in west- en midden Nederland. Corné Kemps bezoekt de zuidelijke amdachtelijke bakkers. Wiljan van der Linden houdt zich bezig met marketing in de functie van Product & Promotie.

BAKELS produceert en distribueert innovatieve ingrediënten en toepassingsproducten onder de branches brood, gebak, cake en zoetwaren.

Lees ook
VN organiseert wedstrijd voor bedrijven die het voedselsysteem transformeren

VN organiseert wedstrijd voor bedrijven die het voedselsysteem transformeren

Kleine en middelgrote bedrijven en start-ups die zich bezighouden met het transformeren van voedselsystemen, kunnen zich opgeven voor de Best Small Business-wedstrijd van de Verenigde Naties.

Bakels introduceert Schwedenbrodmix

Bakels introduceert Schwedenbrodmix

Bakels introduceert de nieuwe Zweedse broodmix, Schwedenbrodmix. Van deze mix kunnen bakkers allerlei donkere broodvariaties maken. Bakkers kunnen er zowel zoete als hartige producten van maken. Daarom ontwikkelde Bakels een productbrochure met acht, veelal traditionele Zweedse, recepten. In de mix zit een bijzonder desempoeder. Dit poeder wordt op...

Bakels: bananabread en haverkoeken

WEESP - Bakels Senior komt met twee introducties: Bananabread en Haverkoeken. Bananabread is een kruising tussen brood en cake. In rijpe toestand bevatten bananen veel vruchten- en druivensuikers, kalium en vitamines. Deze voedingsstoffen zorgen ervoor dat lichaam en geest scherp blijven. Bananen zijn dus goed voor iedereen die fysieke of geestelijke inspanningen moeten leveren, dus ook voor sporters, stelt Bakels Bananabread Met Bakels Bananabread Mix maakt de bakker in een handomdraai een compacte, natte cake. Alles wat nodig is, is de mix, (over)rijpe bananen, olie en water. Deze cake wordt...